Δούκισσα Νομικού στο TLIFE: Το ντουέτο με τον Σάκη Ρουβά, ο δεύτερος χρόνος στο Dancing και τα νέα σχέδια!

Η Δούκισσα Νομικού είναι ένα από τα πιο αγαπημένα πρόσωπα της εγχώριας showbiz. Μια μικρή απόδειξη είναι και ο αριθμός ρεκόρ των follower που έχει στο instagram. Καταφέρνει σε κάθε της κίνηση να κερδίσει πάνω της όλα τα βλέμματα. Και δεν είναι μόνο η εξωτερική της εμφάνιση. Είναι ένα κορίτσι που έχει όλο το πακέτο, είναι μοναδική!

Αυτός είναι και ο λόγος που ο Σάκης Ρουβάς την επέλεξε να είναι δίπλα του στο φαντασμαγορικό The Ace Of Hearts Tour. Η Δούκισσα θα κάνει special guest στο The Grand Finale που θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σάββατο στο Tae Kwon Do. Θα εμφανιστεί στη σκηνή μαζί με τον κορυφαίο Έλληνα σταρ για να ερμηνεύσουν μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του.

Το TLIFE την συνάντησε λίγες ώρες πριν από το μουσικό υπερθέαμα και την ρωτήσαμε για την συνεργασία αυτή ενώ εκμεταλλευτήκαμε την ευκαιρία να μάθουμε περισσότερα για τον δεύτερο χρόνο της στο τιμόνι του Dancing with the stars, για την παρουσία της και φέτος στο πλευρό του Θέμου Αναστασιάδη και του Βαγγέλη Περρή αλλά και για τις θεατρικές προτάσεις που έχει δεχτεί!

Σάκης Ρουβάς – Δούκισσα Νομικού: Το TLIFE τους συνάντησε στο Tae Kwon Do! Οι τελευταίες ετοιμασίες πριν το The Grand Finale

Η έκπληξη που μας ετοιμάζει με τον Σάκη είναι κάτι που της δημιουργεί μεγάλη αγωνία γιατί είναι ένα πρωτόγνωρο πράγμα για εκείνη να εμφανιστεί μπροστά σε τόσο κόσμο. Οι περισσότεροι θα σκεφτόντουσαν ότι αυτό που την αγχώνει είναι η εμφάνισή της δίπλα στον κορυφαίο Έλληνα σταρ αλλά η Δούκισσα ξεκαθαρίζει: “Ο Σάκης με κάνει να νιώθω μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στον εαυτό μου. Έχει έναν μοναδικό τρόπο να εμψυχώνει τους άλλους. Είναι ένα παιδί που δεν ήξερα, τώρα τον γνωρίζω στενά μέσω της συνεργασίας μας αυτής και χαίρομαι πάρα πολύ γιατί είναι πολύ δημιουργικός άνθρωπος εκτός από ένα μεγάλο και φωτεινό αστέρι.”

“Ένας επιπλέον λόγος που με κάνει να νιώθω πάρα πολύ υπερήφανη για την συμμετοχή μου στην συναυλία είναι ότι ο σκοπός είναι αφιερωμένος στο Όραμα Ελπίδας για την ευαισθητοποίηση του κοινού και την οικονομική ενίσχυση της Τράπεζας Εθελοντών και Δοτών Μυελού των Οστών”, μας λέει με ένα τεράστιο χαμόγελο. Και μοιράζεται μαζί μας και την δική της εμπειρία να γίνει εθελόντρια δότης: “Πριν από λίγο καιρό έγινα κι εγώ, το θεωρώ συγκλονιστικό. Αν όλοι μαζί γίνουμε μια γροθιά μπορούμε να βοηθήσουμε πολλούς συνανθρώπους μας που το έχουν πραγματικά ανάγκη.” Το ίδιο είχε κάνει και ο Σάκης που μάλιστα είναι ο πρώτος εθελοντής δότης!

Η απάντηση στο αν είναι ρουβίτσα είναι κάτι παραπάνω από προφανής. “Ήμουν, είμαι και θα είμαι μια ρουβίτσα και νομίζω πως όσο περνάει ο καιρός η αγάπη μου για τον Σάκη μεγαλώνει”, μας λέει. Και δεν είναι η μοναδική που το λέει. Και όταν την ρωτήσαμε περισσότερα για αυτό που έχουν ετοιμάσει για την μεγάλη βραδιά: “Ένα έχω να σας πω, “έλα μου, είναι ακίνδυνη η τρέλα μου. Σ’ αγαπώ.” (σ.σ. στίχοι από το κομμάτι που θα τραγουδήσουν μαζί)

Αυτό μας γέννησε και την απορία αν θα ήθελε να κάνει κάποια βήματα στο τραγούδι αφού δεν είναι η πρώτη φορά που την βλέπουμε να δοκιμάζεται σε αυτό.

“Aυτά λέμε στον πατέρα μου και… (γελάει). Αυτό ήταν κάτι τελείως αναπάντεχο, δεν είχα τολμήσει ούτε καν να το σκεφτώ. Ωστόσο όπως έχετε καταλάβει τον τελευταίο καιρό είμαι πολύ ανοιχτή σε προκλήσεις και σε προσκλήσεις ανθρώπων που εκτιμώ και σέβομαι και είναι πάρα πολλοί ταλαντούχοι. Δεν μου αρέσει να βάζω όρια. Μου αρέσει να τα ξεπερνάω κάθε φορά. Δεν θα έλεγα όχι, αλλά δεν σημαίνει κιόλας πως θα κάνω κάτι στο μέλλον πάνω σε αυτό.”

Η κουβέντα στη συνέχεια πέρασε σε ένα άλλο ταλέντο της, το “χορευτικό”. Δευτέρος χρόνος φέτος στο Dancing with the stars. Άραγε έχει καθόλου άγχος; “Δεν έχω φέτος την άγνοια κίνδυνου. Έχω μεγαλύτερη σιγουριά γιατί ξέρω ακριβώς πως είναι το πρόγραμμα. Ξέρω τι θέλω εγώ να κάνω, ξέρω τι θέλουν οι άλλοι από εμένα, ξέρω τι παραπάνω μπορώ εγώ να δώσω ωστόσο έχω την ίδια αγωνία.”

Τι διαθέσεις έχουν φέτος οι κριτές; “Τους βλέπω ανυπόμονους, περισσότερο από ότι πέρυσι. Κι εγώ το ίδιο θέλω, να ξεκινήσουμε. Τους βλέπω χαλαρούς αλλά και να έχουν και μια πονηριά στο μάτι αλλά και μια σπιρτάδα, θα εκπλαγούν και εκείνοι από τους συμμετέχοντες.” Μας έλυσε και την απορία για την Κάτια Δανδουλάκη, για το αν θα είναι τελικά στην κριτική επιτροπή του show. “Nαι, θα συμμετέχει απλά δεν την είδαμε στο τρέιλερ γιατί έλειπε στο εξωτερικό”, μας είπε.

Φυσικά, φέτος θα έχουμε την χαρά να την απολαμβάνουμε και μέσα από την εκπομπή “ΟΛΑ ΜΠΙΠ”. Η Δούκισσα θα είναι και πάλι στο πλευρό του Θέμου Αναστασιάδη και του Βαγγέλη Περρή.

Μάλιστα, μας αποκάλυψε πως είναι και η “νονά” του νέου κύκλου των εκπομπών. “Η ιδέα ήταν δικιά μου και με πολύ μεγάλη χαρά ο Θέμος και ο Βαγγέλης την δέχτηκαν”, ανάφερε χαρακτηριστικά.

Και μέσα σε όλα, μας αποκάλυψε ότι είχε και νέες προτάσεις για το θέατρο μετά την επιτυχημένη συμμετοχή της στο στο έργο “Τρωικός πόλεμος”!

“Η αλήθεια είναι ότι και φέτος μου έγινε πρόταση για θεατρική παράσταση . Δεν δέχτηκα οπότε δεν έχει νόημα να το συζητήσουμε αλλά χαίρομαι πολύ με όλα αυτά που θα κάνω φέτος”, μας είπε αναφέροντας με μεγάλη χαρά ότι σε λίγο καιρό θα βγει η νέα ταινία του Νίκου Παναγιωτόπουλου, “Η κόρη του Ρέμπραντ” στην οποία συμμετέχει.

Read More

And More