Ελ. Ασημακοπούλου στο TLIFE: Η νέα ζωή στην Κύπρο, η επέτειος γάμου με τον Μπ. Τσιρίλο και η κόρη τους!

Δύο χρόνια γεμάτα αγάπη κι ευτυχισμένες στιγμές ήταν τα δύο τελευταία για την ‘Ελενα Ασημακοπούλου και τον Μπρούνο Τσιρίλο. Το ζευγάρι γιόρτασε την δεύτερη επέτειο του γάμου τους μαζί με την κόρη τους Μαρία Ροζαλία. Με ένα οικογενειακό δείπνο το οποίο ετοίμασε η Έλενα με τα χεράκια της και μία υπέροχη τούρτα που έστειλαν ως έκπληξη οι γονείς της από την Ελλάδα!

Το τελευταίο διάστημα, μετακόμισαν οικογενειακώς στην Κύπρο αφού ο ποδοσφαιριστής πήρε μεταγραφή στην ομάδα Αλκή. Η όμορφη ηθοποιός μοιράστηκε με το TLIFE κάποιες από τις όμορφες στιγμές που περνά με την κόρη της, μας αποκάλυψε πως είναι η νέα της ζωή στο νησί που μετακόμισε λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων του Μπρούνο αλλά μας μίλησε και για τα επαγγελματικά της σχέδια!

Η καθημερινότητά σου στην Κύπρο πως είναι;
Κάνω ότι ακριβώς κάνει κάθε γυναίκα που δεν δουλεύει και είναι μια απλή νοικοκυρά. Σηκώνομαι το πρωί, μαγειρεύω, ασχολούμαι με το παιδάκι μου, με τις δουλειές του σπιτιού. Όλα τα κάνω!

Προσαρμόστηκες εύκολα στο νησί;

Πολύ εύκολα! Δεν είχα κανένα πρόβλημα γιατί δεν είναι ότι πας σε μία άλλη χώρα που δεν μπορείς να συνεννοηθείς λόγω της γλώσσας και να δυσκολεύεσαι στην αρχή. Νιώθω σαν να είμαι στο σπίτι μου.

Με τα κυπριακά δεν δυσκολεύτηκες;
Όχι, τους καταλαβαίνω… (γέλια)



Η μικρή πως αντιμετώπισε αυτή την αλλαγή;

Γενικά, από την ημέρα που γεννήθηκε ταξιδεύουμε πάρα πολύ είτε για γιορτές που πρέπει να πάμε στο εξωτερικό είτε για διακοπές. Σίγουρα θα ταξιδέψει 3-4 φορές μέσα στο χρόνο οπότε επειδή αλλάζει συχνά χώρο, σπίτι, χώρα νομίζω το πήρε μια χαρά. Αμέσως εξοικειώθηκε και με το σπίτι, έχει και παιδάκια για να μπορεί να παίζει κι επειδή είναι και μικρούλα δεν της φάνηκε μεγάλη αλλαγή.

Στην αρχή της σχέσης σας με τον Μπρούνο μένατε Ιταλία, τώρα Κύπρο. Σε ενοχλεί κάπως το γεγονός ότι χρειάζεται να μετακομίζεις;
Δεν με ενοχλεί. Έχω πει από την πρώτη στιγμή ότι θα ακολουθήσω το σύζυγό μου σε οποιαδήποτε πόλη ή χώρα πάει λόγω δουλειάς και ιδιαίτερα τώρα που έχουμε την μικρή και είναι η οικογένειά μας πλήρης. Δεν μπορώ να του το στερήσω και να του πω εγώ θα μείνω στην Ελλάδα κι εσύ να πας να κάνεις τη δουλειά σου στην Ισπανία, στην Ιταλία ή οπουδήποτε. Δεν μπορούσε λοιπόν να είναι ο Μπρούνο στην Κύπρο κι εγώ να μείνω στην Ελλάδα για την δική μου δουλειά.

Η δουλειά δεν σου λείπει;
Σαφώς! Μου λείπει πάρα πολύ αλλά δεν μπορώ και να στερήσω από τον άντρα μου το παιδί και να την βλέπει μέσω κάμερας και να μιλάνε μόνο τηλεφωνικά. Δεν θα μπορούσα να το κάνω αυτό.

Υπήρχε κάποια πρόταση που απέρριψες για να κρατήσεις ενωμένη την οικογένεια;

Βέβαια! Μετά την γέννηση του παιδιού είχα μία πολύ σημαντική πρόταση αλλά έπρεπε να φύγω για Θεσσαλονίκη οπότε δεν μπορούσα να την δεχτώ. Έκανα το ραντεβού και εξέτασα την περίπτωση να πηγαινοερχόμουν αλλά ήταν αδύνατον. Το παιδί ήταν βρέφος και δεν μπορούσα να το τραβολογάω μέσα σε ένα αεροπλάνο για να πηγαινοέρχομαι κάθε εβδομάδα για τη δουλειά. Έτσι, επέλεξα να μείνω εκτός!

Στην Κύπρο έχουμε δει πολλούς Έλληνες ηθοποιούς να κάνουν δουλειές. Αν είχες μία πρόταση θα την δεχόσουν;
Τώρα το παιδί κοντεύει τα δύο. Αυτό ήταν και το σημαντικότερο χρονικό διάστημα που με χρειαζόταν, η αρχή. Όχι ότι δεν θα με χρειάζεται και στο εξής απλά θεωρώ ότι τώρα θα μπορούσα να μοιράσω το χρόνο μου στο σπίτι, στο παιδί μου, την οι οικογένεια και τον άντρα μου αλλά και τη δουλειά μου. Να ξεκινήσω να κάνω κάποια σειρά ή κάτι στην τηλεόραση. Έχω κάνει κάποιες συζητήσεις εδώ αλλά επειδή η μεταγραφή του Μπρούνο έγινε τέλος Αυγούστου, οι παραγωγές είχαν ήδη ξεκινήσει και τώρα που μιλάμε έχουν γίνει και οι πρεμιέρες. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι έχασα τη σεζόν… Ίσως κάνω κάποιο guest ή κάποιο ρόλο που θα μπει κατά την διάρκεια κάποιας σειράς. Είμαι σε αναμονή…

Στο δρόμο σε αναγνωρίζουν εκεί;
Ναι και είναι και πολύ εκδηλωτικοί. Να σου πω την αλήθεια, δεν το περίμενα γιατί απέχω και δυο χρόνια από την τηλεόραση. Χαίρομαι πάρα πολύ γιατί είναι πολύ εκδηλωτικοί και θερμοί μαζί μου. Κυρίως η νεολαία!

Όσον αφορά το θρησκευτικό σας γάμο. Υπάρχει στα σχέδιά σας;
Δεν ξέρω αν θα κάνουμε τελικά… Έτυχαν κάποια γεγονότα στην οικογένεια, χάσαμε τον πατέρα του Μπρούνο και αναγκαστικά ακυρώσαμε τον θρησκευτικό. Δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε γλέντια και τέτοια, δεν θέλαμε λόγω πένθους, οπότε κάναμε μόνο τη βάφτιση της μικρής σε κλειστό οικογενειακό κύκλο για να μην την καθυστερήσουμε πάρα πολύ. Η αλήθεια είναι ότι θέλουμε να ζήσουμε την στιγμή στην εκκλησία. Είναι τελείως διαφορετικό από τον πολιτικό γάμο. Δεν θέλω όμως το παιδί μου να μεγαλώσει τόσο ώστε να το πάρω μαζί μου στην εκκλησία για να δει τον γάμο των γονιών του. Θα ήθελα να το κάνω λίγο νωρίτερα, όπως είχαμε προγραμματίσει με την βάφτιση, αλλά τώρα δεν ξέρω…

Ονειρευόσουν από μικρή την στιγμή του γάμου σου;
Όλα τα κοριτσάκια νομίζω έχουν στο μυαλό τους την ημέρα του γάμου τους, με το νυφικό και με όλα αυτά. Τώρα όμως είναι λίγο δύσκολο. Η μικρή σε λίγες μέρες θα κλείσει τα δύο. Αν περιμένουμε ένα χρόνο, θα πάει στα τρία… Να θυμάται την ημέρα του γάμου μου; Τα βήματα είναι πιο ωραίο όταν γίνονται στην ώρα τους. Όταν περνάει ο καιρός καλύτερα να μην γίνονται. Δεν ξέρω πραγματικά αν μας την βαρέσει και πούμε “πάμε” ή αν το αφήσουμε τελείως.

Αδερφάκι σκέφτεσαι να χαρίσετε στη μικρή;
Εγώ όχι.. (γέλια) Όχι γιατί δεν θέλω ένα δεύτερο παιδί και να της χαρίσω αδερφάκι αλλά αν είναι να ταξιδεύουμε τόσο πολύ και να αλλάζουμε κάθε χρόνο χώρα ή πόλη και να έχουμε τόσες μεγάλες μετακομίσεις θα προτιμούσα να μείνω στο ένα μέχρι να σταματήσει αυτό. Όταν σταματήσει να σκεφτώ να κάνω ένα δεύτερο παιδί γιατί υπό αυτές τις συνθήκες είναι πάρα πολύ δύσκολο.

Ως γονείς πως είστε;
Εγώ είμαι πολύ αυστηρή παρά την σχέση μαμάς και κόρης. Προσπαθώ να μην της κάνω όλα τα χατίρια, δεν θέλω να της τα κάνω και προσπαθώ να μην της τα κάνει ούτε ο πατέρας της. Θέλω μεγαλώνοντας να καταλάβει και να εκτιμήσει πολλά πράγματα από αυτά που έχει που πολλά άλλα παιδάκια δεν τα έχουν. Εγώ ας πούμε δεν θα της πάρω δώρο κάθε τρεις και λίγο όπως ο μπαμπάς της που άμα γκρινιάξει λίγο το παιδί επειδή θέλει αυτό θα το πάρει. Τα δώρα της είναι στα γενέθλια, στη γιορτή , τα Χριστούγεννα, το Πάσχα και από τη νονά της. Θέλω να καταλάβει την αξία της κίνησης και θα χαρεί πιο πολύ αν δεν το βλέπει κάθε μέρα και το παίρνει 2-3 φορές το χρόνο. Είμαι αυστηρή σε τέτοια θέματα γιατί δεν θέλω ότι ζητάει το παιδί αμέσως να το δίνουμε γιατί πραγματικά πάρα πολλά παιδάκια τα οποία δεν τα έχουν. Δεν θέλω να της το βάλω εκβιαστικά αλλά θα εκτιμήσει έτσι την αξία του δώρου και θα χαρεί πιο πολύ.
Οι δικοί μου ήταν όπως όλοι οι καθημερινοί γονείς που κάνουν τα απαραίτητα για το παιδί τους. Δεν είχα ποτέ τα πάρα πολλά, ούτε είχα στερηθεί τίποτα. Ήταν όλα με μέτρο. Έτσι μεγάλωσε και ο σύζυγός μου από τους δικούς του και έτσι θέλω να μεγαλώσει και η μικρή.

Πως περνάτε το χρόνο σας, τι πράγματα κάνετε μαζί;
Πολλά! Κάθε απόγευμα βγαίνουμε έξω, παίζει με το ποδηλατάκι της, συναναστρέφεται με τα άλλα παιδάκια μέχρι να νυχτώσει. Όταν γυρίζουμε σπίτι ζωγραφίζουμε, παίζουμε με τις πλαστελίνες ή με τα τουβλάκια που τις αρέσει πάρα πολύ… Γενικά στο σπίτι τρέχει σαν τρελό όλη την ώρα είναι υπερκινητική. Τις δουλείες μου τις κάνω μόνο όταν κοιμάται!

Στο γήπεδο πηγαίνετε;

Έχουμε πάει και στους δύο αγώνες που έχουν γίνει εντός έδρας. Την είχα πάει και στον τελευταίο αγώνα του Μπρούνο στον ΠΑΟΚ αλλά πιο πολύ φοβόταν με τον κόσμο και την φασαρία. Τώρα, ήταν πάρα πολύ ενθουσιασμένη! Εδώ είναι και πιο χαλαρά τα πράγματα και δεν γίνονται πολλές φασαρίες. Ήταν πολύ χαρούμενη κι ενώ τόσο υπερκινητικό παιδί και όλο θέλει να ασχολείται με κάτι διαφορετικό, κάθισε στην κερκίδα και τα 90 λεπτά και χτύπαγε παλαμάκια. Της εξήγησα ότι εκεί είναι ο μπαμπάς και ήταν πολύ ενθουσιασμένη και δεν κουνήθηκε λεπτό, δεν ήθελε να φύγει!

Read More

And More