Μ. Δρούτσα – Γ. Τόλμης: Ευτυχισμένοι γονείς! Τι λέει στο TLIFE ο μπαμπάς του μωρού

Πιο ευτυχισμένοι από ποτέ είναι η Μαργαρίτα Δρούτσα και ο Γιάννης Τόλμης μετά την γέννηση της κορούλας τους. Η μικρή της πριγκίπισσα ήρθε στον κόσμο το μεσημέρι της Παρασκευής γεμίζοντας χαμόγελα χαράς το ζευγάρι.

Μαμά και μωράκι χαίρουν άκρας υγείας, ενώ ο σύζυγός της Γιάννης Τόλμης ήταν πολύ χαρούμενος με την έλευση της κορούλας του. Το TLIFE επικοινώνησε με τον ευτυχισμένο μπαμπά, ο οποίος δεν μπορούσε να συγκρατήσει τον ενθουσιασμό του.
Η σύζυγός σας γέννησε με φυσιολογικό τοκετό;
Η Μαργαρίτα γέννησε με καισαρική. Είχαμε προγραμματισμένο ραντεβού και όλα πήγαν καλά. Και η μητέρα και το μωρό είναι πολύ καλά.
Ποια είναι τα πρώτα συναισθήματα με τον ερχομό του μωρού;
Τα πρώτα συναισθήματα ήταν πολύ έντονα. Δάκρυα χαράς γέμισαν τα μάτια μας, αφού ήρθε στη ζωή ένα πλασματάκι που είναι δικό μας. Το παιδί είναι η μεγαλύτερη χαρά για ένα γονιό. Εμείς είμαστε και νέοι γονείς, οπότε μπορείτε να καταλάβετε πόσο μεγάλη ήταν η χαρά και ο ενθουσιασμός μας.

Σε ποιον μοιάζει το μωράκι;
Το μωρό μοιάζει και στους δυο μας. Έχει χαρακτηριστικά και από εμένα και από την Μαργαρίτα.
Έχετε σκεφτεί τι όνομα θα του δώσετε;
Όχι, προς το παρόν δεν έχουμε σκεφτεί όνομα. Θα περιμένουμε να μεγαλώσει πρώτα λίγο. Πάντως δεν έχουμε κάποιο θέμα με το να πάρει το μωρό, το όνομα των παππούδων του. Θα το αποφασίσουμε μαζί λίγο αργότερα.

Έχετε ετοιμάσει το παιδικό δωμάτιο;
Όλα είναι έτοιμα. Εννοείται. Το έχω φτιάξει όλο το δωμάτιο μόνος μου. Έχω βάψει φούξια τους τοίχους της έχω πάρει “Hello Kitty” και μινιατούρες με τους ήρωες της Disney. Η μικρή είναι η τρέλα μου. Θέλω να είναι όλα τέλεια για την μικρή.
Πότε επιστρέφεται στο σπίτι;
Αύριο το πρωί θα φύγουμε λογικά από το μαιευτήριο για να γυρίσουμε σπίτι.
Το TLIFE τους εύχεται να τους ζήσει!

Read More

And More