Ν. Καρρά στο TLIFE: Η ζωή της ως παντρεμένη, το νέο σήριαλ και τα σχέδια για μωρό!

Σέξι, εντυπωσιακή και ιδιαίτερα ταλαντούχα. Ο λόγος για την όμορφη Νικολέττα Καρρά που λίγους μήνες μετά το γάμο της δηλώνει πως είναι στην πιο καλή της περίοδο με τον σύζυγό της, δεν αγχώνεται για να κάνει γρήγορα παιδί και μας αποκαλύπτει στο TLIFE τα πάντα για το ρόλο της Υβόννης στην νέα σειρά του Mega “Με τα παντελόνια κάτω”.
Πείτε μας λίγα λόγια για την σειρά “Με τα παντελόνια κάτω” που θα κάνει πρεμιέρα σε λίγες μέρες…
“Είναι μια σειρά που έχει γίνει με πολύ κέφι και μεράκι. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που συμμετέχουμε στη μοναδική νέα ελληνική σειρά για φέτος και είναι μια δουλειά που μας άρεσε πολύ και στην οποία συμμετέχουν σπουδαίοι καλλιτέχνες και έχει σκηνοθετηθεί από τον Βασίλη Θωμόπουλο που είναι εξαιρετικός. Όλα τα συστατικά είναι εκλεκτά και πιστεύω πως αυτή η δουλειά θα αρέσει πολύ στον κόσμο”.

Εσείς ποιον χαρακτήρα υποδύεστε;
“Εγώ ενσαρκώνω το ρόλο της Υβόννης. Πρόκειται για μια παντρεμένη γυναίκα που μαζί με τον σύζυγό της Χρύσανθο έχουν φάει το μεγαλύτερο χαστούκι από την κρίση. Παλαιότερα ζούσαν μια άνετη ζωή και δυστυχώς έφτασαν στο σημείο να μην έχουν λεφτά να βάλουν βενζίνη στο αυτοκίνητό τους. Μαζί με το ότι το background είναι αριστοκρατικό, αυτό το ζευγάρι είναι οι πιο “κακοί” και αυτοί που δυσκολεύονται να αντιμετωπίσουν περισσότερο από τους άλλους την κατάσταση.
Έχετε κοινά χαρακτηριστικά με την ηρωίδα που υποδύεστε;
“Δεν έχω κανένα κοινό χαρακτηριστικό (γέλια). Όταν δείτε τη σειρά θα καταλάβετε τι εννοώ… Υπάρχουν στιγμές που βλέπουμε βέβαια και την Υβόννη να έχει μια πιο ευαίσθητη πλευρά, αλλά θα πρέπει να δείτε το χαρακτήρα για να καταλάβετε τι εννοώ!”

Εσείς έτσι όπως είναι η κατάσταση με την κρίση, πώς βλέπετε τα πράγματα;
“Εμένα μου αρέσει να είμαι αισιόδοξη και μέσα από τις άσχημες καταστάσεις να βρίσκω και να παίρνω το καλό. Νομίζω ότι η κρίση θα μας βοηθήσει να είμαστε λίγο πιο προσγειωμένοι και πιο μαζεμένοι. Αλλά είμαι με τους αισιόδοξους και πιστεύω πως κάποια στιγμή θα βελτιωθούν τα πράγματα”.
Μετά το γάμο έχει αλλάξει η ζωή σας; Σας ενοχλεί που ο σύζυγός βρίσκεται για αρκετό καιρό στην Κύπρο;
“Το ξέραμε από πριν ότι λόγω δουλειάς θα έπρεπε να μένουμε για περισσότερο χρόνο ο ένας μακριά από τον άλλον. Και πάλι όμως δεν έχουμε κάνει πολύ μεγάλο διάστημα να βρεθούμε, γιατί και ο σύζυγός μου κάνει συχνά ταξίδια στην Ελλάδα και εγώ τα σαββατοκύριακα που είναι πιο ελεύθερα, μπορώ και βρίσκομαι κοντά του, οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα!”

Αυτή η απόσταση μπορεί να κάνει καλό στη σχέση;
“Όχι, μπορεί, σίγουρα κάνει καλό! Πολλοί φίλοι μου παντρεμένοι, μάλιστα, μου λένε πως βλέπουν ότι μετά το γάμο με τον σύζυγό μου είμαστε καλύτερα από πριν. Συνήθως λένε πως μετά το γάμο χαλαρώνεις και βαριέσαι, αλλά εμείς δεν έχουμε δει κάτι τέτοιο”.

Στο μέλλον θα θέλατε και ένα παιδί;
“Ναι, κάποια στιγμή θα θέλαμε να έρθει ένα παιδάκι. Δεν αγχωνόμαστε όμως. Χαλαρά, σιγά σιγά και θα έρθουν όλα”.

Read More

And More