Πίσω στην κορυφή της σελίδας
17.07.2012 | 07:03
Άρτεμις Θύμιου Tweet me @artemis_thimiou

Η Ν. Kαρρά μιλάει στο TLIFE για τον γάμο της, την ζωή και την καριέρα της στην Κύπρο!

Η Ν.  Kαρρά μιλάει στο TLIFE για τον γάμο της, την ζωή και την καριέρα της στην Κύπρο!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Η ΝΙκολέττα Καρρά είναι το κορίτσι της διπλανής πόρτας! Ακούγεται τετριμμένο αλλά μιλώντας μαζί της αυτό που καταλαβαίνεις είναι ότι έχει όλα τα προσόντα για να την ψωνίσει αλλά επιλέγει να μην το κάνει!

Στις κακές κριτικές στεναχωριέται. Στα πολύ ωραία λόγια κοκκινίζει. Λατρεύει την δουλειά της και θέλει ο κόσμος να την αγαπάει αλλά προτιμά να είναι χαμηλών τόνων στη ζωή της. Της αρέσει πολύ να μαγειρεύει και είναι νοικοκυρά παρόλο που οι δουλειές στο σπίτι δεν είναι και το αγαπημένο της.

Συνειδητοποιημένη και σε μία φάση της ζωής της που όλα έχουν βρει το δρόμο τους αφού σε λίγους μήνες ετοιμάζεται να παντρευτεί τον αγαπημένο της Φώτο Πιττάτζη και να κάνει την δική της οικογένεια!

Την πέτυχαμε σε ένα από τα πολλά ταξίδια επιστροφής της από την Κύπρο και μοιράστηκε μαζί μας πράγματα για την ζωή της στο νησί τον γάμο της που θα γίνει τον Οκτώβριο, τα σχέδιά της για οικογένεια ενώ απαντά σε όσoυς την αποκαλούν sex symbol!

Ζει και εργάζεται μόνιμα στην Κύπρο;
Η βάση μου είναι στην Ελλάδα και θα εξακολουθήσω να μένω στην Ελλάδα. Στην Κύπρο θα πηγαινοέρχομαι έτσι κι αλλιώς όπως πηγαινοερχόμουν τόσο καιρό και για δουλειές και για προσωπικούς λόγους αλλά η έδρα μου θα εξακολουθήσει να είναι στην Ελλάδα. Θέλω να το τονίσω αυτό γιατί όλοι νομίζουν ότι μεταναστεύω και πάω στην Κύπρο. Λίγο με έχει εκνευρίσει αυτό γιατί μου κάνει κακό και στη δουλειά μου και σε πολλά πράγματα. Άμα έχω δουλειά στην Κύπρο θα είμαι στην Κύπρο, αν έχω δουλειά στην Αθήνα θα είμαι στην Αθήνα αλλά δεν φεύγω από την Ελλάδα.
Αυτό το κάνω έτσι κι αλλιώς τα τελευταία δυόμιση χρόνια γιατί είχα και σχέση κάτω στην Κύπρο. Επίσης, φέτος το χειμώνα έκανα και δύο σίριαλ οπότε πάλι πηγαινοερχόμουν γιατί έκανα και θέατρο στην Ελλάδα. Δεν ξέρω, μάλλον είναι η μοίρα μου να είμαι μέσα στο αεροπλάνο συνέχεια… (γέλια)

Την πρώτη φορά είχε πάει στο νησί για τριήμερο. Πως αποφάσισε να εργαστεί στην Κύπρο;

Πηγαινοερχόμουν τα τελευταία δυόμιση χρόνια, έτσι κι αλλιώς, λόγω της σχέσης μου. Πέρυσι το καλοκαίρι μου έγινε πρόταση από την Κύπρο για σίριαλ, όπως άλλωστε και σε άλλους Έλληνες ηθοποιούς. Ήταν ενδιαφέρουσες τηλεοπτικές προτάσεις και αυτή που έκανα στο πρώτο μισό της σεζόν και αυτή που έκανα στο δεύτερο μισό και αποφάσισα να το κάνω εφόσον στην Ελλάδα δεν έκανα έτσι κι αλλιώς τηλεόραση αλλά μόνο ένα θεατρικό. Ο χρόνος μου μού επέτρεπε να φεύγω κάποιες μέρες, ελάχιστες βέβαια, να πηγαίνω για τα γυρίσματά μου κάτω, άρα αποφάσισα να το κάνω.

Γιατί έχει χαθεί από την ελληνική τηλεόραση;
Μετά το 50-50, ενάμιση χρόνο έκανα την Πολυκατοικία άρα μέχρι και πέρυσι το χειμώνα ήμουν στην ελληνική τηλεόραση. Δεν χάθηκα, υπάρχουν άλλοι που έχουν να κάνουν και τρία χρόνια και πέντε τηλεόραση. Ο μόνος χρόνος που έλειψα ήταν αυτός, φέτος, που εφόσον δεν υπήρχε κάτι τηλεοπτικό αποφάσισα να κάνω κάτι στην Κύπρο. Απλώς επειδή όλοι σκέφτονται μόνο το 50-50 και δεν σκέφτονται τα υπόλοιπα, ίσως γι’ αυτό υπάρχει αυτό. Δεν έχω χαθεί και δεν έχω καμία διάθεση να χαθώ από την ελληνική τηλεόραση. Θέλω να κάνω πάλι τηλεόραση εδώ στην Ελλάδα. Κατ’ αρχάς είναι η χώρα μου, είναι οι άνθρωποι με τους οποίους έχω ίδιο κώδικα επικοινωνίας. Φυσικά και θέλω και θα δώσω και προτεραιότητα. Αν όμως δεν έχω κάποια πρόταση, κάποια αξιοπρεπή πρόταση τότε πάλι αναγκαστικά θα απευθυνθώ στην Κύπρο που είναι μαξιλάρι για πολλούς Έλληνες ηθοποιός πια. Και καλά κάνουμε και κατεβαίνουμε κάτω εφόσον στην Ελλάδα είναι τόσο δύσκολα. Τι να κάνουμε, να μείνουμε χωρίς δουλειά;

Πως είναι τα πράγματα στην κυπριακή showbiz;
Δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές, λίγο πολύ τα ίδια είναι. Απλώς στην Κύπρο δεν υπήρχε αυτό το τεράστιο πρόβλημα που υπάρχει αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα. Ίσως δειλά δειλά να έχει αρχίσει να εμφανίζεται αλλά προς το παρόν τουλάχιστον έχουμε πάρει τα χρήματα μας. Τώρα στο δεύτερο σίριαλ που έκανα υπήρχε μια μικρή καθυστέρηση αλλά αν μη τι άλλο παίρνουμε τα χρήματά μας. Οι συνάδελφοι στην Κύπρο είναι μια χαρά, είναι εξαιρετικοί, είναι λιγότερο «καβαλημένοι». Πάνε και κάνουν την δουλίτσα τους σαν κανονικοί άνθρωποι που δουλεύουν και φεύγουν. Δεν υπάρχει άλλωστε στην Κύπρο αυτό το μεγάλο το lifestyle, αυτό της showbiz που έχουμε εμείς. Εκεί δεν είναι τόσο αναπτυγμένο αυτό οπότε τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά σε καθημερινή επαφή με τους συναδέλφους.
Το κοινό της Κύπρου πως την αντιμετωπίζει;
Έχω πολύ μεγαλύτερη ανταπόκριση από ότι εδώ. Η Κύπρος, έχω την αίσθηση ότι με αγαπάει λίγο πιο πολύ από την Ελλάδα. Τουλάχιστον σε ότι αφορά την δουλειά μου. Έτσι έχω νιώσει, μια πολύ μεγάλη αγκαλιά.

Θα μπορούσε να μείνει μόνιμα εκεί;

Προς το παρόν δεν το σκέφτομαι γιατί δεν μου αρέσει καθόλου η ιδέα να φύγω από την Ελλάδα, να τα αφήσω όλα και να πάω σε μία άλλη χώρα και να μην επιστρέψω ποτέ. Δεν μου αρέσει η ιδέα, έχω τον κύκλο μου εδώ, την δουλειά μου, έχω φίλους, έχω τη ζωή μου κάπως. Οπότε προτιμώ να συνεχίσω αυτό που κάνω, να είμαι μεταξύ των δύο χωρών. Να ρυθμίζεται ο χρόνος ανάλογα με το φόρτο εργασίας που έχω στην κάθε χώρα. Αν έχω κάτι στην Κύπρο που θέλει να είμαι περισσότερο χρόνο εκεί θα είμαι περισσότερο στην Κύπρο και λιγότερο στην Ελλάδα. Αν του χρόνου κάνω ένα σίριαλ στην Ελλάδα και χρειάζεται να είμαι από τις 5 εργάσιμες τις 4 εδώ, θα είμαι εδώ. Μου αρέσει η ζωή μου έτσι όπως είναι μεταξύ των δύο χωρών. Μου αρέσει που απολαμβάνω και τις δύο χώρες, που παίρνω τα καλά από κάθε χώρα, μου αρέσει πολύ. Εγώ γενικά είμαι κατά της ρουτίνας. Όσο και να γκρινιάζω κάποιες φορές ότι με κουράζει κατά βάθος το θέλω αυτό που μου συμβαίνει.

Υπάρχει κάτι που να την δυσκόλεψε;
Όχι, απολύτως τίποτα. Με τους ανθρώπους δεν έχω κανένα πρόβλημα, Τα πάω πάρα πολύ καλά μαζί τους, μου φέρονται πάρα πολύ καλά. Κυπριακά έχω αρχίσει και καταλαβαίνω. Ίσως το μόνο πρόβλημα είναι αυτό, ότι υπάρχει άλλος κώδικας επικοινωνίας, με την έννοια ότι κάποιες λέξεις είναι διαφορετικές, κάποιες δεν τις χρησιμοποιούν αυτοί εκεί. Σε καθημερινή επαφή με τον κόσμο στην Κύπρο, κάποιες φορές υπάρχουν κάποια σημεία στα οποία δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε γιατί δεν χρησιμοποιούμε τους ίδιους όρους για το ίδιο πράγμα.

Την αγχώνουν οι προετοιμασίες του γάμου;

Θα γίνει στις αρχές Οκτώβρη στην Κύπρο ο γάμος. Δεν έχω αγχωθεί καθόλου, είμαι πάρα πολύ ψύχραιμη. Έχουν ξεκινήσει αναγκαστικά οι διαδικασίες γιατί όπως ξέρουμε ο Αύγουστος είναι νεκρός μήνας. Έχω κλείσει νυφικό και σιγά σιγά θα κανονίσω και τα υπόλοιπα.Ονειρευόταν από μικρή το γάμο της;

Όταν ήμουν κοριτσάκι τον φανταζόμουνα. Μεγαλώνοντας το έβγαλα τελείως από το μυαλό μου. Από τα 18 και μετά δεν υπήρχε στο μυαλό μου. Δεν κοιμόμουν και ξύπναγα με το όνειρο να παντρευτώ, καμία σχέση. Έλεγα πως αν ήταν κάτι να συμβεί θα συμβεί αλλά μέχρι εκεί. Δεν ήμουν ποτέ αγχωμένη να παντρευτώ. Κατά βάθος ήθελα αλλά δεν έλεγα «αχ πότε θα παντρευτώ». Τώρα αφού ήρθε, καλώς ήρθε!

Θέλει να κάνει οικογένεια, έχει χτυπήσει αυτό το «καμπανάκι» μέσα της;
Φυσικά και θέλω να κάνω οικογένεια. Δεν είναι θέμα καμπανακίου η οικογένεια (γέλια), είναι θέμα ανθρώπου. Εγώ έτσι το είχα στο μυαλό μου, ότι θα παντρευτώ αν αισθανθώ ότι έχω βρει έναν άνθρωπο που μου εμπνέει την ασφάλεια που θέλω και έχει αυτά τα χαρακτηριστικά που θέλω να έχει ούτος ώστε να τον θεωρώ ικανό για οικογένεια. Τότε και μόνο τότε θα παντρευόμουν. Εφόσον βρήκα έναν άνθρωπο ο οποίος θεώρησα ότι μου ταιριάζει για να προχωρήσω μαζί του σε οικογένεια, το κάνω. Ωστόσο, αν δεν έβρισκα τον συγκεκριμένα άνθρωπο, δεν θα το έκανα. Για μένα η οικογένεια δεν είναι θέμα ότι έχω ανάγκη να κάνω οικογένεια, είναι κάτι πολύ πιο σοβαρό, πολύ πιο σημαντικό και ούτε η ανάγκη του παιδιού. Είναι κάτι που αποφασίζεις συνειδητά να κάνεις όταν νιώσεις πως υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες, είτε ηλικιακά είτε σε σχέση με τον άνθρωπο που έχεις βρει. Δεν θα έμπαινα ποτέ στη διαδικασία να κάνω παιδί ή ν παντρευτώ επειδή έτσι χτύπησε το «καμπανάκι» μου. Το έχω σαν κάτι πολύ πιο σοβαρό στο μυαλό μου.

Φαντάζεται τον εαυτό της σε ένα σπίτι, τριγυρισμένη από παιδιά;
Αυτό λίγο με αγχώνει… (γέλια) Τα παιδιά τα θεωρώ πολύ πολύ σοβαρή υπόθεση, θεωρώ πάρα πολύ δύσκολο έργο να μεγαλώνεις ένα παιδί. Είναι από τα πιο δύσκολα έργα που έχει να κάνει ένας άνθρωπος, να μεγαλώσει ένα παιδί ωστόσο είμαι αισιόδοξη. Νομίζω πως θα τα καταφέρω!Θα άφηνε την καριέρα της για ένα παιδί;

Γυναικά πιστεύω ότι καριέρα και παιδί συνδυάζεται και έχουμε πάρα πολλά παραδείγματα γυναικών που έχουν μια πολύ επιτυχημένη οικογένεια και εξακολουθούν να έχουν μια πολύ επιτυχημένη καριέρα. Όλα συνδυάζονται αρκεί να υπάρχει θέληση. Βέβαια, δεν ξέρω αν τον πρώτο χρόνο ή τα πρώτα δύο- τρία χρόνια θα έχω την διάθεση να δουλέψω αν κάνω παιδί. Δεν έχω κάνει ακόμα παιδί και δεν ξέρω πως αισθάνεται κάποιος μόλις γίνεται γονιός. Συνήθως, μου λένε γνωστοί μου ότι, τον πρώτο καιρό που κάνεις το παιδί θέλεις να είσαι ολοκληρωτικά με το παιδί σου γιατί δεν θέλεις να είσαι μακριά του, γιατί θέλεις να το απολαμβάνεις… Την κάθε ανάσα, το κάθε κλάμα, το καθετί… Οπότε, λένε, ότι στην αρχή δεν έχεις την διάθεση να ασχοληθείς με τίποτα άλλο. Αν μου συμβεί αυτό, θα το κάνω. Φαντάζομαι ότι θα μου συμβεί. Κατά τα άλλα όχι, δεν έχω σκοπό να αφήσω την καριέρα μου τελείως. Βέβαια, αυτά τα λέω τώρα, δεν ξέρω μετά τι θα γίνει και πως θα συμπεριφέρομαι.

Την αποκαλούν sex symbol… Κάνει πράγματα για τον εαυτό της, για να είναι όμορφη;

Κάνω πάρα πολλά πράγματα για τον εαυτό μου. Μου αρέσει να είμαι περιποιημένη, μου αρέσει να προσέχω τον εαυτό μου αλλά όλη μου η ζωή δεν περιστρέφεται γύρω από αυτό. Δεν ξυπνάω κάθε μέρα με την έννοια πως θα γίνω το νέο sex symbol. Καμία σχέση, δεν είμαι καθόλου αυτό. Τον εαυτό μου τον πρόσεχα πάντα, τον πρόσεχα κα πριν ξεκινήσω να κάνω αυτή τη δουλειά. Αυτό είναι στοιχείο δικό μου, μου αρέσει και για μένα και για τους γύρω μου η καλή αισθητική. Είμαι και Ζυγός με Ζυγό, μην το ξεχνάμε αυτό! (γέλια) Μου αρέσει λοιπόν η καλή αισθητική άρα είτε κάνω αυτή τη δουλειά είτε όχι είτε με θεωρούν sex symbol είτε δεν με θεωρούν, εγώ θα συνεχίσω να προσέχω τον εαυτό μου όπως έκανα μέχρι τώρα. Από την άλλη δεν είναι όλη μου η ζωή γύρω από αυτό, δεν είναι ο άξονας ο οποίος περιστρέφομαι. Αυτό το καταλαβαίνει κάποιος μόνο όταν έρθει σε επαφή μαζί μου και όταν με συναναστραφεί. Εγώ ποτέ δεν είχα διάθεση να θεωρηθώ sex symbol, ήταν κάτι που δεν με ενδιέφερε για να είμαι ειλικρινής. Ωστόσο αν κάποιοι το θεωρούν αυτό, τους ευχαριστώ πάρα πολύ, προς Θεού , κοπλιμέντο είναι. Αλλά εγώ δεν είχα καμία πρόθεση για αυτό. Εγώ πάντα ήθελα να κάνω τη δουλειά μου, να είμαι όσο καλύτερη μπορώ και από εκεί και πέρα αν κάποιοι θέλουν να μείνουν στην εικόνα, ας μείνουν στην εικόνα. Αυτό είναι δικό τους πρόβλημα.

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10