Η Aγγ. Λάμπρη στο TLIFE για την εγκυμοσύνη, τα κιλά, τον γάμο και τον ψεύτικο λογαριασμό της στο twitter!

Η Αγγελική Λάμπρη αγαπήθηκε από τον κόσμο μέσα από τον ρόλο της στο “Παρά πέντε”. Αυτή η περίοδος είναι η πιο ευτυχισμένη της ζωής της, αφού είναι 7 μηνών έγκυος και περιμένει το πρώτο της παιδί από τον σύντροφό της και σκηνοθέτη, Αντώνη Αγγελόπουλο. Της τηλεφωνήσαμε την ώρα που μαγείρευε, αλλά δέχτηκε με χαρά να μας μιλήσει για το κοριτσάκι που περιμένει, τον αγαπημένο της αλλά και για το ότι ο λογαριασμός με το όνομά της στο twitter είναι ψεύτικος!

Για την μέχρι τώρα εγκυμοσύνη της
“Η εγκυμοσύνη πηγαίνει πολύ καλά ευτυχώς! Τώρα έχουν στρώσει για τα καλά τα πράγματα… Ανυπομονώ! Βρίσκομαι στον έβδομο μήνα.”


Η σχέση της με τον Αντώνη

“Με τον σύντροφό μου, τον Αντώνη, είμαστε μαζί πολλά χρόνια, 7,5 για την ακρίβεια… Το παιδί είναι κάτι που θέλαμε και οι δύο πολύ. Δεν μας προέκυψε… Ήταν κάτι που θέλαμε, προσπαθούσαμε κι έγινε.”

Τα κιλά της εγκυμοσύνης
“Ακόμη δεν έχω πάρει πολλά κιλά. Στους επτά μήνες έχω πάρει επτά κιλά… Βέβαια έχω αλλους δυο μήνες μπροστά μου. Οριακά είμαι. Έχω όμως μεγάλη κοιλιά! (γέλια) Τρώω από όλα, εκτός από γλυκά που μου αρέσουν αλλά η μπέμπα δεν τα θέλει καθόλου! Τρώω σοκολάτα κι αμέσως κάνω εμετό. Περιμένω να γεννήσω για να φάω προφιτερόλ!”

Για το φύλο του μωρού
“Το φύλο του μωρού δεν με ένοιαζε καθόλου, πραγματικά. Βέβαια χάρηκα γιατί τα κοριτσάκια είναι πιο χαριτωμένα όταν είναι μικρά… Αν και τον πρώτο καιρό, το προαίσθημά μου, έλεγε ότι ήταν αγόρι! Έπεσα έξω. Δεν λειτούργησε καθόλου το ένστικτο!”



Το όνομα

“Περιμένουμε να γεννηθεί πρώτα, να δούμε τη φατσούλα της και μετά να αποφασίσουμε για το όνομα. Δεν αποκλείουμε να πάρει και κάποιο όνομα από τις γιαγιάδες της, αλλά ακόμη δεν ξέρουμε. Θα δούμε τι της ταιριάζει. “

Η άποψή της για τον γάμο
“Για τον γάμο δεν αλλάζω γνώμη. Είμαι σταθερή στις απόψεις μου. Βάπτιση να περιμένετε, γάμο όχι! Κι ο σύντροφός μου μια χαρά είναι με τις απόψεις μου. Εκτός αν αλλάξω γνώμη τόσο πολύ αργότερα… Τι να πω, ποτέ δεν λέω όχι. Νομίζω θα ‘χα αλλάξει ήδη πάντως… Ο γάμος δεν διαφέρει σε τίποτα από μια συμβίωση. Γι’αυτό θεωρώ ότι δεν υπάρχει λόγος και να το κάνεις. Ένα παιδί όμως έχει μεγάλη διαφορά, όταν από δύο ξαφνικά γίνονται τρεις. Αλλάζουν πολλά. Ο γάμος δεν αλλάζει τίποτα ουσιαστικά.”

Τα επαγγελματικά της σχέδια

“Στην παράσταση που έπαιζα, “Είδα τον Χάρη με τα μάτια μου” αντικαταστάθηκα. Κάτι είχαμε πει για Αυστραλία με την ίδια παράσταση, αλλά κάτσε να γεννήσω με το καλό και βλέπουμε… Άλλα έλεγα και πριν και η μπέμπα μας “χάλασε” το πρόγραμμα (με την καλή έννοια)! “

Έχει να περιμένει από κάπου βοήθεια;

“Βόηθεια έχω από τον καλό μου. Η μαμά μου είναι δυστυχώς 500 χλμ. μακριά. Θα έρθει όμως τις πρώτες ημέρες…
Το μωράκι θα γεννηθεί Δεκέμβρη, κοντά στα Χριστούγεννα. Αν πάει μέχρι τέλους… Αυτό θα είναι το ωραιότερο χριστουγεννιάτικο δώρο!”

Υπάρχει κάτι που τη φοβίζει;
“Γενικώς είμαι σε μία πολύ καλή διάθεση. Δεν υπάρχει κάτι που με φοβίζει. Δίπλα μου βλέπω πολύ μαυρίλα και προσπαθώ να κρατάω μια απόσταση. Δεν θέλω κανείς να μου χαλάσει όλο αυτό το ωραίο που βιώνω αυτή τη στιγμή. Όλη αυτή τη μιζέρια που επικρατεί δεν την αντέχω. Ας προσαρμοστούμε επιτέλους στα λιγότερα! Είναι δύσκολα για πολύ κόσμο, το καταλαβαίνω αλλά είχαμε μάθει σε πράγματα που δεν τα είχαμε και παλιότερα. Ας προσαρμοστούμε όλοι…”

Η αποψή της για τα τούρκικα σήριαλ

“Δεν μ’ αρέσει να βλέπω στην Ελλάδα τούρκια σήριαλ. Δεν είναι τυχαίο που όταν βάζουν επαναλήψεις από ελληνικά σήριαλ, τα νούμερα σε τηλεθέαση είναι υψηλά. Αν ήθελα να βλέπω τούρκικα σήριαλ θα πήγαινα να ζήσω στην Τουρκία. Θέλω ν’ ακούω τη γλώσσα μου! Όλο αυτό δεν γίνεται για την τέχνη, αλλά για το χαμηλό κόστος. Τους έρχεται φτηνά. Βλέπουμε αμερικανικές ταινίες, ευρωπαϊκό κινηματογράφο, αλλά για άλλους λόγους. Αυτά τα βλέπουμε γιατί είναι φτηνή λύση. Τι να κάνουμε, είναι οι εποχές δύσκολες αλλά δεν μ’ αρέσει!”

Έχει φίλους από τον χώρο;
“Oι φίλοι μου από τον χώρο είναι γνωστοί πια… Όλοι από το “Παρά πέντε”! Ο Γιώργος Καπουτζίδης και ο Μιχάλης Μαρίνος είναι οι πιο παλιοί μου φίλοι. Είμαστε δεκαπέντε χρόνια φίλοι. Αλλά είμαι με όλους.”

Πρόσφατα εμφανίστηκε κάποιος στο twitter ως Αγγελική Λάμπρη

“Ναι υπάρχει κάποιος… Έχουμε κάνει πολλές αναφορές. Το προφίλ στο twitter είναι ψεύτικο. Ζήτησα να με βοηθήσει κι ο Αργύρης Αγγέλου γιατί είμαι άσχετη με αυτά! Δεν έχω ούτε facebook, oύτε twitter και ούτε θέλω να έχω! Αυτό που βγαίνει οποιοσδήποτε και προσποιείται ότι είναι κάποιος άλλος, με εκνευρίζει πάρα πολύ. Αυτή η ελευθερία στο διαδίκτυο με εκνευρίζει!”

Εμείς της ευχόμαστε να έρθει με το καλό το μωράκι της στον κόσμο!

Read More

And More