H Mπ. Μαγγίρα στο TLIFE για την βάφτιση της κορούλας της! Δες φωτογραφίες

Η Μπέττυ Μαγγίρα και ο Δημήτρης Μάζης βάφτισαν την Κυριακή την κορούλα τους στον Ιερό Ναό του Αγίου Διονυσίου στο Κολωνάκι! Και το όνομα αυτής… Ανδριάννα! Η μικρούλα γεννήθηκε τον Ιανουάριο του 2010. Τι μας λέει η μαμά της Μπέττυ λίγες μέρες μετά τη βάφτιση;

Το όνομα
Το όνομα, Ανδριάννα, το πήρε απ’τη μητέρα του Δημήτρη. Είναι τυχερή η μικρούλα. Έχει και τους δύο παππούδες και τις δύο γιαγιάδες εν ζωή!

Η νονά
Η voνά είναι η Αριάδνη Μυλωνά και είναι προσωπική μου φίλη. Έχει μπουτίκ στη Νέα Ερυθραία και στη Σαντορίνη.

Για το πάρτυ μετά τη βάφτιση
Το πάρτυ το κάναμε στο μαγαζί που είναι συνιδιοκτήτης ο σύζυγός μου, στο Passepartout στο Κολωνάκι. Περάσαμε πολύ ωραία! Εγώ στο μαγαζί πήγαινα περισσότερο πριν γεννήσω. Πήγαινα πολύ συχνά.

Δες φωτογραφίες της βάφτισης και διάβασε τι λέει η Μπέττυ για τον ερχομό ενός δεύτερου παιδιού αλλά και για τις ωρες που περνάει με την Ανδριάννα!

H αδερφή της Μπέττυς, Mατθίλδη Μαγγίρα

H Μπέττυ μαζί με την κόρη της και την ανιψιά της


Oι δύο ξαδερφούλες αγκαλιά! Η κόρη της Ματθίλδης μαζί με την Ανδριάννα!

Στη βάφτιση βρέθηκε και ο Κώστας Βουτσάς με την κόρη του Θεοδώρα

H Aνδριάννα σε τρυφερή στιγμή με τον παππού της, τον πατέρα του Δημήτρη Μάζη.

Θέλει δεύτερο παιδάκι;
Βέβαια και θέλω! Δεν ξέρω πότε, δεν ορίζεται κιόλας αυτό αλλά σύντομα το σκέφτομαι. Θα εξαρτηθεί και λίγο από τις δουλειές κι αν μπορεί να συνδυαστεί. Το έχουμε στο νου μας!

Μπορούν να συνδυαστούν τα πρώτα χρόνια του παιδιού με την καριέρα της μαμάς;
Θεωρώ ότι η μαμά πρέπει να είναι αρκετά με το παιδί, τα πρώτα χρόνια αλλά σίγουρα μετράει να είναι και η ίδια καλά. Δηλαδή αν η μαμά μένει στο σπίτι και είναι δυστυχισμένη δεν έχει νόημα. Καλό είναι να κάνει κάτι που θα την κρατά σε μια καλή ισορροπία γιατί αυτό έχει αντίκτυπο και στο παιδί. Σίγουρα θεωρώ ότι πρέπει να είναι και με το παιδί. Σίγουρα υπάρχουν και μαμάδες που τους αρέσει πιο πολύ η δουλειά τους… Για μένα η χρυσή τομή είναι κάπου στη μέση. Έχω γνωρίσει ας πούμε μαμάδες που τους αρέσει τόσο πολύ η μητρότητα που δεν θέλουν να κάνουν τίποτα άλλο. Η μαμά πρέπεινα κάνει αυτό που την κάνει ευτυχισμένη γιατί έτσι έχει καλύτερη σχέση με το παιδί! Εγώ προς το παρόν ήμουν τυχερή γιατί μπορούσα να αφιερώσω πολύ χρόνο στο παιδί μου, υπήρχε μια παρένθεση με το Exclusive, αλλά δεν μου έτρωγε πολύ χρόνο. Δηλαδή ήταν μια φορά την εβδομάδα, το οποίο ήταν τέλειο για μένα όσο αφορά τη μικρή, οπότε είμαι συνέχεια μαζί της, δεν μου ‘χει λείψει κάτι. Τώρα αν έκανα κάτι θα φρόντιζα να απασχολούμαι λίγες ώρες την ημέρα, ούτε καν τη μισή. Θα ήθελα να νιώθω κι εγώ εντάξει και να ήμουν με το παιδί αρκετές ώρες.

Πώς περνάει τον χρόνο της με τη μικρή
Κάνουμε τα πάντα μαζί! Παίζουμε, πηγαίνουμε βόλτες στο πάρκο… Ό,τι κάνουμε μαζί είναι τέλειο! Ένα παιδάκι δίνει τόση αγάπη δίχως ανταλλάγματα. Δεν είναι όπως οι μεγάλοι που θα σκεφτούν τι θα πάρουν για να δώσουν. Δίνουν τόση αγάπη τα παιδιά και δεν νομίζω ότι ζητάνε κάτι! Εντάξει δεν μπορούν να φάνε και να ντυθούν όσο είναι μικρά, αλλά ουσιαστικά δεν στο ζητάνε αυτό! (γέλια) Είναι τόσο μεγάλη ευτυχία αυτή που σου παρέχουν!

Ζηλεύει τον σύζυγο, που πηγαίνει στο μαγαζί βραδινές ώρες;
Όχι, εντάξει. Επειδή έχει προπονήσεις το πρωί δεν πηγαίνει πολύ το βράδυ. Πηγαίνει πιο πολύ την ημέρα! Βράδυ πηγαίνει μόνο αν προκύψει, καμιά δουλειά. Όσο παίζει πόλο δεν μπορεί να ξενυχτάει… όπως καταλαβαίνεις. Αυτό είναι καλό και για εμένα! (γέλια)

Τι ετοιμάζει επαγγελματικά;
Κάτι συζητάω, απλά δεν είναι ακόμη ανακοινώσιμο. Δεν θέλω να το πω και να μη γίνει. Όχι, στην τηλεόραση. Για live εμφανίσεις πρόκειται. Υπάρχουν δύο concept. Ένα με τη Ματθίλδη κι ένα για μόνη μου.

Read More

And More