Μ. Συνατσάκη: Μιλά στο TLIFE για το MadWalk, το “Master Chef” και τη σχέση της με τον Μ. Στρατή!

Είναι ένα από τα πιο νέα και αγαπητά πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης που κέρδισε ακόμη και το πιο απαιτητικό κοινό από την πρώτη της εμφάνιση. Μέσα σε λίγο καιρό κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις και να καταπιαστεί με πολλά… Ο λόγος για την Μαίρη Συνατσάκη!
Η μελαχρινή παρουσιάστρια που βρίσκεται στο πάνελ του “Πρωινού mou”, διαδέχτηκε την Ευγενία Μανωλίδου στην παρουσίαση του “Master Chef”, ντύθηκε καμαριέρα και πρωταγωνίστησε στο νέο video clip του Κώστα Μαρτάκη είναι έτοιμη να βρεθεί στο πλευρό της Βίκυς Καγιά και να παρουσιάσει το 2ο MadWalk.
Για όλα αυτά, αλλά και για πολλά άλλα μίλησε η Μαίρη Συνατσάκη στο TLIFE λίγο πριν τη χθεσινή της πρόβα για το music fashion show που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη. Η νεαρή παρουσιάστρια αναφέρθηκε στο άγχος της για την παρουσίαση του MadWalk, μίλησε για την αναβολή της προβολής του “Master Chef”, αλλά και για τη σχέση της με τον Μύρωνα Στρατή.

Οι πρόβες για το 2ο MadWalk ξεκίνησαν και βρίσκεστε στην τελική ευθεία. Πες μας λίγα λόγια για τη συνεργασία…
Ξεκινήσαμε την Κυριακή την πρώτη πρόβα στο χώρο και θα συνεχίσουμε και σήμερα όλη την μέρα την προετοιμασία. Το καλό είναι ότι μας βοηθά πολύ και η Βίκυ που ήταν πέρσι στο MadWalk και ξέρει τι πρέπει να κάνουμε. Βοηθάει πολύ και εμένα και τον Κώστα… Τώρα για την παρουσία μας στη σκηνή, θα εμφανιστούμε στην αρχή και οι τρεις μαζί και παρόλο που θα προσπαθήσουμε με τα κείμενα να κρατήσουμε μια ροή και να δώσουμε στοιχεία για τους ανθρώπους της μόδας, θα υπάρχουν και έξυπνες ατάκες.
Έχεις άγχος;
Υπάρχει πολύ άγχος. Έχουμε, όμως, καλή χημεία και υπάρχει μεγάλη άνεση μεταξύ μας, οπότε αυτό βοηθάει. Το MadWalk μου έχει πάρει κυριολεκτικά το μυαλό. Από πέρσι που ήταν η πρώτη φορά που έγινε και το έζησα παρασκηνιακά είχε ξετρελαθεί. Πίστευα ότι ήταν το καλύτερο που έκανε το Mad και σε αυτό ένιωθα σαν μικρό παιδί που βρίσκεται στο λούνα παρκ.

Θα σας δούμε στην πασαρέλα;
Στο ρόλο μοντέλου για να δείξω κάποιο ρούχο δεν νομίζω να είμαι. Αλλά θα κάνουμε κάτι στην αρχή που θα συνδυάζει διάφορα πράγματα. Δεν θα πω, όμως, λεπτομέρειες για να είναι έκπληξη… Θα προσπαθήσουμε να μπλέξουμε ο ένας με τον χώρο του άλλου. Μάλιστα, στην έναρξη του MadWalk θα δούμε και τη συνέχεια του video clip “’Ένταση”. Στο τέλος του video είχαμε δει να ανοίγει η πόρτα και να εμφανίζεται ένα κουτί και τώρα θα δούμε τι περιέχει αυτό το κουτί…
Πώς ήταν η εμπειρία από τη συμμετοχή στο video clip;
Ήταν το πιο μεγάλο γύρισμα που έχω κάνει ποτέ μου. Ήταν 19 ώρες και εγώ έκανα 15 ώρες και ολοκλήρωσα το δικό μου κομμάτι. Μου άρεσε πολύ που είχα αυτόν το ρόλο και αυτό που έκανα ήταν character. Γενικά σαν αισθητική η συγκεκριμένη δουλειά μου άρεσε πολύ και είμαι κάτι παραπάνω από ενθουσιασμένη με το αποτέλεσμα. Το ευχόμουν να βγει ωραίο και μου άρεσε το concept. Θεωρώ ότι είχε ένα fashion forward editorial αποτέλεσμα.


Πώς προέκυψε η αγάπη για τη μόδα;
Από πολύ μικρή μου άρεσε να παίρνω περιοδικά μόδας και να τα τοποθετώ στη σειρά και να τα διαβάζω. Μου αρέσει η μόδα και μπορεί για κάποιους να είναι ένας ρηχός χώρος που έχει να κάνει με λούσα, αλλά για εμένα είναι χώρος δημιουργίας. Η μόδα υπάρχει μέσα στη ζωή μας και μας επηρεάζει. Όλοι γύρω μας έχουν και από ένα στυλ, ό,τι κι αν είναι αυτό.
Όσον αφορά το “Master Chef”, έχετε κάνει τα γυρίσματα, αλλά ακούστηκε ότι θα υπάρξει μια αναβολή στην παρουσίασή του…
Το “Master Chef” δεν θα το δούμε ακόμη. Δεν ξέρω ακριβώς πότε θα προβληθεί, αλλά δεν προβλέπεται τώρα άμεσα. Πάντως, το “Master Chef” ήταν η μεγαλύτερη παραγωγή στην οποία έχω συμμετάσχει και ήταν κάτι το νέο για εμένα. Συνήθως, κάνω live προγράμματα με σκαλέτα και τώρα ήταν μια μαγνητοσκοπημένη εκπομπή και ήταν λίγο πιο οργανωτικά τα πράγματα. Αυτούς τους τρεις μήνες, όμως, γνώρισα πάρα πολλά… Και από μαγειρική έμαθα κάτι!

Με όλες αυτές τις αλλαγές στα επαγγελματικά σου, έχει επηρεαστεί η καθημερινότητά σου και η σχέση σου με τον Μύρωνα Στρατή;
Η καθημερινότητά μου δεν έχει αλλάξει… Δεν προλαβαίνω να κάνω άλλωστε και πολλά πράγματα. Ακούω με σεβασμό όλα τα σχόλια, και τα καλά και τα άσχημα και προσπαθώ να βελτιώνομαι. Με τα προσωπικά μου συμβαίνει το καλύτερο δυνατό σενάριο. Από τη στιγμή που έχει ακουστεί με ποιον είμαι δεν μπορώ και δεν θέλω να το κρύβω. Ωστόσο, υπάρχει ένα όριο για το τι θέλω να μοιραστώ και το σέβονται αυτό.
Σε έχει βοηθήσει το γεγονός ότι με το σύντροφό σου εργάζεστε και κινήστε στον ίδιο χώρο;
Νομίζω ότι σε όλους τους ανθρώπους βοηθά αυτό. Αναγνωρίζεις τα άγχη, τις αγωνίες και τα ωράρια που δεν είναι ποτέ ίδια.

Read More

And More