Το Θηρίο έγινε πατέρας! Τι λέει στο TLIFE για τον ερχομό του γιου του!

Πατέρας ενός πανέμορφου αγοριού έγινε χθες το πρωί το Θηρίο. Ο γνωστός Έλληνας ράπερ και η σύζυγός του Γλυκερία πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.
Ο μπόμπιρας ήρθε λίγο νωρίτερα και γεννήθηκε με καισαρική στις 9 το πρωί της Δευτέρας στο μαιευτήριο ΡΕΑ και ζυγίζει 2.360 γραμμάρια. Το TLIFE επικοινώνησε με τον ευτυχισμένο μπαμπά που παραδέχεται χωρίς αναστολές πως από την πρώτη στιγμή που αντίκρισε τον μικρό έγινε… “χαζομπαμπάς”.
Τι να σας πω, από την ώρα που ήρθε ο μικρός στον κόσμο κάνουμε όλοι σαν χαζοί. Το περιμέναμε πολύ και το θέλαμε αυτό το μωράκι, οπότε ο ενθουσιασμός ήταν μεγάλος.”, δήλωσε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: “Η Γλυκερία και το μωρό είναι καλά. Ο μικρός ήρθε λίγο νωρίτερα απ’ ό,τι περιμέναμε και γεννήθηκε στους 8 μήνες. Οι πόνοι ήρθαν το βράδυ της Κυριακής και το πρωί της Δευτέρας η γυναίκα μου γέννησε με καισαρική. Μέσα σε πέντε λεπτά είχαν γίνει όλα. Ευτυχώς ο γιατρός μας ο κ. Καρανικολόπουλος που είναι και φίλος μας ήταν συνεχώς κοντά μας”.

Το μωρό, προς το παρόν λόγω του πρόωρου τοκετού βρίσκεται στη θερμοκοιτίδα, αλλά ήδη έχουν αρχίσει να λένε σε ποιον μοιάζει. “Τι να πω τώρα; Λένε ότι μου μοιάζει το μωρό. Ακόμη είναι νωρίς, αλλά η γυναίκα μου και οι συγγενείς που το είδαν λένε ότι μοιάζουμε πολύ”.
Τι ετοιμασίες έχουν κάνει, όμως, για τον μικρό τους πρίγκιπα;
Όλα είναι έτοιμα για τον ερχομό του παιδιού στο σπίτι. Το παιδικό δωμάτιο είναι έτοιμο εδώ και τρεις μήνες και το μωράκι θα βγει από το μαιευτήριο την επόμενη εβδομάδα. Περιμένουμε ανυπόμονα τις πρώτες μέρες που θα περάσουν όλοι μαζί στο σπίτι μας!”

Τα πρώτα ψώνια για το μωρό!

Read More

And More