Η Έλσα Τόλη στο TLIFE: Η ζωή στο Λουτράκι, τα δύο παιδιά και το νέο επαγγελματικό της βήμα!

Στα γραφεία του TLIFE είχαμε μία πολύ όμορφη επίσκεψη πριν από μερικές μέρες! Η Έλσα Τόλη μας επισκέφτηκε με την “πραμάτειά” της. Το πρώην μοντέλο που ζει πλέον μόνιμα στο Λουτράκι και ασχολείται εκτός από την ανατροφή των δύο παιδιών της και με την κατασκευή κοσμημάτων. Μπαίνει στο internet, ενημερώνεται και ότι βλέπει θεωρεί ότι μπορεί να το κάνει με διάφορα υλικά που βρίσκει.

“Δεν πετάω τίποτα, τα φτιάχνω όλα και τα κάνω αγνώριστα”, μας εξηγεί. Περισσότερες λεπτομέρειες για τα κοσμήματά της θα μάθεις σε λίγες μέρες στην στήλη του fashion. Εμείς την ρωτήσαμε για την ζωή της μακριά από την Αθήνα, αν της λείπει η τηλεόραση, σε τι έχει αλλάξει μετά την μητρότητα, αν θα ήθελε /άλλο παιδί και αν θα έκανε ποτέ πλαστική!

Πώς μπορείς να συγκεντρώνεσαι σε αυτό που κάνεις έχοντας τα παιδιά στο σπίτι;
Όταν φτιάχνω κάτι δεν είναι τα παιδιά μαζί μου. Τα παίρνει ο άντρας μου ή τα βάζει για ύπνο. Εγώ για να κάνω αυτά που κάνω πρέπει να είμαι μόνη μου και να είμαι συγκεντρωμένη. Είναι ένα είδος τέχνης .Έχω ένα χώρο στο σπίτι που είναι όλο απλωμένα μέσα εκεί, μπαίνω και λέω θα κάνω αυτό και αυτό! Αν βρεθεί αυτό το δωμάτιο ανοιχτό, μπαίνουν μέσα λες και είναι παιδότοπος!

Έχεις κάποιον άνθρωπο που σε βοηθάει σ’ αυτό;

Κατά καιρούς έχω φίλες μου που τους ζητάω να με βοηθήσουν, όταν έχω να βγάλω μια- δυο παραγγελίες ή όταν μου έχει έρθει μια ιδέα και θέλω να την βγάλω εκείνη την ώρα. Είναι πρόθυμες!

Το γεγονός ότι είσαι αναγνωρίσιμη σε βοήθησε στο καινούργιο κομμάτι που έχεις ξεκινήσει;
Άλλες φορές ναι και άλλες εντάξει έλεγαν ποια είναι νομίζει ότι είναι τώρα που θα φοράμε τα πράγματα της. Μπορεί όλο αυτό να σου γυρίσει μπούμερανγκ! Αν αρέσει αυτό που φτιάχνω θα πουληθεί, δεν νομίζω ότι πουλάω γιατί είμαι αναγνωρίσιμη. Αν φτιάχνω κάτι και το φοράνε κάποιες επώνυμες που έχω αυτή τη δυνατότητα στο να προωθώ τα πράγματα και να φαίνονται πιο πολύ.

Το ότι ασχολείσαι με αυτό φαντάζομαι πως είναι κάτι που σε γεμίζει. Αν σου γινόταν μια πρόταση με καλά χρήματα να κάνεις κάτι στην τηλεόραση, θα επέστρεφες στο χώρο; Σου λείπει;
Μου λείπει, ναι! Απλά είναι και τα πράγματα δύσκολα, τα καλά χρήματα είναι σχετικά. Θα μου άρεσε να κάνω πιο συγκεκριμένα πράγματα, όχι να είμαι ένα πάνελ και να σχολιάζω το ντύσιμο και βάψιμο. Θα ήθελα κάτι πιο δημιουργικό, κάτι που να βοηθάει την κατάσταση, έναν έρανο, ένα φιλανθρωπικό, κάτι που να έχει σχέση με τα παιδιά, με ζώα. Να έχει δημιουργία μέσα. Αυτό θα με γέμιζε!

Από τη στιγμή που έγινες μαμά σκέφτεσαι διαφορετικά σαν άνθρωπος;
Σίγουρα! Μη σου πω πως, άρχισα να σκέφτομαι! Όταν δεν υπήρχαν τα παιδιά ήταν όλα χαλαρά και ότι συμβεί δεν είχα πρόγραμμα. Τώρα υπάρ/χει ένα πρόγραμμα, υπάρχει ένας στόχος! Είναι τελείως διαφορετικός ο τρόπος ζωής μου από πριν.

Είναι κάτι που ονειρευόσουν από μικρή το να κάνεις οικογένεια;
Ναι από όταν θυμάμαι τον εαυτό μου ήθελα να κάνω οικογένεια και 18 χρονών να μου τύχαινε να κάνω παιδί, θα το έκανα! Δεν έχω προκαταλήψεις σε ηλικίες. Ο πρώτος μου στόχος είναι να είμαι με κάποιον που θα μπορούσε να αντεπεξέλθει, να μεγαλώνουν τα παιδιά μαζί και με τους δύο τους γονείς. Τα παιδιά είναι πάνω από όλα και θέλω να κάνω πολλά!

Ισχύει αυτό που λένε ότι ένα παιδί ολοκληρώνει την ευτυχία ενός ζευγαριού;
Για εμένα προσωπικά, ναι. Ήταν ο στόχος και ο σκοπός της ζωής μου! Μου αρέσει πάρα πολύ το απολαμβάνω ακόμα και στις δυσκολίες. Δεν έχω βοήθεια με τα παιδιά. Απολαμβάνω όμως την κάθε στιγμή. Βέβαια είναι πολύ απαιτητικό…. Να είσαι καλός γονιός, να δείχνεις στα παιδιά σου ότι τα αγαπάς, ότι είσαι εκεί. Όταν αρχίσουν να μιλάνε, πρέπει να απαντήσεις, πρέπει να είσαι πάντα εκεί!

Σε τρομάζει τι θα σε ρωτάνε μεγαλώνοντας;
Όχι δεν με τρομάζει αυτό. Με τρομάζει λίγο το όταν θα βγουν έξω στην κοινωνία!

Ακόμα είναι μικρά βέβαια, 3 και 1 έτους.
Ναι, αλλά η κόρη μου που είναι τριών αντιλαμβάνεται τα πάντα. Μπορεί να ακούσει κάτι και να σε ρωτήσει μετά από δύο μέρες. Δεν ξεχνάει ποτέ. Τα παιδιά πολλές φορές έχουν ερωτήσεις που δεν ξέρεις τι να απαντήσεις. Σε κολλάνε στον τοίχο!

Αυτό που έχουν οι μαμάδες με τις κόρες, φορεματάκια κοκαλάκια, φιογκάκια να είναι πάντα κοκέτες το έχεις εσύ;

Θέλω να είναι κοκέτα, να είναι περιποιημένη, καθαρή αλλά όχι στην υπερβολή! Μια φορά, όταν θα πάμε κάπου σε κάποια γιορτή θέλω να είναι διαφορετική. Καθημερινές δεν θα είναι με το φορεματάκι.

Πώς πήρες την απόφαση να φύγεις από την Αθήνα και να πας να μείνεις στο Λουτράκι; Συνέβαλε το γεγονός ότι απέκτησες παιδί και ήθελες να μεγαλώσει σ΄ ένα πιο υγιές περιβάλλον;
Ο άντρας μου είναι από κει και εκεί έχει και τις επιχειρήσεις του. Επίσης, είναι η τελευταία χρονιά που μάλλον θα παίζει μπάσκετ. Ήταν λοιπόν φυσικό επόμενο αφού εκεί είναι και το σπίτι μας

Χαίρεσαι που τα παιδιά σου μεγαλώνουν σε ένα ήρεμο περιβάλλον;
Χαίρομαι πάρα πολύ! Μεγαλώνουν πολύ διαφορετικά, ήρεμα. Έχουν προνόμια που δεν έχουν τα παιδιά της Αθήνας. Αν δεν έχεις στην Αθήνα ένα τεράστιο σπίτι δίπλα στη θάλασσα ή δίπλα στο βουνό, να έχεις τον κήπο σου, τον χώρο σου, τα παιδιά μεγαλώνουν σε ένα διαμέρισμα. Στο Λουτράκι τα παιδιά όταν το επιτρέπει ο καιρός είναι κάθε μέρα έξω και παίζουν!
/
Ένα τρίτο παιδί είναι στα σχέδια σου;
Δεν το αποκλείω. Δεν είναι στα άμεσα σχέδια μου γιατί ο μικρός είναι πολύ μωρό ακόμα!

Το γεγονός ότι αλλάζει το σώμα σου δεν σε αγχώνει; Δυσκολεύτηκες να επανέλθεις;
Με αγχώνει, δεν μου αρέσει! Δεν έχω επανέλθει ακόμα πλήρως από τη δεύτερη εγκυμοσύνη. Προσπαθώ το τελευταίο διάστημα να κάνω καθημερινά γυμναστική και λόγω του ότι έρχεται καλοκαίρι. Το χειμώνα δεν κάνω τίποτα. Βέβαια είχα και το μωρό τώρα. Όταν περνάει ο πρώτος χρόνος, μετά αρχίζεις σιγά σιγά να πιέζεσαι. Είναι προτεραιότητα μου να γυμναστώ για να επανέλθω. Είχα συνηθίσει να είμαι κορμί λόγω μοντέλινγκ και μου άρεσε.

Έκανες αυστηρές δίαιτες;
Όχι, δεν έκανα αυστηρές δίαιτες. Υπήρχαν μέρες που μπορεί να μην έτρωγα καθόλου και αυτό γιατί ξεχνιόμουν. Γυμναζόμουν όμως ασταμάτητα από μικρή, έκανα κολύμβηση, οπότε το σώμα είχε βάσεις και προσπαθούσα. Έτρωγα και τις πίτσες μου και τα σουβλάκια μου όμως, δεν έχω στερηθεί γενικά. Μπορεί να στερηθώ για ένα μήνα και μετά να μπω πάλι στο πρόγραμμα μου.

Η εικόνα σου είναι κάτι που σε ενδιέφερε σύμφωνα με αυτά που λέγαμε και πριν…Θα έμπαινες στη διαδικασία να κάνεις κάποια επέμβαση;
Ήθελα παλιά. Δεν μου άρεσε η μύτη μου και ήθελα να την κάνω. Έχω πρόβλημα με το διάφραγμα και με αφορμή αυτό έλεγα να κάνω την επέμβαση. Πάντα όμως έλεγα πως το να μείνω ένα μήνα μέσα μου φαίνεται αδιανόητο και φυσικά δεν θα κυκλοφορούσα με τον επίδεσμο. Αν πάντως έκανα θα το έλεγα! Και τώρα που έχω πρόβλημα στην κοιλιά, αν δεν είχα στο μυαλό μου πως θέλω να κάνω και άλλο παιδί, θα έκανα. Θέλω η εικόνα μου να είναι προσεγμένη. Φαντάζομαι πως στα 45- 50 θα κάνω και το μπότοξ. Δεν θα κάνω λίφτινγκ, θέλω ένα φυσικό αποτέλεσμα. Δεν μου αρέσει που βγαίνουν παραμορφωμένες. Θέλω να μπορώ να κοιτάζομαι στον καθρέφτη μου

Read More

And More