Ο νικητής του Greek Idol, Π. Τσακαλάκος στο TLIFE: “Ο έρωτας μου αλλάζει το πρόγραμμα”

Ο Παναγιώτης Τσακαλάκος σε λίγες μέρες θα κρατάει στα χέρια του το πρώτο του δίσκο ο οποίος θα περιέχει δικές του δημιουργίες. Τραγούδια που περίμεναν στο συρτάρι 15 χρόνια και τώρα θα τα γνωρίσει ο κόσμος και θα τα αγαπήσει. Ακριβώς όπως αγαπήθηκε και ξεχώρισε κι εκείνος μέσα από το Greek Idol!

To show του έδωσε την αναγνώριση που χρειαζόταν και ένα ντουέτο με την Μαλλού με την οποία έφτασε στον τελικό. Δουλεύει πολύ και με αφοσίωση ενώ στις δύσκολες αυτές μέρες του δίνει ελπίδα το χαμόγελο των ανθρώπων. Ελπίδα του δίνει και το γεγονός ότι φέτος συνεργάζεται στο Σταυρό του Νότου με δύο τραγουδιστές που εκτιμά πολύ και σαν επαγγελματίες αλλά και σαν ανθρώπους.



Νιώθεις τυχερός που θα συνεργαστείς φέτος με τον Μύρωνα Στρατή και τον Ησαΐα Ματιάμπα;

Ναι, βέβαια. Μου αρέσουν και σαν μουσικοί και σαν άνθρωποι.

Το γεγονός ότι αναδείχθηκες από ένα talent show σε κάνει να θες να αποδείξεις ακόμα περισσότερο ότι είσαι καλός;
Ήταν ένα show που μου έδωσε την ευκαιρία να βγω προς τα έξω σαν τραγουδιστής και να υπογράψω ένα δισκογραφικό συμβόλαιο. Από εκεί και πέρα χάρη σ’ αυτό το συμβόλαιο, μπορώ να δείξω και μια άλλη πλευρά, αυτή του συνθέτη. Ο πρώτος μου δίσκος που κυκλοφορεί σε λίγες μέρες, περιέχει δικά μου τραγούδια. Κάποια από αυτά περίμεναν στο συρτάρι 15 χρόνια.

Ποιο πιστεύεις ότι είναι το συστατικό της επιτυχίας;
Το να είσαι έτοιμος τη σωστή στιγμή.

Τι είναι αυτό που σου δίνει χαρά και ελπίδα τις δύσκολες αυτές μέρες;

Το ότι υπάρχουν άνθρωποι που συνεχίζουν να δουλεύουν και να χαμογελούν κόντρα στην τρομοκρατία της τηλεόρασης και των πολιτικών.

Ο έρωτας τι ρόλο παίζει στη ζωή σου;
Μου αλλάζει το πρόγραμμα.

Είσαι ερωτευμένος;

Είμαι καλά!

Τι είναι αυτό που θυμάσαι πιο έντονα από τα παιδικά σου χρόνια και σου λείπει τώρα που μεγάλωσες;
Η ελευθερία να κάνεις βλακείες.

Έχεις κρατήσει επαφές με τα παιδιά από το Greek Idol;
Συνεργάζομαι με τη Μαλού. Λέμε μαζί ένα τραγούδι στον πρώτο μου δίσκο, ενώ έχω γράψει και μερικά τραγούδια για να τα προτείνει για τον δικό της πρώτο δίσκο.

Πιστεύεις ότι ο ανταγωνισμός που υπάρχει στο χώρο σου αφήνει περιθώριο για να έχεις αληθινές φιλίες;

Τώρα μόλις μπαίνω στον επαγγελματικό χώρο, άρα είναι νωρίς ακόμα για να σας απαντήσω. Το ελπίζω πάντως. Αν δεν κάνω ούτε μια φιλία, θα είναι και δική μου αποτυχία.

Read More

And More