Ρ. Χαραλαμπίδης: Ο “Βαρόνος” του Mega μιλά στο TLIFE για το ρόλο του και την κρίση!

Για τον ρόλο του στη νέα επιτυχημένη σειρά του Mega “Με τα παντελόνια κάτω” μίλησε ο Ρένος Χαραλαμπίδης στο TLIFE και αποκάλυψε πως το lifestyle επηρέασε τη ζωή του Έλληνα και οδήγησε στην κρίση.
Ο γνωστός ηθοποιός υποδύεται τον “Χρύσανθο” που μαζί με τη γυναίκα του Υβόννη (Νικολέτα Καρρά) είναι οι χρεοκοπημένοι “βαρόνοι” και κατέληξαν να ζουν στο κάμπινγκ όταν έμειναν χωρίς δουλειά, χωρίς λεφτά και τους κατέσχεσαν το σπίτι. Είναι βέβαιος πως είναι θέμα χρόνου να κάνει το δυναμικό του come back στο χώρο των επιχειρήσεων και να επιστρέψουν στις παλιές τους συνήθειες, στην παλιά τους πλούσια ζωή. Στο μεταξύ, παριστάνει τον πλούσιο αστό και δεν διστάζει να κλέψει, να εκβιάσει και να εξαπατήσει όποιον βρεθεί στο δρόμο του.

Πείτε μας λίγα λόγια για το νέο ρόλο που υποδύεστε…
“Εγώ υποδύομαι μια κλασική περίπτωση νεοέλληνα που στη δεκαετία του 2000 έβγαλε πολλά λεφτά γρήγορα και τα έχασε ακόμη πιο γρήγορα. Αυτό ο άνθρωπος όμως δεν μπορεί να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα. Ο Βαρόνος στη σειρά “Με τα παντελόνια κάτω” είναι ένας άνθρωπος από καλή οικογένεια που δεν έχει όμως καθόλου χρήματα. Έχει ένα ακριβό αυτοκίνητο, αλλά δεν μπορεί να του βάλει βενζίνη και γι’ αυτό ισχυρίζεται πως είναι ο0ικολόγος και δεν θέλει να μολύνει το περιβάλλον, επιλέγοντας να μετακινείται με τα ΜΜΜ”.
Τι αντιπροσωπεύει ο ρόλος σας;
“Ο ρόλος που υποδύομαι αντιπροσωπεύει μια ολόκληρη κατηγορία ανθρώπων που αποτελούν τους νεόπτωχους, που μάλλον δεν έχουν αντιληφθεί ακόμη πως μια εποχή έχει χαθεί για πάντα”.

Πώς βλέπετε τα πράγματα λόγω της κρίσης;
“Ένα ειδικό κομμάτι του ελληνικού λαού που πήρε άδικα πολλά χρήματα στα χέρια του και δεν κατάφερε να τα κρατήσει έχουν τα χαρακτηριστικά του Χρύσανθου. Νομίζω πως καμιά φορά οι καταστροφές μας κάνουν πιο σοφούς. Ελπίζω η οικονομική κρίση να κάνει αυτούς τους ανθρώπους να καταλάβουν τι είναι πραγματική ζωή”.

Πόσο θεωρείτε πως μπορεί να επηρέασε το lifestyle την κατάσταση της χώρας;
“Θεωρώ πως το lifestyle των προηγούμενων δεκαετιών ήταν μια ολική καταστροφή για τον Έλληνα. Τον έκανε να πιστεύει ότι μπορούσε να ζήσει μια ζωή που δεν άντεχε οικονομικά και δεν του ταίριαζε”.
Είστε αισιόδοξος για το μέλλον;
“Εγώ ευτυχώς ανήκω στην κατηγορία των αισιόδοξων. Η Ελλάδα θα επιβιώσει και θα κάνει σύντομα το θαύμα της”.

Read More

And More