Πίσω στην κορυφή της σελίδας
12.11.2012 | 13:01

Θεραπείες προσώπου για τις υποψήφιες πριν το διαγωνισμό ομορφιάς!

Θεραπείες προσώπου για τις υποψήφιες πριν το διαγωνισμό ομορφιάς!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Τα ιατρικά κέντρα SkourasMed, μοναδικά στις μη επεμβατικές θεραπείες ομορφιάς, αναλαμβάνουν να φροντίσουν τις υποψήφιες του διαγωνισμού ομορφιάς, και να αντιμετωπίσουν τυχόν αισθητικές ατέλειες του δέρματος που τις απασχολούν.

Ποιες είναι οι πιο αποτελεσματικές θεραπείες που επιλέγουν οι διαγωνιζόμενες;

Χημικό peeling νέας γενιάς
Η PCA SKIΝ από τις ΗΠΑ, η εταιρεία που προτείνεται από την Αμερικανική Εταιρεία Πλαστικής Προσώπου, προσφέρει πλέον και στην Ελλάδα τα χημικά peelings νέας γενιάς. Τα χημικά peelings όπως τα γνωρίζαμε μέχρι σήμερα, λόγω της μεγάλης συγκέντρωσης TCA (τριχλωροξικού οξέος), προκαλούν ερεθισμούς, απολέπιση, ερυθρότητα, κλπ.
/

Τα χημικά peelings νέας γενιάς δεν τραυματίζουν το δέρμα. Αντίθετα, προκαλούν αναγέννηση των κυττάρων μέσω του συνδυασμού διαφορετικών, ευεργετικών οξέων, που σε κατάλληλες αναλογίες προσαρμόζονται στις ανάγκες του κάθε προσώπου, αναζωογονούν το δέρμα και αντιμετωπίζουν ακόμη και τα πιο απαιτητικά προβλήματα.
 
/
Με άλλα λόγια, η θεραπεία εξατομικεύεται απολύτως, δεν στηριζόμαστε πλέον σε μία ουσία –που προκαλεί απολέπιση­ αλλά σε ποικιλία δραστικών ουσιών και οξέων που προσαρμόζονται στις ανάγκες του δέρματος: σαλικυλικό οξύ για το λιπαρό και ακνεϊκό δέρμα, κοχικό οξύ για τη λεύκανση των πανάδων και των δυσχρωμιών, Βιταμίνη C και Βιταμίνη Α(ρετινόλη) για το ταλαιπωρημένο και πρόωρα γηρασμένο δέρμα, γλυκολικό οξύ για ανάπλαση και απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων, τριχλωροξικό οξύ εάν επιδιώκουμε απολέπιση και απομάκρυνση της επιφανειακής στιβάδας του δέρματος όταν έχουμε σημάδια και ουλές, κ.ά.

Οξυγονοθεραπεία

Ιδανική για το θαμπό και άτονο δέρμα που έχει χάσει τη λάμψη του, για γυναίκες που καπνίζουν, που έχουν στρες, που δεν κοιμούνται αρκετά ή δεν τρέφονται με το καλύτερο δυνατό τρόπο και βλέπουν το δέρμα τους κουρασμένο. Η οξυγονοθεραπεία, προσφέροντας καθαρό οξυγόνο στο δέρμα, το βοηθά να αναπνεύσει ώστε να βελτιωθούν έτσι όλες του οι λειτουργίες, οι διεσταλμένοι πόροι να εξυγιανθούν και να αποκατασταθεί η λάμψη και η υγιής όψη του δέρματος.
/

Το οξυγόνο είναι το καύσιμο του κυτταρικού μεταβολισμού και βοηθά στην επιτάχυνση της αναπνοής των ιστών. Καθώς η αναπνοή αυξάνεται, απομακρύνονται οι τοξίνες και οι ελεύθερες ρίζες –που αποτελούν έναν από τους πιο χαρακτηριστικους παράγοντες που συμβάλλουν στη διαδικασία της πρόωρης γήρανσης του δέρματος- και διεγείρεται η κυτταρική αναγέννηση. Το αποτέλεσμα είναι ένα δέρμα λαμπερό, ροδαλό, οι διεσταλμένοι πόροι εξυγιαίνονται και το πρόσωπο φαίνεται ξεκούραστο και υγιές.
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10