Οσκαρ 2014: δες όλα τα beauty looks από το κόκκινο χαλί!

Και αφού έμαθες τι φόρεσαν οι διάσημες στο σημαντικότερο red carpet event της χρονιάς, έμαθες ποιος πήρε ποιο ‘Οσκαρ, ήρθε η ώρα για μερικά close ups σε make up και μαλλιά! Γιατί είναι πάντα πιο εύκολο να αντιγράψεις το beauty look τους παρά να διαθέσεις μερικά χιλιάδες ευρώ για να αγοράσεις το θεαματικό φόρεμά τους.

Η επικρατέστερη τάση στα μαλλιά!
Αν και οι τάσεις την ερχόμενη σεζόν θέλουν τα μαλλιά sleek και απλά, δεν είδαμε το ίδιο στο κόκκινο χαλί των ‘Οσκαρ, καθώς οι stars δεν ήταν διατεθειμένες να θυσιάσουν το αποτέλεσμα στον βωμό ενός πιο updated hair look. Έτσι, για μια ακόμη χρονιά είδαμε πολλούς και πλούσιους vague κυματισμούς που περιοριζόνταν μόνο στο πλάι. Sandra Bullock, Jessica Biel, Kate Hudson και Margot Robbie η οποία μας σύστησε και στο ολοκαίνουριο χρώμα μαλλιών της, είχαν πολύ κοντινά χτενίσματα. Αυτές που διαφοροποιήθηκαν αρκετά ήταν η Angelina Jolie η οποία επέλεξε ίσια μαλλιά προς τα πίσω, αφήνοντας χώρο στο Elie Saab φόρεμά της να κλέψει τις εντυπώσεις, η Emma Watson με ένα twisted ponytail που διατηρήθηκε στο… ύψος των περιστάσεων χάρη στις γενναίες δόσεις λακ και η Lupita η οποία μετέφερε την λεπτή και πιο casual κορδέλα στο κόκκινο χαλί.
Πώς να κάνεις τις vague του Hollywood: δες αυτό το βίντεο με τον Δημήτρη Σταματίου και αντέγραψε το πιο hot χτένισμα της βραδιά των Όσκαρ!

Η επικρατέστερη τάση στο μακιγιάζ!
Την περασμένη εβδομάδα είχαμε κάνει εδώ μια πρόβλεψη. Σου είχαμε γράψει ότι στα επερχόμενα ‘Οσκαρ θα βλέπαμε πολλά φυσικά χείλη. Bingo! Στα φετινά Όσκαρ δεν είδαμε σχεδόν ούτε ένα κόκκινο κραγιόν- το σήμα κατατεθέν αυτού του event αλλά ούτε έντονα χρώματα στα μάτια ή σε κάποιο άλλο σημείο του προσώπου. Επιστροφή στη φυσικότητα και στα nude, λοιπόν, με λαμπρές εξαιρέσεις και πάλι την Emma Watson και την Margot Robbie. Η πρώτη εμφανίστηκε με κόκκινο κραγιόν και η δεύτερη με ένα vamp berry που της ταίριαζε, όμως, πολύ.

Για να δεις τι μακιγιάζ και μαλλιά επέλεξαν οι διάσημες στα ‘Οσκαρ, κάνε κλικ παρακάτω στην κάθε photo


Read More

And More