Julianne Moore: Είναι φαβορί στα Όσκαρ και ποζάρει πιο sexy από ποτέ!

Λίγες μέρες πριν την 87η τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ στα οποία είναι φαβορί στην κατηγορία “Α γυναικείου ρόλου” για την ερμηνεία της στο το «Still Alice», η Julianne Moore ποζάρει για την πολυτελή έκδοση του LA Confidential. Η αγαπημένη ηθοποιός μιλάει στο περιοδικό και αποδεικνύει γιατί πραγματικά αξίζει να φύγει στις 22 Φεβρουαρίου κρατώντας το χρυσό αγαλματίδιο.

“Φυσικά και είμαι χαρούμενη για το Οσκαρ. Και μόνο που το συζητάμε… Είναι υπέροχο να ξέρεις πως υπάρχουν άνθρωποι που είναι ενθουσιασμένοι με τη δουλειά σου. Ολοι αγαπάμε τον έπαινο. Είναι τιμή να συζητάνε το ονομά σου”, υποστηρίζει στη συνέντευξή της.

Και συνεχίζει: “Φυσικά, φυσικά είμαι ενθουσιασμένη. Και για μια τόσο μικρή ταινία, που ολοκληρώσαμε με πολλές δυσκολίες, που όσοι την έκαναν την έκαναν επειδή ήθελαν να την κάνουν – είναι μια ιστορία για το τι σημαίνει να είσαι άνθρωπος. Μια ταινία που σε κάνει να ελπίζεις, όχι; Η σημασία των πάντων είναι η απλότητα. Αυτό είναι που με σκοτώνει. Αυτό είναι που έχει αξία. Νομίζω πως αυτό είναι που μου αρέσει στις ταινίες για τους ανθρώπους, τις οικογένειες και τις ανθρώπινες σχέσεις: ότι φτιάχνονται από το υλικό της ζωής μας.”

Τι λέει για τον εαυτό της και τη ζωή της; “Τέτοιος άνθρωπος είμαι, τελικά. Δεν είμαι εξαιρετικά εξωτική. Δεν είμαι πολύ εκκεντρική. Είμαι κάπως κανονική, για να μην πω βαρετή. Ζω στο Δυτικό Village στη Νέα Υόρκη. Εχω δύο πραγματικά υπέροχα παιδιά. Εχω ένα σπουδαίο σύζυγο. Μου αρέσει πολύ η πόλη μου. Μου αρέσει να περπατάω σε αυτήν. Ξέρω να δίνω αξία στη συνηθισμένη μου ζωή και τη ζωή της οικογένειάς μου. Αλλά επίσης εκτιμώ αφάνταστα και τη ζωή της φαντασίας, τη ζωή των ιστοριών. Γιατί νιώθω πως μέσα από τις ιστορίες και τις αφηγήσεις μιλάμε πραγματικά για αυτό που είμαστε.

Read More

And More