Η εμφάνιση έκπληξη της Michelle Obama στα βραβεία Oscar!

Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ Michelle Obama πραγματοποίησε εμφάνιση-έκπληξη στην 85η τελετή των βραβείων Oscar, μέσω βιντεοοθόνης, από την Ουάσινγκτον για να ανακοινώσει το νικητή στην κατηγορία της καλύτερης ταινίας.

”Καλωσήρθατε στον Λευκό Οίκο”, είπε η σύζυγος του Barak Obama από την προεδρική κατοικία, φορώντας ένα ασημί φόρεμα, μετά τη σύντομη εισαγωγή του Jack Nicholson, ο οποίος βρισκόταν στη σκηνή του Dolby Theater.

Η Michelle Obama έκανε λόγο για ταινίες που ανυψώνουν το πνεύμα και διευρύνουν τον τρόπο με τον οποίο σκεφτόμαστε, προτού συγχαρεί όλους του υποψήφιους.

”Οι εννιά αυτές ταινίες μας ταξίδεψαν στο παρελθόν και σε όλον τον κόσμο, μας έκαναν να γελάσουμε, να κλάψουμε, να γραπωθούμε από τις πολυθρόνες μας”, είπε χαρακτηριστικά η κ. Obama.

”Μας έμαθαν πως η αγάπη μπορεί να θριαμβεύσει και να αλλάξει με καταπληκτικό τρόπο τη ζωή μας. Μας θύμισαν πως μπορούμε να ξεπεράσουμε τα εμπόδια, αν πολεμήσουμε και αν βρούμε το θάρρος να πιστέψουμε στους εαυτούς μας”, πρόσθεσε.

Η Michelle Obama τόνισε τη σημασία της τέχνης στην εκπαίδευση των νέων ”για να διευρύνουν την φαντασία τους, να ονειρεύονται ακόμα περισσότερο και να προσπαθούν για να φτάσουν τα όνειρά τους.”

Αμέσως μετά άνοιξε τον φάκελο και ανακοίνωσε πως το βραβείο, το σημαντικότερο της βραδιάς, απονέμεται στην ταινία Argo του Ben Affleck.

Λίγα λεπτά αργότερα έγραψε στο λογαριασμό της στο Twitter πως η εμπειρία της ήταν καταπληκτική και συνεχάρη τους συντελεστές του Argo.

Ο Ben Affleck σκηνοθέτης και πρωταγωνιστής της ταινίας δήλωσε ότι συγκλονίστηκε όταν είδε την Πρώτη Κυρία να ανακοινώνει τη νίκη του.” Όλα αυτά με συγκλόνισαν, ήταν μια τεράστια τιμή για μένα, ήταν τέλεια”, τόνισε.

Το Χόλιγουντ θεωρείται παραδοσιακά προπύργιο των Δημοκρατικών και ο Barak Obama στο πλαίσιο της εκστρατείας για την επανεκλογή του οργάνωσε τον περασμένο Μάιο δείπνο στην κατοικία του George Clooney, ο οποίος είναι ένας από τους παραγωγούς της ταινίας Argo.

ΔΕΣ ΕΔΩ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΓΙΝΑΝ ΤΗ ΒΡΑΔΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΣΗΜΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΌ ΤΟ RED CARPET

Read More

And More