Όσκαρ 2015: Τα πιο επικά απρόοπτα από την τελετή!

Η βραδιά των Όσκαρ είναι σίγουρα αγχωτική και αγωνιώδης για τους πρωταγωνιστές. Έτσι συχνά δεν λείπουν τα απρόοπτα όπως πτώσεις, κατά λάθος έκθεση στα φλας σημείων του σώματος κ.ο.κ. Παρακάτω θα βρεις 7 επικές στιγμές με απρόοπτα από τα Όσκαρ των τελευταίων χρόνων αλλά και ένα σχετικό βίντεο για να τα απολαύσεις!

1. Jennifer Lawrence
Ποιος δεν θυμάται την επική της τούμπα όταν πήγε να παραλάβει το βραβείο της στα Όσκαρ του 2013 μέσα στην μακριά Dior τουαλέτα της;

2. Tara Reid
To 2004 αποκαλύφθηκε ολόκληρο το στήθος της καθώς πόζαρε για τους φωτογράφους. Επενέβη η υπεύθυνη και της σήκωσε την τιράντα βέβαια!

3. Sacha Baron Cohen
Ο γνωστός κωμικός ντυμένος όπως ο ήρωας της ταινίας του “Ο δικτάτορας” στα Όσκαρ του 2012 “έλουσε” με στάχτες τον παρουσιάστή Ryan Seacrest στο κόκκινο χαλί!

4. Jennifer Lopez
Το στήθος της λατίνας τραγουδίστριας αποφάσισε να κάνει ηρωική έξοδο από την Zuhair Murad τουαλέτα της την ώρα που ήταν στη σκηνη με την Cameron στα Oscars του 2012.

5. Jennifer Garner
Η ωραιοτάτη σύζυγος του Ben Affleck γλίστρησε στη σκηνή ενώ πήγαινε προς το μικρόφωνο για να παρουσιάσει ένα βραβείο στα Όσκαρς του 2006. Στάθηκε στο ύψος της και είπε: “I do my own stunts”.

6. Jennifer Lawrence
Φαίνεται πως η ηθοποιός δεν ξαναβρήκε ποτέ την ισορροπία της στα Όσκαρς, αφού και το 2014 έπεσε στο κόκκινο χαλί φορώντας πάλι μια τουαλέτα Dior και αυτή τη φορά προσπάθησε να κρατηθεί από το λαιμό της μπροστινής της!

Stay tuned στο TLIFE για να δεις όλα όσα θα γίνουν στην 87η τελετή απονομής των βραβείων

Read More

And More