Oscars 2015: Η πρώτη εμφάνιση των celebrities σε απονομή! Φωτογραφίες

Την 87ηαπονομή των Oscars γιορτάζουμε φέτος και περιμένουμε με ανυπομονησία τους φετινούς νικητές. Στην κούρσα των υποψηφιοτήτων έχουν μπει πολλά μεγάλα ονόματα και το ενδιαφέρον όλων είναι στραμμένο στο Dolby Theater στο Los Angeles.
Μια ανάσα, όμως, πριν την απονομή και τις λαμπερές αφίξεις στο κόκκινο χαλί, θυμόμαστε τις πρώτες εμφανίσεις των celebrities σε απονομή Oscar!

Stay tuned στο TLIFE για το live της 87ης απονομής

Κάποιοι είχαν βρεθεί ως υποψήφιοι, κάποιοι έφυγαν νικητές, κάποιοι έδωσαν ένα από τα βραβεία, και κάποιοι άλλοι συνόδευαν ακόμη σε πολύ νεαρή ηλικία τα αγαπημένα τους πρόσωπα στο κόκκινο χαλί.

/

H Drew Barrymore και η Angelina Jolie βρέθηκαν στο red carpet, από την παιδική τους κιόλας ηλικία, ενώ η Jennifer Lawrence εμφανίστηκε πριν από τέσσερα χρόνια, και από τότε πήρε Oscar και έφαγε και 2 τούμπες σε προηγούμενες απονομές…
H Sandra Bullock εμφανίστηκε για πρώτη φορά στα Oscars το 1996 για να δώσει το Oscar Καλύτερου Μουσικού Εφέ και από τότε την έχουμε συνηθίσει σε εντυπωσιακές εμφανίσεις.

Όσο για την Julia Roberts; Εμφανίστηκε πρώτη φορά στο κόκκινο χαλί το 1990 με τον τότε αρραβωνιαστικό της Kiefer Sutherland.

/

ΔΕΣ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΤΩΝ STARS ΣΤΑ OSCARS

Read More

And More