Νeιl Patrick Harris: Αυτά είναι τα μυστικά του παρουσιαστή των Όσκαρ!

Η 87η τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ πλησιάζει και η αγωνία κορυφώνεται. Οι υποψήφιοι ανυπομονούν να περπατήσουν στο κόκκινο χαλί και να φύγουν από την γιορτή του κινηματογράφου κρατώντας το χρυσό αγαλματίδιο. Ο μόνος που δεν έχει μεγάλη αγωνία γιατί ξέρει ότι είναι ήδη νικητής είναι ο παρουσιαστής της βραδιάς.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να δεις το trailer της τελετής

Ο Neil Patrick Harris έχοντας αναλάβει την παρουσιάσια των βραβείων Emmy (2 φορές) και των Tony (4 φορές) ξέρει τι πρέπει να κάνει! Παρόλα αυτά υπάρχουν και κάποια μυστικά προετοιμασίας τα οποία αποκάλυψε ο ίδιος στο περιοδικό People.


Από τα βασικά πράγματα που κάνει είναι το ζέσταμα στη φωνή του καθώς θεωρεί ότι ο προφορικός λόγος αποκαλύπτει πολλά για τον εαυτό μας. Έχει ήδη κάνει εξάσκηση στο πώς θα προφέρει το όνομα του υποψήφιου Benedict Cumberbatch. “Το έχω προβάρει περίπου 2.086 φορές”, λέει αστειευόμενος.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να δεις όλες τις υποψηφιότητες

Ο πρωταγωνιστής του Gone Girl δεν αποκαλύπτει τι ακριβώς θα κάνει στην έναρξη της βραδιάς των Όσκαρ αλλά όλα όσα έχει σκεφτεί σίγουρα τα έχει συζητήσει και με τον σύζυγό του, David Burtka.

“Είναι σκληρός κριτής αλλά οι παρατηρήσεις του και οι ιδέες του είναι εύστοχες. Πολλές από αυτές θα υλοποιηθούν στις 22 Φεβρουαρίου”, υποστηρίζει ο Neil Patrick Harris.

Τέλος, εκμυστηρεύεται πως στην προετοιμασία του τον βοηθάνε και οι φυσικοί χυμοί με μήλο, καρότο και τζίντζερ! “Είναι σημαντικό να είμαι συγκεντρωμένος στο show και να μην έχω προβλήματα με το στομάχι μου”, λέει ο ίδιος συμπληρώνοντας πως θα έχει φυλαγμένο ένα burger να το φάει μετά το τελευταίο βραβείο!

Την ίδια ώρα, το περιοδικό Entertainment Weekly κυκλοφορεί με εξώφυλλο τον ηθοποιό βαμμένο… Οσκαρ!

Read More

And More