Τα πιο απίθανα ζευγάρια των Όσκαρ που έκαναν πάταγο τις προηγούμενες δεκαετίες!

Εν αναμονή της 87ης τελετής των Όσκαρ, μια αναδρομή σε περασμένες δεκαετίες και μάλιστα τις τρελές δεκαετίες του 80 και του 90 θα μας θυμίσει κάποιους τωρινούς stars με το τότε έτερον τους ήμισυ που έκαναν πάταγο όταν εμφανίστηκαν! Δες ποιοι είναι!

Cher and Val Kilmer, 1984
/
Τι κι αν τους χώριζαν 15 χρόνια, εμφανίστηκαν μαζί στα Όσκαρ αν και ο δεσμός τους δεν κράτησε παρά μερικούς μήνες και μάλιστα η Meryl Streep τους γνώρισε!

Matthew Broderick and Jennifer Grey, 1987

Και οι δύο εκείνη την εποχή έκαναν μεγάλες επιτυχίες στο σινεμά ως νέοι ηθοποιοί (άσχετο που μερικές δεκαετίες μετά ο ένας είναι γνωστός μόνο ως σύζυγος της Sarah Jessica Parker και η άλλη έχει…. χαθεί!).

Drew Barrymore and Corey Feldman, 1989

Τα πιο άτακτα παιδιά του Χόλιγουντ έγιναν ζευγάρι για ένα… φεγγάρι και πήγαν μαζί και στα Όσκαρ…

Sarah Jessica Parker και Robert Downey Jr, 1989
/
Ένα από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια της εποχής, έκαναν… χαμό σε κάθε τους εμφάνιση και ειδικά στα Όσκαρ!

Winona Ryder and Christian Slater, 1989
/
Διάσημοι και οι δύο, με πολλές συμμετοχές σε ταινίες, υπήρξαν ζευγάρι τότε, παλιά, το 1989 και αυτή η φωτογραφία είναι από τα Όσκαρ του 1989.

Madonna and Michael Jackson, 1991

Η Madonna μόλις είχε χωρίσει από τον Warren Beatty, χρειαζόταν κάποιον να τη συνοδεύσει στα Oscars, και όπως έψαχνε την ατζέντα της έπεσε πάνω στο όνομα του “βασιλιά” της ποπ, που ευχαρίστως συνόδευε τις διάσημες του Χόλιγουντ. Και έτσι το 1991 έκαναν την πιο επεισοδιακή εμφάνιση που πρέπει να έγινε ποτέ στα Όσκαρ!

Brad Pitt and Juliette Lewis, 1992
/
Ναι ναι, πριν τις συζύγους Aniston και Jolie, ο κύριος Πιτ ως νέος και ωραίος έβγαινε και με την άγρια Juliette και πήγαν μαζί στα Όσκαρ του 1992!

Drew Barrymore and Edward Norton, 1999


Γνωρίστηκαν στην ταινία “Everyone Says I Love You” και τη χρονιά που ο Νόρτον ήταν υποψήφιος για την ταινία “American History” η Drew, το τότε κορίτσι του τον συνόδευσε στο κόκκινο χαλί!

Ellen DeGeneres and Anne Heche, 1999

Πριν τον τέλειο γάμο της με την Portia de Rossi, η Ellen ήταν ζευγάρι με την Anne και μάλιστα γνωρίστηκαν σε οσκαρικό πάρτι. Η επίσημη εμφάνισή τους έγινε στα Όσκαρς του 1999.

Read More

And More