Πίσω στην κορυφή της σελίδας
17.03.2015 | 19:53
Άρτεμις Θύμιου Tweet me @artemis_thimiou

Αυτά είναι τα πιο hot αγόρια που κυκλοφορούν στο instagram!

Αυτά είναι τα πιο hot αγόρια που κυκλοφορούν στο instagram!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Αν είσαι από εκείνες που ασχολούνται καθημερινά με τα social media τότε σίγουρα έχεις ήδη εντοπίσει τους παρακάτω λογαριασμούς. Είναι πολύ πιθανό να τους κάνεις ήδη follow. Αν όχι, πάρε το κινητό σου, το tablet ή μπες από το pc σου και ξεκίνα γιατί αυτά είναι τα πιο hot αγόρια που κυκλοφορούν στον κόσμο του διαδικτύου.

Ψήσε και το αγόρι σου να τους ακολουθήσει (έτσι για ξεκάρφωμα) γιατί αποτελούν πρότυπο για τον σύγχρονο άντρα! Συνδυάζουν όλα αυτά που μας αρέσουν, πέρα από την εξωτερική εμφάνιση και το 6 pack, ενώ μας αποδεικνύουν πως εκεί έξω κυκλοφορούν αγόρια που αξίζουν το...ψάξιμο!

Γιατί τα αγόρια που διαβάζουν είναι σέξι!


Και τι είναι πιο σέξι από τα αγόρια που διαβάζουν; Αυτά που λατρεύουν τον καφέ όσο εσύ!Τα αγόρια που αγαπούν τα σκυλιά είναι αναμφισβήτητα στις πρώτες μας επιλογές!
Από τη λίστα μας δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε και τους μπαμπάδες! Πολλές γυναίκες χαρακτηρίζουν τις παρακάτω φωτογραφίες το "πορνό για γυναίκες" και δεν είναι τυχαίο ότι έχει δημιουργηθεί λογαριασμός στο instagram με χιλιάδες followers.


Επίσης, μας αρέσουν τα αγόρια που αγαπούν τη μουσική και ασχολούνται μαζί της, είτε επαγγελματικά είτε ερασιτεχνικά. Με μία ιδιαίτερη αδυναμία στους frontman. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ο Adam Levine από τους Maroon 5 που αναδείχθεικε το 2013 o πιο σέξι άντρας στον πλανήτη αλλά και ο Robbie Williams που δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις.

Αγόρια που μοιάζουν εξωτερικά σκληρά αλλά αν τους γνωρίσεις μπορεί να διαπιστώσεις ότι είναι τα πιο τρυφερά πλάσματα που έχεις γνωρίσει. Μη σε ξεγελούν τα πολλά τατουάζ τους! Μας αρέσουν!


Τέλος, μας αρέσουν και τα αγόρια με γαλλική παιδεία! Ένας λογαριασμός αποκλειστικά με Γάλλους -και όχι μόνο- που χρησιμοποιούν ως μέσο μεταφοράς το μετρό και συνδυάζουν και μερικά από τα παραπάνω χαρακτριστικά.Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10