TLIFE ρεπορτάζ: Μάθε τις Χριστουγεννιάτικες προσφορές! Ψώνισε έξυπνα

Αυτές τις μέρες όλες μας πιάνει μία καταναλωτική υπερδιέγερση έτσι δεν είναι; Θέλουμε να κάνουμε δώρα στα αγαπημένα μας πρόσωπα, να ανανεώσουμε την γκαρνταρόμπα για να λάμπουμε στο ρεβεγιόν, να πάρουμε στολίδια για το σπίτι κτλ κτλ.

Όμως διανύουμε μία περίοδο ισχνών αγελάδων και πολύ πιθανόν διαβάζοντας την εισαγωγή μου να έχεις εκνευριστεί και να σκέφτεσαι: ”Εδώ ο κόσμος χάνεται κι εσύ…”. Κι όμως! Επειδή ο κόσμος χάνεται και οι καταστηματάρχες το γνωρίζουν, αποφάσισαν να κάνουν κάποιες προσφορές μέρες που είναι.

Όπως σε είχαμε ενημερώσει στο TLIFE πριν από λίγες εβδομάδες, από την αρχή του μήνα θα μπαίναμε σε μία περίοδο προσφορών και εκπτώσεων. Και είχαμε δίκιο.

To ΤLIFE επικοινώνησε με διάφορα καταστήματα, που απευθύνονται σε όλες τις τσέπες και σου παραθέτει κάποιες ενδεικτικές προσφορές που ”παίζουν” αυτή την περίοδο στην αγορά. Αν έχεις δει κι εσύ κάτι που να σου κάνει εντύπωση, μπορείς φυσικά να μας το στείλεις.

Για να ρίξουμε μια ματιά…

Αnna Riska:

Λόγω γιορτών τα καταστήματα Anna Riska έχουν βγάλει την προσφορά bonus christmas, όπου σε κάθε προϊόν έχεις έκπτωση – 30%.

Alex Pak:

Μέχρι το τέλος του χρόνου έχεις έκπτωση 40% σε όλα τα χριστουγεννιάτικα στολίδια και στα χαλιά ενώ στα κουζινικά και στα χαρτικά έχεις έκπτωση 25%.

BSB:

Σε επιλεγμένα προϊόντα που φέρουν ειδική σήμανση έχεις έκπτωση από 30% – 70% μέχρι τέλος σεζόν (27 με 28 Φεβρουαρίου).

All about shoes:

Στα υποδήματα της εταιρείας Nine West με κάθε προϊόν σου δίνουν δώρο άλλο ένα.

Αlexi Adriotti:

Έκπτωση -15% σε όλα τα προϊόντα μέχρι τέλος Δεκεμβρίου.

3 Guys:

Στη νέα κολεξιόν υπάρχει έκπτωση 15% για τους φοιτητές, 20% για τους κατόχους της ευρωπαϊκής κάρτας νέων και 20% σε όσους έχουν κάρτα ανεργίας ή είναι πολύτεκνοι. Κι όλα αυτά μέχρι 5 Ιανουαρίου.

JB Bournazos:

Μέχρι και τα Χριστούγεννα έχουν bazaar για αγορές μέχρι 300€ έκπτωση 20% και για αγορές πάνω από 300€ έκπτωση 30%

Sprider:

Ίσα που προλαβαίνεις. Μέχρι 19 Δεκέμβρη έχεις έκπτωση από 15% ως 30% σ’επιλεγμένα είδη. Την έκπτωση την δικαιούνται όσοι ανήκουν στο Loyalty club, στο club του Sprider δηλαδή. Επομένως δεν έχεις τίποτα παραπάνω να κάνεις, από το να γίνεις μέλος.

Intersport:

Από 15 Δεκέμβρη έως 24 Δεκέμβρη σε επιλεγμένα είδη μπορείς να απολαύσεις εκπτώσεις από 10% ως 50%. Και οι προσφορές συνεχίζονται! Μποτάκια χιονιού + ορειβασίας, μόλις 29€, Μπουφάν σκι 39€.

ΕΝΤOS:

Ολόκληρο τον Δεκέμβριο σε όλα τα έπιπλα και είδη σπιτιού, αλλά και τα χριστουγεννιάτικα είδη, τα παίρνεις όλα σε μισή τιμή.

Γιατί η κρίση θέλει … καλοπέραση και οικονομικές λύσεις! Και πριν ψωνίσεις κάνε και συ το δικό σου ρεπορτάζ. Ψάξε και βρες τις καλύτερες τιμές

Read More

And More