ΤLIFE ρεπορτάζ: Αγόρασε Χριστουγεννιάτικο δέντρο και στολίδια μόνο με 60 ευρώ!

Το Χριστούγεννα πλησιάζουν και σίγουρα έχεις αρχίσει να σκέφτεσαι πώς θα στολίσεις το σπίτι σου, όμορφα και οικονομικά. Γνωρίζοντας ότι οι καιροί είναι δύσκολοι, το TLIFE έκανε μια μικρή έρευνα αγοράς και σου προτείνει τις καλύτερες προσφορές για το χριστουγεννιάτικο στολισμό.

Αν έχεις τώρα μετακομίσει στο νέο σου σπίτι και πρέπει να αγοράσεις όλα τα στολίδια και το χριστουγεννιάτικο δέντρο από την αρχή, ή θέλεις μια μικρή αλλαγή και ανανέωση σε σχέση με την περασμένη χρονιά, εκμεταλλεύσου τις παρακάτω προσφορές. Δεν είναι ανάγκη να ξοδέψεις μια περιουσία για να έχεις μια όμορφη γιορτινή ατμόσφαιρα. Βρες απλώς τα στολίδια που ταιριάζουν στο δικό σου γούστο και πορτοφόλι.

Οι προσφορές που βρήκε το TLIFE ξεκινούν από 61 ευρώ μέχρι 90 ευρώ για έναν ολοκληρωμένο στολισμό του σπιτιού, που περιλαμβάνει το χριστουγεννιάτικο δέντρο, μπάλες και φωτάκια. Ακόμη, σου προτείνουμε μερικά όμορφα λύσεις αν θέλεις απλώς να αλλάξεις τα στολίδια του δέντρου σου ή να βάλεις λίγο παραπάνω χρώμα στο σπίτι σου.
Προσφορά 60,80 ευρώ: Δέντρο 1,80 μέτρα, 24 μπάλες, φωτάκια
Στη συγκεκριμένη προσφορά προτείνεται ένα πράσινο δέντρο andriatic στο 1,80 μέτρα ύψος, με βάση το οποίο κοστίζει 26 ευρώ.

Για το στολισμό μπορείς να βάλεις 4 εξάδες μπάλες των 9 εκατοστών (3,70ευρώ η εξάδα) και φωτάκια ευρωπαϊκών προδιαγραφών για το στολισμό του δέντρου στα 20 ευρώ. Οι μπάλες είναι πλαστικές αύθραυστες, κατάλληλες για τις μαμάδες που έχουν μικρά παιδάκια στο σπίτι. Υπάρχουν πολλά χρώματα και σχέδια για να διαλέξεις, ανάλογα με το προσωπικό σου γούστο.


Αν θέλεις μεγαλύτερο ή πιο πυκνό δέντρο μπορείς να επιλέξεις και το super colorando 1,80 μέτρα στα 53,50 ευρώ, οπότε και ο παραπάνω στολισμός με τις 24 μπάλες και τα φωτάκια φθάνει τα 88,30 ευρώ.

Ακόμη, έξυπνες λύσεις που προτείνει το συγκεκριμένο κατάστημα είναι διάφορες γιρλάντες από έλατο που κοστίζουν γύρω στα 3 ευρώ και χριστουγεννιάτικες κορδέλες που κοστίζουν 4 ευρώ και μπορούν να τοποθετηθούν στο δέντρο για να δείχνει πιο γεμάτο και πιο όμορφο.

Η προσφορά είναι από τα καταστήματα “Μαρσάνης” στη Θεσσαλονίκη και υπάρχει δυνατότητα τηλεφωνικής παραγγελίας για όλη την Ελλάδα. Σε παραγγελίες άνω των 100 ευρώ, γίνονται καλύτερες τιμές ή δεν χρεώνονται τα έξοδα αποστολής.

Προσφορά 69 ευρώ: Δέντρο 2,10 μέτρα, 24 πλαστικές μπάλες, 200 φωτάκια gs
Δέντρο πράσινο στα 2.10 μέτρα με 24 πλαστικές αύθραυστες μπάλες σε διάφορα χρώματα και 200 φωτάκια ευρωπαϊκών προδιαγραφών τύπου gs χωρίς προγράμματα.


Σε περίπτωση που χρειάζεσαι άλλο ύψος δέντρου, τα πράσινα δέντρα τύπου colorando ξεκινούν από 19 ευρώ στα 1.20 μέτρα και φθάνουν ως τα 79 ευρώ στα 2.40 μέτρα.

Η προσφορά είναι από το κατάστημα “my.season” στον Πειραιά, το οποίο διαθέτει σύστημα διανομών σ’ όλη την Ελλάδα.

Προσφορά 87 ευρώ: Δέντρο 1.80 μέτρα, 24 μπάλες, 320 λαμπάκια
Πράσινο έλατο με μεταλλικό κορμό και βάση, ύψους 1.80 μέτρων στα 40 ευρώ, 320 λαμπάκια ευρωπαίκών προδιαγραφών με μεγάλη ασφάλεια στα 23 ευρώ και 24 μπάλες στα 24 ευρώ.

Οι πλαστικές αύθραυστες μπάλες που είναι κατάλληλες σε μαμάδες με μικρά παιδάκια ξεκινούν από 0,30 ευρώ μέχρι 2,00 ευρώ. Οι γυάλινες μπάλες κοστίζουν από 1,00 μέχρι 12,00 ευρώ και υπάρχουν σετ μπάλες των 3 τεμαχίων σε διάφορα χρώματα, με 3,00 ευρώ.

Ακόμη, μπορείς να βρεις πέρα από τα gs λαμπάκια και led άσπρα λαμπάκια που εξοικονομούν ενέργεια, αλλά είναι λίγο πιο ακριβά. Η προσφορά είναι από το κατάστημα big store στην Αργυρούπολη, στο οποίο υπάρχει μεγάλη ποικιλία από δέντρα και στολίδια.
Προσφορά 89.30 ευρώ: Δέντρο 1.80 μέτρα, 240 φωτάκια, 24 μπάλες
Πράσινο δέντρο μεγάλης πυκνότητας “slim spruce” με ύψος 1.80 και 537 κλαδιά, μεγάλης ανθεκτικότητας στα 66,90 ευρώ, 240 φωτάκια gs με 8 προγράμματα στα 12,30 ευρώ και 24 μπάλες. Οι μπάλες μπορεί να είναι σετ 12 μπάλες των 8 εκατοστών στα 6 ευρώ και σετ 12 μπάλες των 7 εκατοστών στα 5,30 ευρώ.

Ακόμη, υπάρχουν κάποιες έξυπνες λύσεις για να διακοσμήσεις το δέντρο. Μπορείς να βάλεις στο δέντρο κάποια χριστουγεννιάτικα λουλούδια με 1,80 ευρώ το κομμάτι ή χριστουγεννιάτικα υφάσματα σε διάφορα χρώματα στα 3 μέτρα, που κοστίζουν 10 ευρώ, αλλά αν τοποθετηθούν σωστά πιάνουν χώρο για 10 μπάλες και δίνουν περισσότερο χρώμα στο δέντρο.

Η προσφορά είναι από το κατάστημα on-season στη Νίκαια.

Ακόμη, πολλά στολίδια για το δέντρο και τις χριστουγεννιάτικε συνθέσεις σου μπορείς να βρεις και στα καταστήματα “Jumbo” και “Praktiker”. Ενώ, υπάρχουν και bazzar που διοργωνόνονται από διάφορες φιλανθρωπικές εκδηλώσεις στο κέντρο της πόλης, όπου μπορείς να αγοράσεις χριστουγεννιάτικα δώρα και στολίδια για να βάλεις κοντά στο δέντρο.

Read More

And More