Τελικά τι είναι αυτό που θέλουν οι άντρες;

Δεν είναι λίγες οι φορές που αναρωτιέσαι τι είναι αυτό που θέλουν οι άντρες τελικά… Κάποιες φορές πιστεύεις ότι ζείτε σε δύο τελείως διαφορετικούς κόσμους. Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι τόσο δύσκολο να μπούμε στο μυαλό τους. Άλλωστε αν τους δώσεις λίγη σημασία θα καταλάβεις ότι συνήθως ζητάνε ξεκάθαρα αυτά που θέλεις, ή τουλάχιστον πολύ πιο ξεκάθαρα από εσένα.

Το TLIFE συγκέντρωσε έρευνες που βγήκαν κατά καιρούς και μας βοηθάνε να καταλάβουμε τι είναι αυτό που θέλουν οι άντρες τελικά… Πώς θέλουν να συμπεριφερόμαστε, να κοιτάμε, να ντυνόμαστε, να είμαστε δίπλα τους ως ερωμένες, τι εμφάνιση θέλουν να έχουμε… Τα πάντα!

Εμφάνιση

Στήθος
Μόνιμη απορία μας είναι για το πώς θέλουνε να είναι το στήθος μας. Σύµφωνα µε έρευνα λοιπόν, του Ελληνικού Σεξολογικού Ινστιτούτου (ΕΣΙ), το γυναικείο στήθος συγκεντρώνει το υψηλότερο ποσοστό προτίµησης των αντρών, ενώ ιδιαίτερα υψηλό είναι και το ποσοστό που συγκεντρώνει η περιοχή των γυναικείων γοφών. Όπως αποκαλύπτει ωστόσο έρευνα που έγινε στην Αµερική, τη χώρα µε τις περισσότερες πλαστικές επεµβάσεις στήθους, το µέγεθος που προτιµούν οι περισσότεροι άντρες, πηγαίνει κόντρα στο πρότυπο των µοντέλων µε το µικρό ή σχεδόν ανύπαρκτο στήθος αλλά και στο πρότυπο του τεράστιου σιλικονάτου στήθους των sex symbols. Συνήθως αρέσκονται στο µεσαίο, κανονικό µέγεθος. Οι εκπρόσωποι της Εξελικτικής Ψυχολογίας συσχετίζουν αυτή την προτίµηση µε την ασυνείδητη σκέψη ότι το γεµάτο στήθος µπορεί να ταΐσει καλύτερα ένα µωρό. Extra tip: Η φαντασία του άντρα εξιτάρεται πάντα από ένα καλοσχηματισμένο στήθος που διαγράφεται από το μπλουζάκι.

Ωριμότητα VS Eμφάνισης
Σύµφωνα µε παλιότερη έρευνα του ΕΣΙ, 7 στους 10 άντρες θεωρούν την εξωτερική εµφάνιση σηµαντικό παράγοντα έλξης, όµως η ωριµότητα και η σοβαρότητα φαίνεται ότι θεωρούνται τα σηµαντικότερα προσόντα µιας γυναίκας.

Του θυμίζεις κάτι από το ανηψάκι του…
Στους άντρες αρέσει το λεγόμενο babyface! Έρευνα στις Ηνωμένες Πολιτείες έδειξε ότι οι άντρες ανεξαρτήτως φυλής, προτιµούν γυναίκες µε µεγάλα µάτια, µικρή µύτη και γεµάτα χείλη.

Ρούχα κι εσώρουχα
Αν είσαι φανατική του μαύρου χρώματος… Πέτα το! Στους άντρες αρέσει το χρώμα και η τσαχπινιά… Γι’αυτό υπάρχει και μία προτίμηση στις κοντούλες γυναίκες και σε αυτές που ξέρουν από χιούμορ! Όσο για τα εσώρουχα; Εκέι κρατάς το sexy μαύρο κα ιπροσθέτεις και το κόκκινο! Απέφυγε τα ροζ και τα μπλε… Τη δαντέλα μην την προτιμάς μόνο στα αξεσουάρ, βάλ΄την στα εσώρουχά σου ακόμη και στα σεντόνια σου! Σίγουρα αποτελέσματα…

Και μην τα βγάζεις όλα στη φόρα, δεν χρειάζεται. Μπορεί όλες οι έρευνες να καταλήγουν στο ότι το καλοκαίρι οι ερωτικές επαφές είναι πιο συχνές, ωστόσο οπτικά ερεθίσµατα για τους άντρες μπορύν να εξασφαλίσουν απλά οι ώμοι ή οι γάμπες σου.

Συμπεριφορά

Είναι γνωστό ότι αυτό που απεχθάνονται οι άντρες είναι η γκρίνια!

Αν είσαι έξω καρδιά, καλά κάνεις! Αλλά με μέτρο στο πρώτο ραντεβού.

Οι συνεσταλμένες αρέσουν Μην το παρακάνεις όμως. Αφού γνωριστείτε σε θέλει φιλική και με μεγάλη δόση χιούμορ!

Τι μπορεί να τον κάνει να το βάλει στα πόδια; Το 2009 η εταιρεία ερευνών Focus Bari, ανέδειξε ότι ένα ποσοστό 60% απάντησαν η διάθεση της να τον «τυλίξει». Ένας στους τέσσερις άντρες, το βάζει στα πόδια όταν αδημονείς να ξεκινήσει η κοινή σας… ζωή! Οι άντρες ηλικίας 25-34 τρέχουν ακόμα πιο γρήγορα όταν αντιληφθούν ότι η συγκατοίκηση, τα παιδιά και ο σκύλος γίνεται μέρος των σχεδίων σου. Το ίδιο συμβαίνει και με ενδεικτικές τάσεις όπως το να θέλει να συγκατοικήσουν από το πρώτο εξάμηνο ή το να του ζητήσει να την συνοδεύσει σε οικογενειακή συγκέντρωση. Σε ποσοστό 34% των αντρών που ρωτήθηκε, τρομοκρατούνται όταν οι γυναίκες παίρνουν τον ρόλο τους και ακόμη περισσότερο, οι άντρες άνω των 35.

Σύμφωνα με την ίδια έρευνα στην ερώτηση για την καλύτερη εμπειρία στο σεξ: Το 20% των αντρών απάντησε πως θεωρεί τη συνεύρεση με μια άγνωστη ή με δύο. Για τους 30αρηδες είναι πιο συχνό το σεξ με άγνωστη, αλλά και ενώ τους παρακολουθούν. Οι 40αρηδες έχουν εμπειρίες με δύο γυναίκες ή με μία συνάδελφο. Εκτός Αττικής, ο συνδυασμός ένας άντρας – δύο γυναίκες είναι πιο συχνό φαινόμενο σε ποσοστό 20%. Στη Θεσσαλονίκη είναι εξαιρετικά απίθανο το σεξ με συνάδελφο. Εκεί, διπλάσιο ποσοστό (8%) έχει παρακολουθήσει σεξ σε σχέση με άλλες περιοχές.

Ποιες διάσημες τους “φτιάχνουν” για σεξ; Αν τους βάλεις να σκεφτούν ποια είναι τα πράγματα που εάν έκαναν θα ένιωθαν ότι έζησαν τη ζωή τους στο «μάξιμουμ» και η απάντηση έπρεπε να έχει να κάνει με το σεξ, τότε οι άντρες ψηφίζουν μόνο το σεξ με κάποια διάσημη, προτιμώντας τη Monica Belucci και την Angelina Jolie. Ακολουθούν η Pamela Anderson, η Scarlett Johansson και η Έλενα Παπαρίζου!

Mύθοι και αλήθειες

Σχεδόν 9 στους 10 άντρες παραδέχονται ότι και κλαίνε και κουτσομπολεύουν. Το 69% των ερωτώμενων της ίδιας καταρρίπτει το μύθο ότι οι άνδρες προτιμούν τις ξανθές. Ισοβαθμία 50% – 50%.

Σχετικά με το κατά πόσο είναι μύθος ή πραγματικότητα ότι οι άνδρες είναι το ισχυρό φύλο: Κόντρα στα στερεότυπα, οι νεαρότεροι (18-24) θέλουν να πιστεύουν στην υπεροχή του φύλου τους, επιμένοντας ότι είναι υπεράνω κοινωνικού σχολιασμού και βράχοι συναισθημάτων. Το 56% στην ηλικία 25-34 παραδέχεται ότι η μαμά είναι η γυναίκα που θα αγαπούν πάντα περισσότερο!

Περιμένουμε και τις δικές σου εμπειρίες!

Read More

And More