ANT1 : “Δεν έχουμε κάνει πρόταση στην Ματθίλδη Μαγγίρα για το “Ταλέντο”…”

Ιδιαίτερος ντόρος έχει προκληθεί από το πρωί με την είδηση που θέλει τους Αντεννικούς να έχουν κάνει πρόταση στην Ματθίλδη Μαγγίρα, προκειμένου να συμμετέχει στην κριτική επιτροπή του “Ελλάδα έχεις ταλέντο”. Μάλιστα, η είδηση αυτή “φορέθηκε” πολύ, γιατί υποτίθεται πως θα βλέπαμε στους δέκτες μας την λήξη μίας τηλεοπτικής κόντρας.

Με άλλα λόγια; Θα βλέπαμε σε συνδυασμό τις δύο άσπονδες φίλες Ματθίλδη Μαγγίρα και Ευγενία Μανωλίδου, να βάζουν στην άκρη τις διαφορές τους, για το χατίρι της τηλεθέασης ! Την είδηση αυτή ,όμως, διαψεύδει κατηγορηματικά ο ΑΝΤ1 !

“Δεν έχουμε κάνει καμία πρόταση στην Ματθίλδη Μαγγίρα για το συγκεκριμένο πρόγραμμα. Δεν τίθεται θέμα να συμμετέχει η Ματθίλδη στην νέα έκδοση του “Ταλέντου”…”, μου είπαν χαρακτηριστικά οι άνθρωποι του καναλιού και έσπευσαν να προσθέσουν :

“Ο επικρατέστερος για να συμμετέχει στην κριτική επιτροπή του προγράμματος στην θέση του Ηλία Ψινάκη, εξακολουθεί να είναι ο Γιώργος Θεοφάνους, με τον οποίο και μέσα στο επόμενο δεκαήμερο, αναμένεται να έχουμε κάνει τις οριστικές μας επαφές”.

Κατά τα άλλα; Αυτές τις ημέρες η παραγωγή ασχολείται με την τελική επιλογή των ταλέντων, έτσι ώστε να ξεκινήσουν οι οντισιόν, τα γυρίσματα των οποίων εκτός από την Αθήνα, προγραμματίζονται να γίνουν και στην Θεσσαλονίκη.

Read More

And More