ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ : H Ράνια έκλεισε με τον ΑΝΤ1 ! “ELATTE”, o τίτλος της εκπομπής της !

Το μεσημέρι βρέθηκε στο Μαρούσι η Ράνια Θρασκιά, όπου είχε με τους Αντεννικούς ένα μακράς διαρκείας ραντεβού. Ενα ραντεβού καθοριστικό – όπως άλλωστε σας είχαμε γράψει απο το πρωί – αφού απο αυτό το ραντεβού σήμερα, ουσιαστικά κρίθηκε τελικά και η συνεργασία της με τον ΑΝΤ1.

Ε, ναι ,λοιπόν, η Ράνια επιστρέφει μετά από επτά περίπου χρόνια και πάλι στον ΑΝΤ1. Η Ράνια έδωσε τα χέρια με τους ανθρώπους τους καναλιού και ήδη έχει πέσει με τα μούτρα στην δουλειά. Βλέπετε, η καλοκαιρινή καθημερινή εκπομπή του καναλιού του Αμαρουσίου, κατά πάσα πιθανότητα θα κάνει πρεμιέρα απο Δευτέρα και ο χρόνος πιέζει ασφυκτικά.

Οσο για το ποιος είναι ο τίτλος της ; “ELATTE” ! Η Ράνια ,λοιπόν, μας λέει “ELATTE” και θα βρίσκεται στο τιμόνι της για περίπου τρεις μήνες . Η Ράνια και οι Αντεννικοί δεν τα κατάφεραν να τα βρουν και για τον χειμώνα και έτσι είπαν για την ώρα να δεσμευτούν με συμβόλαιο συνεργασίας μόνο για τους καλοκαιρινούς μήνες και μόνο για το “ELATTE”.

Και επειδή πολύς λόγος έχει γίνει για το ποιοι θα βρίσκονται δίπλα στην Ράνια, τελικά δεν θα βρίσκεται …κανείς ! Η εκπομπή μπορεί να έχει πολλούς έκτακτους συνεργάτες και πολλές έκτακτες εμφανίσεις (όπως γίνεται και με το “10 με 1 μαζί”) ,όμως, κανείς δεν θα έχει μόνιμο ρόλο δίπλα στην Ράνια.

Μάλιστα, απ ΄ότι πήρε το αυτί μου, ανάμεσα στους συνεργάτες της εκπομπής θα είναι και η Ερρικα Πρεζεράκου. Τυχαίο ; Δε νομίζω … Μάλλον …αναμενόμενο α έλεγα μετά το σουξέ που σημείωσε με το “Dancing with the stars”!

Τέλος ας πούμε για ακόμα μία φορά πως η εκπομπή θα είναι infotainment και πως θα συνδυάζει και ενημέρωση και ψυχαγωγία και θα βγαίνει στον αέρα, απο τις 7.00 μέχρι και τις 11.00 κάθε πρωί . Η επίσημη ανακοίνωση δε της νέας αυτής συνεργασίας της Ράνιας με τον ΑΝΤ1 θα βγει τελικά κάποια στιγμή αύριο.

Read More

And More