ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ : Η Δούκισσα είπε “όχι” στο “Πρωινό Μou” !

Είναι το πουλέν του Mega ! Είναι ένα απο τα πρόσωπα εκείνα που οι Megaλικοί και το πιστεύουν και το στηρίζουν πολύ… Είναι απο τα πρόσωπα εκείνα που έχουν αποφασίσει να επενδύσουν επάνω τους, γιατί θεωρούν πως θα έχει απίστευτα δυνατή, τηλεοπτική εξέλιξη. Ο λόγος; Ο λόγος για την Δούκισσα Νομικού, η οποία έχει εξελιχθεί σε αγαπημένο παιδί του Mεγάλου Καναλιού, αφού πιστεύουν πως το ΄χει το τηλεοπτικό χάρισμα.

Ετσι, η Δούκισσα είναι η προτεραιότητά τους σε ότι κι αν έχουν κατά νου και εννοείται πως πιστεύουν πως της ταιριάζει. Αποτέλεσμα; Μετά το τέλος του “Just the two of us” ,οι διοικητικοί του καναλιού της Μεσογείων φρόντισαν να κάνουν την επόμενη τηλεοπτική τους πρόταση στην ανερχόμενη παρουσιάστρια, προκειμένου να μην κάτσει στον… πάγκο !

Και η πρόταση αυτή δεν ήταν άλλη απο το να ενταχθεί στο “Πρωινό Μou”, αναλαμβάνοντας την δική της ενότητα. Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του “T-Life” , οι άνθρωποι του Mega πρότειναν στην Δούκισσα να παρουσιάζει στην καθημερινή, ψυχαγωγική τους εκπομπή, την γνωστή σε όλους μας απο τα παλιά, τηλεοπτική ενότητα των “Μεταμορφώσεων” ,με συμβουλές μόδας και ομορφιάς στους τηλεθεατές.

Η Δούκισσα άκουσε την πρόταση των Megaλικών ,όμως, δεν την ενθουσίασε η ιδέα και έτσι προτίμησε να κλείσει την πόρτα του “Πρωινού” και για την ώρα να μην κάνει απολύτως τίποτα.

Read More

And More