Πίσω στην κορυφή της σελίδας
13.07.2010 | 14:00
Νάνσυ Νικολαΐδου

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ : Ιδια κι απαράλλαχτη η κριτική επιτροπή του "X-Factor 3" !

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ : Ιδια κι απαράλλαχτη η κριτική επιτροπή του X-Factor 3 !
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

Γράφει η
Νάνσυ Νικολαΐδου

Κάθε τρεις και λίγο όλες αυτές τις ημέρες υπάρχουν δημοσιέυματα που κάνουν λόγο για την κριτική επιτροπή του  "Χ-Factor 3" και για τις αλλαγές που θα υπάρξουν στην σύνθεσή της ... Δημοσιεύματα τα οποία μπορεί να δημιουργούν αναμφισβήτητα εντυπώσεις ,όμως, αποδεικνύεται πως δεν έχουν και μεγάλη σχέση με την πραγματικότητα.

Και αυτό γιατί; Γιατί απ ΄ότι μαθαίνουμε απο καλά πληροφορημένες πηγές δεν τίθεται θέμα αλλαγής της κριτικής επιτροπής του "X-Factor 3". Ναι, όπως ακριβώς το διαβάζετε ... Με άλλα λόγια; Ούτε ο Γιώργος Λεβέντης ,ούτε ο Γιώργος Θεοφάνους, ούτε ,όμως, και ο Νίκος Μουρατίδης αποχωρούν ,όπως έχει ακουστεί κι έχει γραφτεί πολλάκις δεξιά κι αριστερά, όλο αυτό τον καιρό. 

Μάλιστα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας τόσο τα μέλη της κριτικής επιτροπής , όσο και ο θεός SAKIS θα δώσουν ραντεβού στο Μαρούσι, προκειμένου να κάνουν την οριστική συζήτηση τους με τους Αντεννικούς, πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα των οντισιόν. Συζήτηση στην οποία προφανώς θα πέσουν και οι υπογραφές.

Οι οντισιόν τώρα σύμφωνα με τον προγραμματισμό του ΑΝΤ1 θα ξεκινήσουν σε δύο εβδομάδες , δηλαδή , περί τα τέλη Ιουλίου , θα γίνουν παραδοσιακά σε Ελλάδα και Κύπρο, ενώ εξετάζεται και το ενδεχόμενο μήπως φύγουν οι Μουρατίδης, Γκαγκάκη, Λεβέντης και Θεοφάνους ή και για Αυστραλία ή και για Αμερική.

Οσο δε για τις δηλώσεις συμμετοχής ; Ηδη, οι αιτήσεις ξεπερνούν τις 2.000 !
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10