ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ : Και με την…βούλα η Κατερίνα Καινούργιου στον Alpha !

Πολλοί έσπευσαν να πουν πως μετά τον εξοστρακισμό της απο το Mega ,η Κατερίνα Καινούργιου δεν θα τα κατάφερνε να βρίσκεται και πάλι απο Οκτώβρη στους δέκτες μας. Πολλοί έσπευσαν να πουν πως η πορεία της Κατερίνας μπροστά απο τις κάμερες τελείωσε εδώ έτσι …άδοξα , μόλις ο “Ομορφος Κόσμος” έριξε αυλαία.

Κι ,όμως, όλοι αυτοί έκαναν λάθος, αφού η Κατερίνα ήταν τελικά η πρώτη απο την 5άδα του Mega που ήξερε πολύ καλά τι θα κάνει του χρόνου. Και αυτό γιατί; Γιατί δέχτηκε ως γνωστόν σχεδόν αμέσως πρόταση συνεργασίας απο τον Alpha ,για να ενταχθεί στο δυναμικό του “Δέστε τους”.

Βλέπετε, ο Νίκος Μουτσινάς που είχε συνεργαστεί με την Κατερίνα στα …πέτρινα χρόνια του “Πρωινού Καφέ” , έσπευσε να προτείνει στους ανθρώπους της Κάντζας να την προτιμήσουν για του χρόνου κι εκείνοι απ ΄ότι φαίνεται άκουσαν την πρότασή του.

Αποτέλεσμα; Η Κατερίνα θα μπει στην ανανεωμένη παρέα της καθημερινής, απογευματινής εκπομπής του Alpha (όπως ίσως να έχετε ακούσει και να έχετε διαβάσει δεξιά κι αριστερά …) και σύμφωνα μάλιστα με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες, η Κατερίνα κλήθηκε και υπέγραψε προχθές το ολοκαίνουργιο συμβόλαιο συνεργασίας της.

Ετσι, η Κατερίνα ανήκει και με την …βούλα στην τηλεοπτική οικογένεια της Κάντζας και θα την δούμε απο Οκτώβρη να προσπαθεί να …δέσει κι αυτή μαζί με τον Νίκο Μουτσινά και την Μαρία Ηλιάκη.

Read More

And More