ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ : Ο ΑΝΤ1 κλείνει την πόρτα του στην Ράνια Θρασκιά ;

Τι γίνεται με την Ράνια Θρασκιά και τον ΑΝΤ1 ο ε ο ; Βράζει και χύνεται… Ναι,ναι χύνεται το ενδεχόμενο της συνεργασίας τους ! Μπορεί μετά το τέλος της καλοκαιρινής συνεργασίας τους και οι δύο πλευρές να ισχυρίζονται πως έχουν πολύ καλές σχέσεις και πως είναι ζήτημα χρόνου το πότε και το πως θα ξανά συνεργαστούνε ,όμως, τελικά τα πράγματα μπορεί και να μην είναι ακριβώς έτσι…

Σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες και με πολύ καλά πληροφορημένες πηγές ,οι σχέσεις της Ράνιας Θρασκιά με το κανάλι του Αμαουσίου έχουν μπει συτή την περίοδο στο… ψυγείο ! Και γιατί σας το λέω αυτό; Γιατί τα πάντα έχουν “παγώσει” !

Μέχρι τώρα η Ράνια βρισκόταν στο …περίμενε, γιατί αυτό ακριβώς της ζητούσαν. Ξαφνικά ,όμως, έπαψε να είναι ακόμα και σε στάση αναμονής !

Οι πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει τις τελευταίες ημέρες, θέλουν την ξανθιά παρουσιάστρια ,να προσπαθεί να βρεθεί με τα διοικητικά πρόσωπα του καναλιού και να μην το καταφέρνει ! Με άλλα λόγια;

Οι πληροφορίες λένε πως η Ράνια ζητά επίμονα ραντεβού απο την γενικό διευθυντή προγράμματος του ΑΝΤ1, κ. Γιάννη Λάτσιο, όπως επίσης και απο άλλο υψηλόβαθμο στέλεχος του σταθμού και όλως τυχαίως και οι δύο μέχρι αυτή την στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, δεν έχουν καταφέρει να βρουν χρόνο για να την …δεχτούν. Τυχαίο; Δεν νομίζω !

Και η αλήθεια είναι, πως αν συμβαίνει αυτό, είναι τουλάχιστον τραγικό… Θα πρέπει κάποια στιγμή τα κανάλια να σταματήσουν να αντιμετωπίζουν τους παρουσιαστές σαν τα… πουκάμισα !

Read More

And More