Πίσω στην κορυφή της σελίδας
16.12.2010 | 19:30
Νάνσυ Νικολαΐδου

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ : Ο ΑΝΤ1 θέλει την Ευγενία και για το "X" ;

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ : Ο ΑΝΤ1 θέλει την Ευγενία και για το X ;
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

Γράφει η
Νάνσυ Νικολαΐδου

...Καζάνι που βράζει θυμίζει αυτή την εποχή ο ΑΝΤ1 ! Καζάνι που βράζει και στο οποίο "μαγειρεύονται" πολλά ! Οι συσκέψεις στο κανάλι κάθε μέρα παίρνουν και δίνουν και εμείς ; Ολο και κάτι καταφέρνουμε να αλιεύσουμε μιλώντας με τα υψηλά ιστάμενα πρόσωπα του καναλιού.

Εδώ ρωτώντας φτάνεις μέχρι την πόλη, μία τηλεοπτική είδηση δεν θα καταφέρεις να τσιμπήσεις ; Και η αλήθεια είναι, πως αυτή την φορά ρωτώντας και πιέζοντας πολλούς και διάφορους, το βγάλαμε το... λαυράκι ! Και τι λαυράκι, σπαρταριστό !

Σύμφωνα ,λοιπόν, με τις αποκλειστικές πληροφορίες του "T-Life", οι Αντεννικοί δεν θέλουν την Ευγενία Μανωλίδου μόνο για το "Ελλάδα έχεις ταλέντο" ! Ναι, ναι όπως το διαβάζετε ! Οι Αντεννικοί θέλουν την Ευγενία για να παίξουν μαζί της σε διπλό, τηλεοπτικό ταμπλό !

Με άλλα λόγια; Αν η Ευγενία τους το πει το "ναι" (που θεωρείται δεδομένο πια πως θα τους το πει...) είναι πολύ πιθανό, να την δούμε να μην κάθετε μόνο ανάμεσα στον Ηλία Ψιννάκη και τον Βαγγέλη Περρή, αλλά ανάμεσα και στον Νίκο Μουρατίδη, την Κατερίνα Γκαγκάκη και τον Γιώργο Θεοφάνους. 

Δεν το πιάσατε το υπονοούμενο ; Στον Παράδεισο όπως μας πληροφορούν άνθρωποι που είναι σε θέση να γνωρίζουν καλά, η διοίκηση του καναλιού έχει σκεφτεί, σε περίπτωση που όντως ο Γιώργος Λεβέντης απο τα μέσα Γενάρη και μετά δεν μπορεί να είναι κανονικά στο πόστο του κάθε Παρασκευή βράδυ, να δούμε στην θέση του την Ευγενία Μανωλίδου !

Απίστευτο ; Και όμως αληθινό... Μπορεί η κρίση να έχει χτυπήσει κατά κούτελα την τι-βίτσα μας και κόσμος και ντουνιάς να έχει μείνει εκτός τηλεοπτικής πραγματικότητας, για την Ευγενία απ ΄ότι δείχνουν τουλάχιστον τα τηλε-φαινόμενα, σφάζονται τα κανάλια, ενώ στα πόδια της πέφτουν και τα μεγαλύτερα πρότζεκτ ! Θα μου πείτε, τι τα θες ; Τι τα γυρεύεις ; Αβυσσος η ψυχή των τηλε-ανθρώπων !΅

Και για να γυρίσω σε αυτά που σας έλεγα, σκέφτονται πως αν δεν καταφέρουν να κρατήσουν μαζί τους τον Γιώργο Λεβέντη και αν δεν καταλήξουν σε κάποια άλλη, έξυπνη λύση, να αξιοποιήσουν ως guest την Ευγενία στα πέντε τελευταία live του σόου, η παρουσία της οποίας και ντόρο η μαύρη αλήθεια είναι πως θα προκαλέσει και τα ποσοστά τηλεθέασης , - έστω και τελευταία στιγμή - , πιθανότατα θα τονώσει. 

Αλλωστε, μην ξεχνάτε πως η Ευγενία λόγω των μουσικών σπουδών της, αλλά και της άνεσης που έχει να ανεβάζει όταν χρειάζεται τους... τόνους, όλο αυτό που γίνεται κάθε Παρασκευή βράδυ στο συγκεκριμένο πρόγραμμα, το ..."Χ"ει !  
 

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10