ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ : Ο Γιώργος Καπουτζίδης μιλάει στο “T-Life” !

Είναι το πρόσωπο των ημερών και για να ακριβολογώ, δεν είναι απλώς το πρόσωπο των ημερών ,είναι το πρόσωπο του φετινού, τηλεοπτικού χειμώνα μας ! Είμαι σίγουρη πως για ακόμα μία χρονιά ,ο Γιώργος Καπουτζίδης θα μεσουρανήσει σε όλες τις εκπομπές, σε όλα τα κανάλια, σε όλα τα έντυπα και σε όλο το Internet , πρώτον γιατί είναι απλά ο …Γιώργος Καπουτζίδης που κάνει τηλεόραση και δεύτερον γιατί ως γνωστόν είναι ο οικοδεσπότης του “Just the two of us” !

Μετά την πρεμιέρα του “Just” , ο Γιώργος …καταδιώκεται από τους πάντες προκειμένου να κάνει κάποιες δηλώσεις ! Ανάμεσα σε όλους αυτούς που τον κυνήγησαν βρίσκομαι κι εγώ και ευτυχώς κατάφερα και να τον …εντοπίσω, αλλά και να τον πείσω να κάνει κάποιες αποκλειστικές δηλώσεις εδώ στο “T-Life” !

– Λοιπόν, δύο μέρες μετά την πολυσυζητημένη πρεμιέρα του σόου του Mega, πως νιώθεις ;
– Νιώθω σούπερ …Πέρασα ωραία την Κυριακή ,πέρασε ωραία και ο κόσμος, ωραία ήταν και τα νούμερα τηλεθέασης ,οπότε συμπέρασμα; Τα πάντα πήγαν μία χαρά, γι ΄αυτό και εγώ είμαι πραγματικά ευχαριστημένος.

– Δηλαδή, αν ήσουν τηλεθεατής την Κυριακή το βράδυ θα είχες κάτσει να δεις το “Just” ;
– Εννοείται… Θέλει και ρώτημα; Μα γι΄ αυτό και αποφάσισα και να το παρουσιάσω. Είναι ένα χαλαρό, ψυχαγωγικό πρόγραμμα ,έχει λάμψη, έχει κέφι, έχει να κάνει με το τραγούδι, όπως επίσης έχει κι ενδιαφέρον το πως θα δέσουν και τα ζευγάρια μας ,αλλά και η κριτική επιτροπή.

– Εγιναν ,όμως, ποικίλα σχόλια για τα τεχνικά προβλήματα που υπήρξαν στην πρεμιέρα…
– Εντάξει υπήρξαν κάποια τεχνικά προβλήματα στην πρεμιέρα ,αλλά τόσο φοβερό είναι αυτό; Τεχνικά προβλήματα υπάρχουν π.χ. μέχρι και στην Γιουροβίζιον που την ετοιμάζουν έναν ολόκληρο χρόνο και κάνουν πρόβες ολόκληρους μήνες και όχι μόνο τέσσερις μέρες πριν, όπως κάναμε εμείς.

– Το “Just” τι είναι για σένα;
– Είμαι κάτι σαν μία μικρή …Γιουροβίζιον ! Κάπως έτσι το έχω δει !

– Με αυτό το σόου, βάζεις στόχο την πρωτιά στους πίνακες τηλεθέασης;
– Καλό είναι να ξέρουμε ποιοι είναι οι στόχοι μας… Προσωπικά ο δικός μου στόχος δεν είναι τα υψηλά νούμερα τηλεθέασης ,αλλά το να καταφέρουμε να ψυχαγωγήσουμε τον κόσμο και να του προσφέρουμε ένα πραγματικά ωραίο αποτέλεσμα. Φυσικά και είναι καλοδεχούμενα τα νούμερα, όμως, δεν είναι ούτε στόχος, ούτε αυτοσκοπός .Ετσι κι αλλιώς αυτοσκοπός δεν ήταν ποτέ τα νούμερα για μένα, σε ότι κι αν έχω κάνει μέχρι σήμερα.

Read More

And More