Πίσω στην κορυφή της σελίδας
14.07.2010 | 12:15
Νάνσυ Νικολαΐδου

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ : Πότε έρχεται τελικά το "Dancing 2" στους δέκτες μας !

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ : Πότε έρχεται τελικά το Dancing 2 στους δέκτες μας !
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

Γράφει η
Νάνσυ Νικολαΐδου

Κι απο εκεί που είχαμε μάθει και σας το είχαμε γράψει πρώτοι εδώ μέσα απο το "T-Life" πως το "Dancing with the stars 2" μπορεί να έρθει στους δέκτες μας γρήγορα, πιο γρήγορα και είχαμε κάνει ...όρεξη, τελικά με την όρεξη θα μείνουμε ! Και γιατί σας το λέμε αυτό ; Γιατί τα πλάνα των Αντεννικών άλλαξαν !

Οι άνθρωποι του ΑΝΤ1 είχαν σκεφτεί περίπου πριν απο ένα μήνα να βγάλουν την έκδοση του δεύτερου "Dancing" τον Οκτώβριο και όχι τον Φεβρουάριο, προκειμένου να εκμεταλλευτούν την ...φόρα που έχει αφήσει το "Dancing 1", με αποτέλεσμα τα Κυριακάτικα βράδια να είναι ...δικά τους και να μην μπορεί κανένα άλλο κανάλι να τα χτυπήσει και να τα διεκδικήσει. 

Ετσι, ενώ υπήρχαν οι σκέψεις να ξεκινήσει λίαν συντόμως η προετοιμασία του ,αίφνης οι όποιες κινήσεις για το "Dancing" "πάγωσαν" .Και "πάγωσαν" γιατί οι Αντεννικοί αποφάσισαν να μην βιαστούν. Αποφάσισαν πολύ απλά να μην παρασυρθούν απο τον ενθουσιασμό της επιτυχίας και να μείνουν στον αρχικό προγραμματισμό τους. 

Τουτέστιν; Τουτέστιν το "Dancing" θα έρθει και πάλι στους δέκτες μας , στο δεύτερο μισό της νέας σεζόν, δηλαδή, απο τον Φλεβάρη και μετά ,γιατί οι άνθρωποι του καναλιού του Αμαρουσίου φοβήθηκαν μήπως η μετάδοση του σόου στο ...καπάκι ,έχει αρνητικά αποτελέσματα. Με άλλα λόγια ; Μήπως "κάψει" το σόου και την δυναμική του και ίσως να μην έχουν κι άδικο.

Αποτέλεσμα; Οτι κι αν διαβάζετε για προσεγγίσεις προσώπων για το "Dancing 2" ,μην ...μασάτε. Ακόμα κανείς δεν έχει προσεγγίσει κανέναν . Με την προετοιμασία του "Dancing" θα ασχοληθούν οι Αντεννικοί μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων. 

Προς το παρόν ; Τρέχουν τώρα τρέχουν, για όλες τις υπόλοιπες τρύπες που υπάρχουν στο πρόγραμμα που μας ετοιμάζουν για του χρόνου ! 
 
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10