ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ : Στην κριτική επιτροπή του “Χ’ ο Αντώνης Ρέμος ;

Απο την ημέρα που έσκασε η βόμβα του διαζυγίου του Γιώργου Λεβέντη με τον ΑΝΤ1, πολλά και διάφορα είναι τα σενάρια που έχουν δει το φως της δημοσιότητας και έχουν να κάνουν με την παρουσία του Γιώργου Λεβέντη κάθε Παρασκευή στο “X-Factor”…

Σενάρια τα οποία αφορούν τον μέχρι πρότεινος ισχυρό άνδρα του καναλιού του Αμαρουσίου και το τι θα γίνει μετά την Πρωτοχρονιά, όπου θα σταματήσει και τυπικά η συνεργασία του με τον ΑΝΤ1. Σενάρια τα οποία παρουσιάζουν τον Γιώργο Λεβέντη να έχει πάρει απο τώρα την απόφαση να εγκαταλείψει την καρέκλα του κριτή στο “X”, πριν το μεγάλο φινάλε.

Μάλιστα, σύμφωνα με αυτή την φημολογία, στον ΑΝΤ1 έχουν ξεκινήσει λέει ,ήδη, το… σαφάρι της αναζήτησης του τέταρτου κριτή που θα δεχτεί να καθίσει ανάμεσα στην Κατερίνα Γκαγκάκη και τον Γιώργο Θεοφάνους. Σενάρια τα οποία αίφνης παρουσιάζουν τους Αντεννικούς να πολιορκούν και να πολιορκούν στενά τον Αντώνη Ρέμο, προκειμένου να τους πει το “ναι” !

Και αυτό γιατί; Γιατί πρώτον, ο γνωστός τραγουδιστής ανήκει πια στο δυναμικό της δισκογραφικής εταιρίας του Ομίλου ,δηλαδή, στην “Heaven” ,δεύτερον έχει άριστες σχέσεις με την διοίκηση του καναλιού και τρίτον είχε κάνει ανάλογο… μπαράζ συζητήσεων και το καλοκαίρι, για να αναλάβει την παρουσίαση του “Top Chef” !

Και αν τα σκεφτεί κανείς όλα αυτά μαζί, συνδυασμένα ανάλογα με την λάμψη και την καριέρα που ακολουθούν τον Αντώνη Ρέμο, θα καταλάβει πως η περίπτωσή του θα ήταν κάτι παραπάνω απο ιδανική για να αποτελέσει την διάδοχη κατάσταση στο μουσικό τάλεντ – σόου ,του οποίου σαφέστατα η άφιξη του Αντώνη, θα του έδινε και μία γερή σπρωξιά στους πίνακες τηλεθέασης ,η οποία φέτος η μαύρη αλήθεια είναι πως του λείπει !

Εμείς ,λοιπόν, είπαμε να φροντίσουμε να ψάξουμε, να ρωτήσουμε και να μάθουμε για το αν όντως αυτό το σενάριο – το οποίο όσο πάει και… φουντώνει – που θέλει τον Αντώνη Ρέμο να πολιορκείται για το “X” αληθεύει. Σύμφωνα ,λοιπόν, με υψηλά ιστάμενα στελέχη του καναλιού, το συγκεκριμένο σενάριο δεν αληθεύει.

Οπως μας διαβεβαίωσαν για την ώρα δεν έχει τεθεί θέμα άφιξης του Αντώνη Ρέμου στην κριτική επιτροπή του “X”, ούτε κάποια σχετική πρόταση του έχει γίνει, αφού δεν είναι ακόμα σε θέση να γνωρίζουν στο Μαρούσι το τι μέλλει γενέσθαι με την παρουσία του Γιώργου Λεβέντη στο σόου.

Ο Γιώργος Λεβέντης είναι διατεθειμένος να βρίσκεται στην καρέκλα του μέχρι και το τέλος του εν ΄λόγω προγράμματος, αν και εφόσον του το επιτρέψουν οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις στο εξωτερικό. Οπως και να ΄χει πάντως, μέχρι τις 15 Γενάρη θα συμμετέχει κανονικά.

Το θέμα είναι τώρα , – σύμφωνα πάντα με τις αποκλειστικές πληροφορίες που έχουμε – , το τι γίνεται απο τις 15 και μετά και μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου που θα πέσει η αυλαία… Ακόμα δεν ξέρει κανείς τίποτα, γιατί και ο ίδιος ο Γιώργος δεν ξέρει αν θα μπορέσει να εξασφαλίσει την σίγουρη παρουσία του στο σόου. Αυτό είναι κάτι που θα το γνωρίζει μετά τις πρώτες συζητήσεις που θα έχει στην Αγγλία με τον … “κύριο τηλεπαιχνίδι” και πια στενό του συνεργάτη, Σάιμον Κόουελ.

Μάλιστα, σύμφωνα με την αποκλειστική πληροφόρηση που έχει το “T-Life”, ο Γιώργος Λεβέντης μόλις χθες επέστρεψε από το πρώτο του ταξίδι στην Βρετανική πρωτεύουσα (μετά την ανακοίνωση του τηλε-διαζυγίου του με τον ΑΝΤ1), όπου και είχε μία αναλυτικότατη συζήτηση με τους νέους συνεργάτες του και φυσικά με τον Σάιμον Κόουελ.

Τώρα, αν όντως ο Γιώργος Λεβέντης δεν τα καταφέρει να είναι στο “X” μέχρι το φινάλε, μπορεί και να τεθεί θέμα αντικατάστασης, αλλά κι αυτό δεν είναι σίγουρο. Και δεν είναι σίγουρο, απο την στιγμή που δεν αποκλείεται να μην αναλάβει κανείς τελικά μόνιμα την θέση του.

Η απουσία μπορεί να καλυφθεί με την παρουσία διάφορων λαμπερών guest στο “X” και ανάμεσα στους οποίους μπορεί να βρίσκεται όντως και ο Αντώνης Ρέμος.

Κατά τα άλλα; Το αποκλειστικό που σας έχουμε είναι… διπλό μιας και η αναζήτησή μας δεν μας αποκάλυψε μόνο το ταξίδι του Γιώργου Λεβέντη στο Λονδίνο και τα σχέδια που καταστρώνονται σχετικά με την αντικάστασή του ή μη αυτή την εποχή στο Μαρούσι, αλλά και το ποιο θα είναι το πρωτοχρονιάτικο πρόσωπο στο “X” !

Πρωτοχρονιά ,λοιπόν, στο πλατό του μουσικού σόου θα κάνει όντως ο… Αντώνης Ρέμος. Τυχαίο ; Δεν νομίζω ! Ο αγαπημένος ερμηνευτής δέχτηκε να είναι εκείνος που μαζί με τον Σάκη Ρουβά, την κριτική επιτροπή και τα παιδιά, θα υποδεχτεί το 2011 ,ερμηνεύνοντας φυσικά πολλές μεγάλες επιτυχίες του.

Read More

And More