Αγγελική Νικολούλη: Αλλάζει το τηλεοπτικό ραντεβού μας με το “Τούνελ”!

Μπορεί το ολοκαίνουργιο πρόγραμμα του Alpha να έχει ξεδιπλωθεί εδώ και περίπου δύο εβδομάδες στους δέκτες μας ,όμως, ακόμα υπάρχουν εκπομπές του καναλιού της Κάντζας που δεν έχουν κάνει το ντεμποούτο τους στους δέκτες μας.

Φυσικά, ανάμεσα σε αυτές τις εκπομπές είναι και το “Φως στο τούνελ”, μιας και η Αγγελική Νικολούλη, θέλησε φέτος να μας πει το πρώτο “καλώς ήρθατε” της χρονιάς, την πρώτη εβδομάδα του Νοεμβρίου.

Όλα αυτά, μέχρι σήμερα… Ναι, μέχρι σήμερα, μιας και απ ΄ότι φαίνεται τα τηλεοπτικά σχέδια της δαιμόνιας Αγγελικής άλλαξαν και μοιραία άλλαξαν και τα σχέδια του Alpha.

Η Αγγελική ,λοιπόν, είναι πανέτοιμη και αποφάσισε να αναλάβει τελικά τηλεοπτική δράση νωρίτερα, μιας κι έχει και πολλές υποθέσεις που “καίνε” και ο χρόνος πιέζει για να βγουν στον αέρα.

Αποτέλεσμα; Το ραντεβού μας με το “Τούνελ” λατρεμένη αλλάζει. Έτσι, η Αγγελική Νικολούλη θα μας περιμένει στην μεγάλη της πρεμιέρα την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου στις 11.00 το βράδυ και όχι την πρώτη Παρασκευή του Νοέμβρη. Και μάλιστα; Με μία υποόθεση που θα συγκλονίσει!

Read More

And More