Αγγελική Νικολούλη: Αυτή την ώρα ποζάρει με… νάζι και μυστήριο μπροστά από το φωτογραφικό φακό!

Όλα τριγύρω αλλάζουνε στην ελληνική τηλεόραση κι όλα τα ίδια μένουν… Μόνο που κάποια πράγματα αλήθεια δεν θες λατρεμένη ν ΄αλλάξουν ποτέ, γιατί ο χρόνος που περνά όχι μόνο δεν τα φθείρει, αλλά τα κάνει όλο και καλύτερα. Πως συμβαίνει με το παλιό, καλό κρασί; Ε, αυτό ακριβώς!

Ε, ένα από τα πράγματα που στην ιδιωτική τηλεόραση μένει ίδιο και απαράλαχτο είναι το “Φως στο Τούνελ”. Μόνο που αυτή η συγκεκριμένη εκπομπή αναμφισβήτητα ανήκει στη κατηγορία εκείνη των εκπομπών που δεν θες ν΄ αλλάξουν ποτέ, γιατί απλούστατα, γίνεται όλο και καλύτερη.

Η Αγγελική Νικολούλη ,λοιπόν, για ακόμα μία χρονιά θα είναι εδώ… Για ακόμα μία φορά ετοιμάζεται να ανάψει το “Φως στο Τούνελ” της, βγάζοντας στον αέρα του Alpha υποθέσεις που θα μας συγκλονίσουν και θα μας καθηλώσουν…

Η “Μις Μαρπλ” της ελληνικής τηλεόρασης επιστρέφει και είναι έτοιμη για όλα!

Σήμερα μάλιστα, πριν από λίγη ώρα βρέθηκε να ποζάρει μπροστά από το φωτογραφικό φακό και με… νάζι, αλλά και με… μυστήριο (ως γνωστόν είναι αυτό που λέμε “πονηρό θηλυκό, κατεργάρα γυναίκα”) για λογαριασμό του νέου προγράμματος του Alpha.

Φυσικά δίπλα της βρέθηκε και η διευθύντρια δημοσίων σχέσεων κι επικοινωνίας του καναλιού, Άννα Βλαβιανού, η οποία κι έσπευσε να ανεβάσει στο instagram την παρακάτω χαρακτηριστική λήψη.

Όσο για το πότε ακριβώς θα κάνει πρεμιέρα η Αγγελική Νικολούλη; Πιθανότατα την πρώτη Παρασκευή του Νοέμβρη!

Κράτα το

Read More

And More