Πίσω στην κορυφή της σελίδας
03.02.2011 | 10:30
Νάνσυ Νικολαΐδου

Αιφνιδιαστική συνάντηση Γιάννη Λάτσιου με Καραμερο-Χαριτάτους !

Αιφνιδιαστική συνάντηση Γιάννη Λάτσιου με Καραμερο-Χαριτάτους !
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

Γράφει η
Νάνσυ Νικολαΐδου

Ανεξέλεγκτες διαστάσεις έχει πάρει πια η φημολογία της εποχής σε σχέση με το τηλεοπτικό μέλλον των Καραμερο-Χαριτάτων στον ΑΝΤ1 και με την παρουσία ή μη, της εκπομπής τους , "10 με 1 μαζί", στο καθημερινό πρόγραμμα του καναλιού από τον Μάρτη και μετά.

Ετσι ,λοιπόν, στην προσπάθειά τους εκεί στον ΑΝΤ1 να ηρεμίσουν λίγο τα πνεύματα και να βγει προς τα έξω το μήνυμα πως εξακολουθεί το κανάλι να στηρίζει την πρωινή επιλογή του - παρά τα όσα αντίθετα περί αυτού, λέγονται και ακούγονται ακόμα και μέσα απο το ίδιο τους το κανάλι... - είχαμε χθες μία αιφνιδιαστική, βραδινή συνάντηση του γενικού διευθυντή προγράμματος του ΑΝΤ1, Γιάννη Λάτσιου, με τον Σπύρο και τον Γιώργο.

Μάλιστα, για να πεισθούμε πως μεταξύ τους είναι όντως μία... ωραία ατμόσφαιρα, επιστρατεύθηκε και φωτογράφος, για να πιάσει επ΄αυτοφώρω τα χαμόγελα της στιγμής και εννοείται πως ο καθένας μας κάτω απο αυτή την φωτοραφία, μπορεί να βάλει όποια λεζάντα πιστεύει εκείνος πως της ταιριάζει καλύτερα. Τι λεζάντα θα έβαζα εγώ δεν πρόκειται να σας το αποκαλύψω, γιατί να μην έχουμε κι άλλα τηλε-παρατράγουδα ! 

Εννοείται επίσης δε πως απ ΄έξω απο τον χώρο της συνάντησης των τριών ανδρών είχαν μαζευτεί όλες οι κάμερες, όπου οι δηοσιογράφοι, άρχισαν να ρωτούν τον Γιάννη Λάτσιο για το τι μέλλει γενέσθαι με τα αγόρια και με την εκπομπή τους. Εκείνος τι τους απάντησε ; Πως η συνεργασία του ΑΝΤ1 με το πρωινό δίδυμο συνεχίζεται και πως η εκπομπή δεν πρόκειται να αντικατασταθεί, χωρίς ,όμως, όλος τυχαίως  να διευκρινίζει για το εαν το "10 με 1 μαζί", υπάρχει πιθανότητα όντως να κοπεί !

Πάντως οι πληροφορίες λένε, πως το καθοριστικό ραντεβού του Σπύρου και του Γιώργου με τους διοικητικούς του ΑΝΤ1, απο το οποίο θα κριθούν και όλα, έχει κλειστεί για το τέλος του μήνα. Μέχρι τότε το πρωινό δίδυμο του καναλιού θα συνεχίσει να δουλεύει σκληρά και να προσπαθεί για το καλύτερο, μιας και οι δυο τους έχουν αποδείξει αν μη τι άλλο φέτος, πως ξέρουν να πολεμάνε και να μην εγκαταλείπουν την μάχη μόλις δουν τα δύσκολα !
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10