Άκης Πετρετζίκης is back! Η νέα του εκπομπή και η πρεμιέρα…

Κάνει… comeback! Όχι η Λαίδη Άντζελα, αλλά ο Άκης Πετρετζίκης! Ο γνωστός chef επιστρέφει δριμύτερος στις τηλεοπτικές επάλξεις κι αυτή τη φορά; Ελπίζει να τα καταφέρει και να μην μας αφήσει ασυγκίνητους!

Δεν ξέρω αν θυμάσαι λατρεμένη, αλλά η περσινή τηλεοπτική του απόπειρα στον Alpha, στέφθηκε από παταγώδη αποτυχία. Φυσικά πέρσι στο κανάλι της Κάντζας για πρώτη φορά τον είδαμε να παρουσιάζει τηλεπαιχνίδι μαγειρικής κι όχι εκπομπή μαγειρικής και ίσως αυτό ακριβώς να ήταν το θέμα. Ίσως σε αυτό ακριβώς το σημείο να ήταν που έκοψε και η… μαγιονέζα.

Φέτος ,λοιπόν, ο Άκης φοράει και πάλι τον σκούφο του και την ποδιά του και αναλαμβάνει δράση στο πλατό του ΣΚΑΙ, όπου και θα κάνει ακριβώς αυτό που ξέρει να κάνει… Θα μαγειρεύει για τα μάτια μας μόνο!

Κάθε Σάββατο και Κυριακή ,λοιπόν, στις 16:45, ο Άκης Πετρετζίκης μαγειρεύει στο δικό του εργαστήριο, στο Kitchen Lab, το οποίο κι έχει στήσει στο κανάλι του Φαλήρου.

Σε ένα πραγματικό εργαστήριο που έχει γίνει το talk of the town, δημιουργεί οικονομικές, εύκολες και φυσικά πεντανόστιμες συνταγές που θα σας λύσουν τα χέρια.
Συντονιστείτε μαζί του γιατί και εσείς από το σπίτι μπορείτε να συμμετέχετε! Χρησιμοποιήστε το hashtag #askAkis και στείλτε στα social accounts του τη δική σας ερώτηση. Στο τέλος κάθε επεισοδίου ο Άκης θα λύνει κάθε μαγειρική απορία στο social wall της εκπομπής.
Αυτό το Σάββατο κάνει πρεμιέρα με “Τραγανή Πανσέτα” και “Τούρτα Σοκολάτα Καραμέλα”, ενώ την Κυριακή με “Roast Beef με πουτίγκες”, συνοδευόμενο από μια σάλτσα gravy και μια “Τράιφλ με μους σοκολάτας και φρούτα”.
Από αυτό το Σάββατο 21 Οκτωβρίου και κάθε Σαββατοκύριακο, στις 16:45 η μαγειρική γίνεται καλύτερη στο “Kitchen Lab”…
σε σκηνοθεσία Λεωνίδα Πελιβανίδη.

Κράτα το

Read More

And More