Αλήθεια, αλλά αυτό είναι μαγκιά για την Κατερίνα!

Αναμφισβήτητα η φετινή τηλεοπτική χρονιά δεν είναι με… ρόδα μυρωμένα στρωμένη για την Κατερίνα Καινούργιου. Αναμφισβήτητα η φετινή τηλεοπτική χρονιά είναι ένα μεγάλο τηλεοπτικό στοίχημα για ΄κείνη, το οποίο πρέπει να κερδίσει πάση θυσία, αν και εφόσον επιθυμεί να συνεχίσει να πορεύεται στο δρόμο της τηλεόρασης.

Την φετινή χρονιά η Κατερίνα καλείται να αποδείξει πως πέρα από το να θέλει να είναι κεντρική παρουσιάστρια, πρέπει και να μπορεί… Και η τηλεοπτική ιστορία έχει δείξει πως το… σερί αποτυχημένων τηλεοπτικών προσπαθειών στο τέλος δεν βγαίνουν σε καλό. Γιατί μην ξεχνάτε και την περσινή επεισοδιακή χρονιά με το “Λόγω Tivis”,η οποία την οδήγησε στην έξοδο του Alpha.

Ετσι, αυτό το χειμώνα η Κατερίνα πρέπει να περάσει στην τηλε-αντεπίθεση! Ομως, από την άλλη μεριά η σεζόν ξεκίνησε με το αριστερό για ΄κείνη, μιας και ο “Καφές” της δεν λέει να… φουσκώσει, όπως άλλωστε σου έχω ξανά γράψει. Και η Κατερίνα ,όμως, και ο Θέμης Μάλλης που βρίσκεται στο τιμόνι της αρχισυνταξίας, δεν εγκαταλείπουν τα όπλα!

Δεν σταματούν λετπό να μελετούν νέες κινήσεις και να προχωρούν σε αλλαγές και σε τροποποιήσεις, σε ότι έχει να κάνει με την ροή της εκπομπής.

Ετσι, εδώ και λίγες ημέρες έχουν εντάξει στο “Φτιάξε καφέ να στα πω”, την ενότητα του “Τηλεβαρόμετρου”, η οποία καρατσεκαρισμένα πάντα αποδίδει καρπούς στους πίνακες τηλεθέασης. Και ακριβώς σε αυτό το σημείο θέλω να σταματήσω…

Η Κατερίνα τόλμησε σε καθημερινή βάση να παρουσιάζει στους τηλεθεατές και τα δικά της ποσοστά τηλεθέασης και να μην αναφέρεται μόνο στον ανταγωνισμό και σε ότι την αφορά να σφυρίζει αδιάφορα.

Γι ΄αυτή ,λοιπόν, την πρωτοβουλία που πήρε της αξίζει ένα μεγάλο “μπράβο” γιατί (συγνώμη για την έκφραση…) είναι όντως μαγκιά, να βγάζεις στα σαράντα τηλεοπτικά παζάρια και τις δικές σου επιδόσεις, όταν αυτές δεν είναι κι ότι καλύτερο μπορεί να σου συμβεί!

Για να δούμε… Θα τα καταφέρει στο τέλος η Κατερίνα; Σίγουρα πάντως δείχνει να προσπαθεί!

Read More

And More