Πίσω στην κορυφή της σελίδας
21.04.2017 | 17:00
Νάνσυ Νικολαΐδου

Ανακατατάξεις στην ηγεσία του Alpha! Ποιός μένει εκτός; Το προσωπικό μήνυμα του Δ. Κοντομηνά...

Ανακατατάξεις στην ηγεσία του Alpha! Ποιός μένει εκτός; Το προσωπικό μήνυμα του Δ. Κοντομηνά...
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

Γράφει η
Νάνσυ Νικολαΐδου

Σημαντικές είναι οι ανακατατάξεις που λαμβάνουν χώρα στον Alpha! Βλέπετε, ο Δημήτρης Κοντομηνάς αποφάσισε να εμπιστευτεί σε νέα χέρια το τιμόνι του καναλιού της Κάντζας, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο την δυσαρέσκειά του προς το πρόσωπο του Κώστα Σούσουλα, που μέχρι τώρα βρισκόταν στην κορυφή του Alpha...

Βλέπεις, φέτος τα στοιχήματα που έβαλε ο Alpha σε ότι είχε να κάνει με τον... πρωταθλητισμό του στους πίνακες τηλεθέασης δεν... βγήκαν και αυτό είναι κάτι που αναμφισβήτητα δεν άρεσε στον Δημήτρη Κοντομηνά, ο οποίος έχει μάθει να παίζει και να κερδίζει και όχι να χάνει.

Ο πρόδερος του καναλιού θεώρησε πως έγιναν λάθος κινήσεις και λάθος επιλογές (βλέπε - λέω εγώ τώρα - Νίκος Μουτσινάς...) και έτσι εννοείται πως αποφάσισε να προχωρήσει ο ίδιος σε μία τηλεοπτική κίνηση-ματ, αλλάζοντας το πρόσωπο που θα είναι πλέον στην κορυφή της διοικητικής πυραμίδας!

Και το πρόσωπο αυτό δεν είναι άλλο από τον Βασίλη Παπαδρόσο. Ο Βασίλης Παπαδρόσος είναι ο νέος Γενικός Διευθυντής Τηλεόρασης του Alpha. Αυτό γνωστοποίησε με ανακοίνωσή του ο ίδιος ο ιδιοκτήτης του ομίλου Δημήτρης Κοντομηνάς. Ο Β. Παπαδρόσος αναλαμβάνει τη θέση που είχε μέχρι σήμερα ο Κώστας Σούσουλας, ενώ κρατά και την άμεση εποπτεία της Διεύθυνσης Ειδήσεων και Ενημέρωσης.

Παρασκευή 21 Απριλίου 2017      

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Γενικός  Δ/ντής της Τηλεόρασης του ALPHA αναλαμβάνει  από σήμερα ο κος Βασίλης Παπαδρόσος, εξακολουθώντας   ταυτόχρονα να έχει  την άμεση εποπτεία της Δ/νσηςΕιδήσεων & Ενημέρωσης. Ο κος Παπαδρόσος, με μακρά εμπειρία στην ελληνική τηλεόραση και βαθύς γνώστης τουαντικειμένου, ηγείται με μεγάλη επιτυχία τα τελευταία 9 χρόνια του τομέα Ενημέρωσης του ALPHA.

Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων είναι στην κορυφή της προτίμησης των τηλεθεατών, ενώ ιδιαίτερα επιτυχημένες κρίνονται και οι ενημερωτικές εκπομπές που καθιέρωσε.Οι  γνώσεις και οι ικανότητές του αποτελούν εγγύηση και για την προς την   κορυφή πορεία της τηλεόρασης του ALPHA.

Δημήτρης Κοντομηνάς

 

 

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10