And the winner is… Αργύρης Αγγέλου ! Πως μας φάνηκε το “Dancing” ;

“Dancing” ήταν και πέρασε ! Ναι, το “Dancing with the stars II” είναι πια τηλεοπτική ιστορία και αυτό που περιμέναμε όλοι μας να μάθουμε πως και πως εδω και τρεις μήνες, πια το ξέρουμε. Τι ήταν αυτό; Μα το ποιος ή ποια θα είναι φέτος ο τυχερός ή η τυχερή που θα σηκώσει στο φινάλε την… κούπα !

Ο τυχερός ,λοιπόν, και μεγάλος νικητής βεβαίως – βεβαίως της χθεσινής βραδιάς, δεν είναι άλλος από τον Αργύρη Αγγέλου ! Ο Αργύρης και η Εμιλυ κατάφεραν εκτός από το να κλέψουν τις εντυπώσεις στο φετινό “Dancing”, στο τέλος να στεφθούν και οι μεγάλοι νικητές, μετά από μία σκληρή αναμέτρηση με τον Κώστα Μαρτάκη !

Γιατί για να είμαστε και δίκαιοι η χθεσινή εμφάνιση του Κώστα και της Μαρίας, ήταν κι αυτή κάτι παραπάνω απο δυναμική, καλοδουλεμένη και εντυπωσιακή…

Ναι, μπορεί ο φετινός τελικός του “Dancing” να εξελίχθηκε σε καθαρά ανδρική υπόθεση, όμως, δεν του έλειπε ούτε ο εντυπωσιασμός, ούτε η λάμψη, μιας και τα δύο αγόρια καάφεραν να σταθούν πολύ πιο πάνω από το ύψος των τηλεοπτικών περιστάσεων !

Κατά τα άλλα; Απ ΄όλα είχε ο φετινός τελικός του “Dancing with the stars”… Είχε λάμψη, είχε χαμόγελα, είχε κέφι, είχε ρυθμό, είχε ανατροπές, μα πάνω απ ΄όλα είχε χορό, είχε πολύ χορό ! Ναι, ο φετινός τελικός του “Dancing” ήταν εξίσου εντυπωσιακός, όσο ήταν και η έναρξη του πολυσυζητημένου σόου του ΑΝΤ1, τον Μάρτιο !

Ο φετινός τελικός του “Dancing” σε έκανε να κολλήσεις μαζί του από το πρωτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό. Και παρά την μαραθώνια διάρκειά του, δεν σε άφηνε να τον βαρεθείς… Με άλλα λόγια; Για όσους ήθελαν να περάσουν το βράδυ της Κυριακής τους ευχάριστα, χαζεύοντας στην τηλεόραση κάτι ανάλαφρο, χαρούμενο και… πολύχρωμο, ο τελικός του “Dancing” , ήταν ότι καλύτερο. Ναι, ήταν μία ευχάριστη, τηλεοπτίκη ανάσα που σε ταξίδευε λιγάκι μακριά από το γκρίζο της καθημερινότητας…

Οπως σας είχα γράψει και στην πρεμιέρα του πολυσυζητημένου σόου του ΑΝΤ1, το “Dancing” μοιάζει σαν μία μεγάλη, εύγευστη, ροζ τσιχλόφουσκα για τα μάτια, με την οποία περνάς πάρα πολύ ευχάριστα, διασκεδάζεις μαζί της, την απολαμβάνεις και όταν στο τέλος σου… τελειώσει την πετάς !

Και πιστέψτε με, όσο εύκολο κι αν μοιάζει να φτιάξει κανείς μία τηλεοπτική τσιχλόφουσκα δεν είναι… Πιστέψτε με, είναι πολύ δύσκολο να τα καταφέρει ένα κανάλι να στήσει τόσο άρτια μία παραγωγή από την πρώτη της μέχρι και την τελευταία της λεπτομέρεια και πρέπει να παραδεχτούμε, πως αυτόν τον μηχανισμό, τον διαθέτει ο ΑΝΤ1 !

Ναι, το “Dancing” δεν είναι ψυχαγωγία, σαφέστατα δεν έχει να κάνει με την αγωγή της ψυχής μας, είναι καθαρόαιμη, τηλεοπτική διασκέδαση, τίποτα παραπάνω και τίποτα λιγότερο… Μία διασκέδαση που όταν τελειώσει δεν έχει να σου αφήσει κατ ΄ουσίαν τίποτα, παρά μόνο για κάποια λεπτά ένα χαμόγελο. Το χαμόλεγο αυτό ,όμως, είναι λίγο ; Εδώ κοντεύουμε να ξεχάσουμε το πως είναι να… χαμογελάμε ! Ναι, το “Dancing” είναι αυτή η λεγόμενη εύκολη και απλή διασκέδαση, η οποία ,όμως, που και που δεν είναι κακό να υπάρχει στην ζωή μας… Γιατί οτιδήποτε μας κάνει να έστω και λίγο να ξεχαστούμε, να χαμογελάσουμε και να δραπετεύουμε από τα καθημερινά μας προβλήματα που μας σκοτεινιάζουν, είναι ευπρόσδεκτο.

Read More

And More