Αντέχετε κι άλλο “Greys Anatomy” ;

Αν λατρεύετε την… λευκή ποδιά, την αγωνία που δημιουργείται πάνω από το χειρουργικό τραπέζι, αλλά και τους έρωτες που γεννιούνται με φόντο το… νυστέρι, λάβετε θέσεις ! Το “Greys Anatomy” επιστρέφει στους δέκτες μας με επεισόδια του κουτιού !

Η Μέρεντιθ, ο δρ. Μακ Ντρίμι και όλη η υπόλοιπη παρέα, επιστρέφουν δριμύτεροι στην ελληνική τηλεόραση μέσα από τον ΑΝΤ1 και υπόσχονται να μας προσφέρουν πολλά ακόμη βράδια γεμάτα ένταση, σασπένς, ίντριγκα και φυσικά έρωτα… Πολύ έρωτα…

Στον έβδομο ,λοιπόν, κύκλο επεισοδίων του “Greys”, θα δούμε τα επακόλουθα του δραματικού φινάλε της έκτης σεζόν, στην ψυχολογία των γιατρών, καθώς ανακάμπτουν από την τραγωδία που «χτύπησε» το νοσοκομείο. Βλέπουμε τον Ντέρεκ να επιθυμεί να αποκτήσει ένα παιδί, αλλά τη Μέρεντιθ να προτιμά να αφοσιωθεί στην έρευνα του Ντέρεκ για το Αλτσχάιμερ, την Κριστίνα να μένει έγκυος, ενώ η ζωή της Κάλι και του μωρού της θα κινδυνεύσει από ένα ατύχημα.

Ο Δρ. Γουέμπερ ξαναπαίρνει τα ηνία της διεύθυνσης του νοσοκομείου και νέοι γιατροί θα κάνουν την εμφάνισή τους, όπως ο Δρ. Πέρκινς, ο οποίος θα παίξει καταλυτικό ρόλο στη ζωή της Μέρεντιθ. Σ’ αυτό τον κύκλο όλα ανατρέπονται… και όλα μπορεί να συμβούν !

Τα νέα επεισόδια του “Greys” εντάσσονται στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 από την ερχόμενη Τετάρτη και θα παίζουν κλασικά στις 11.00 το βράδυ !

Read More

And More