Αντώνης – Χριστίνα : Τρέχει κάτι τελικά μεταξύ τους ; Τι λέει η ίδια…

Είναι νέα, ωραία και σούπερ σέξι… Είναι το ένα απο τα δύο κορίτσια του Αντώνη Κανάκη στο “Ράδιο Αρβύλα”. Είναι το κορίτσι εκείνο που έχει ανάψει …φωτιές ! Βλέπετε, τα σενάρια που την ήθελαν να είναι ο νέος έρωτας του Αντώνη, δεν άργησαν να κυκλοφορήσουν. Τι αποκαλύπτει ,όμως, η ίδια για τις σχέσεις της με τον γνωστό παρουσιαστή μέσα απο συνέντευξή της στο “Nitro” ;

«Απορώ ποιος παρανοϊκός έβγαλε όλα αυτά τα σενάρια; Φθάσαμε μέχρι το σημείο να ακούγεται ότι το αγόρι μου βρήκε τον Κανάκη και πιάστηκαν στα χέρια. Δεν γίνεται δηλαδή να υπάρχει μια απλή επαγγελματική συνεργασία;» αναρωτιέται η μελαχρινή παρουσιάστρια.

Έχοντας συνηθίσει να τραβά τα αντρικά βλέμματα από μικρότερη ηλικία, όταν και δούλευε ως αισθητικός, η Χριστίνα Μουστάκα εξομολογείται πως είναι και λίγο αντράκι. «Αυτό εξάλλου διαπίστωσαν και ο Γιάννης Σερβετάς με τον Αντώνη Κανάκη όταν μου έκαναν δοκιμαστικό και τους άρεσα. Πολλοί με παρεξηγούν ότι είμαι σνομπ αλλά η αλήθεια είναι ότι είμαι χύμα στο κύμα. Γι΄ αυτό και ταίριαξα στο ύφος της εκπομπής» δηλώνει η ίδια.

Όσο για το ποιόν θεωρεί πιο σέξι από την παρέα του «ράδιο Αρβύλα»; «θα έλεγα τον Στάθη. Ή μάλλον, τώρα που το σκέφτομαι καλύτερα, τον σκύλο τη Σαρδέλα που ξέρει πολύ καλά να κουνάει την ουρά της»!

Read More

And More