Απίστευτη τηλεοπτική εξέλιξη: Ο ΑΝΤ1 δεν βγάζει στον αέρα το “Dancing” !

Απαγορευτικό κρίθηκε το κόστος παραγωγής του “Dancing with the stars” ! Τα έβαλαν από ΄δω οι Αντεννικοί, τα έβαλαν από ΄κει και η… άσκηση τελικά δεν τους βγήκε με αποτέλεσμα το πολυσυζητημένο σόου του καναλιού του Αμαρουσίου να μπει στην… κατάψυξη μέχρι του χρόνου !

Βλέπετε, η οικονομική κρίση έχει χτυπήσει ανελέητα τα κανάλια, – και πως θα γινόταν διαφορετικά μιας και η τηλεόραση είναι ουσιαστικά ο καθρέφτης τη ζωής μας και της καθημερινότητάς μας – , με αποτέλεσμα να μειωθεί δραματικά η διαφημιστική δαπάνη και όλη η ελληνική τηλεόραση, να περνά πραγματικά δύσκολες στιγμές και να δίνει καθημερινά μάχες επιβίωσης !

Ετσι, αν και οι άνθρωποι του καναλιού του Αμαρουσίου, ήθελαν διακαώς το συγκεκριμένο φορμά να βρίσκεται στο πρόγραμμά τους από τον Απρίλιο, τελικά δεν κατέστη δυνατό, να γίνουν οι μειώσεις που έπρεπε για να μπορέσει να βγει η εκπομπή στον αέρα.

Σύμφωνα με πολύ καλά πληροφορημένες πηγές οι Αντεννικοί προσπαθούσαν να συμπιέσουν προς τα κάτω τα πάντα και να φιλοξενήσουν το τρίτο “Dancing” φθηνότερο κατά τουλάχιστον 30,0% ! Στην πορεία ,όμως, διαπίστωσαν πως το “Dancing” δεν μπορούσε να βγει στον αέρα με τόσο… συμπιεσμένο κόστος. Και για να έχετε μία καλύτερη εικόνα των αριθμών, αξίζει να σας πω, πως μέχρι πέρσι, το κόστος παραγωγής του σόου ανά επεισόδιο, ξεπερνούσε τα 110.000 ευρώ !

Μετά ,λοιπόν, από ένα δεκαήμερο συνεχών διαπραγματεύσεων και συζητήσεων και ύστερα από έντονο προβληματισμό, οι άνθρωποι του καναλιού του Αμαρουσίου, αποφάσισαν να “παγώσουν” το πρόγραμμα και να το βάλουν στο συρτάρι μέχρι του χρόνου τον Οκτώβριο, αισιοδοξώντας πως τα πράγματα θα έχουν βελτιωθεί και θα είναι έστω και λίγο καλύτερα.

Οσο για το αν σε αυτή την απόφαση του καναλιού έπαιξε ρόλο και η στάση που κράτησε η Ζέτα Μακρυπούλια σε σχέση με τις αποδοχές της και με την μείωση που της πρότειναν ; Οπως μου είπαν χαρακτηριστικά από το Μαρούσι, “αυτό ήταν το.. κερασάκι στην τούρτα” του “Dancing” και τίποτα περισσότερο.

Ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού :

“…Ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει την απόφασή του να προχωρήσει στην μετάθεση της προβολής του DancingWithTheStars 3 για την έναρξη της επόμενης τηλεοπτικής σεζόν.

Το κανάλι οδηγήθηκε στην συγκεκριμένη απόφαση λαμβάνοντας υπόψη τα δυσμενή δεδομένα που διαμορφώνονται στην τηλεοπτική αγορά σαν συνέπεια της ραγδαίας μείωσης της διαφημιστικής δαπάνης.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ΑΝΤ1, παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει γενικότερα η αγορά, από τον Ιανουάριο του 2012 έχει λανσάρει 5 νέα τηλεοπτικά προγράμματα τόσο στο χώρο της ψυχαγωγίας όσο και της μυθοπλασίας.
Τις επόμενες εβδομάδες μάλιστα έχει προγραμματίσει την προβολή δυο νέων πολλά υποσχόμενων προγραμμάτων. Πρόκειται για τoν 4ο κύκλο του επιτυχημένου talentshow «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο» με παρουσιαστή τον Χρήστο Φερεντίνο και στην κριτική Επιτροπή τους Βαγγελή Περρή, Ευγενία Μανωλίδου και Χάρη Χριστόπουλο. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα θα κάνει πρεμιέρα το επόμενο Σάββατο 24 Μαρτίου στις 21:00.
Επίσης, την Τετάρτη 28 Μαρτίου στις 22:00 , κάνει πρεμιέρα η νέα σειρά του καταξιωμένου δημιουργού Αλέξανδρου Ρήγα, «Αμάρτημα της Μητρός μου» στο cast της οποίας περιλαμβάνονται εξαιρετικά δημοφιλείς αλλά και ανερχόμενοι ηθοποιοί…”

Read More

And More