“Αποκαλυπτικά”: Το Epsilon βάζει τέλος σε όλα τα σενάρια που κυκλοφορούν! Αυτή είναι η απόφαση για το μέλλον της εκπομπής…

Τόνοι μελάνης έχουν χυθεί όλο το καλοκαίρι σε σχέση με το νέο Epsilon και με την νέα τηλεοπτική εποχή που ξεκίνησε και φυσικά σε σχέση με τον Μένιο Φουρθιώτη και με τα “Αποκαλυπτικά”.

Πολλοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν να προεξοφλήσουν πως αυτή η νέα εποχή στο κανάλι των Μελισσίων θα σημάνει ταυτόχρονα και το τέλος του παρουσιαστή στο κανάλι…

Πολλοί έσπευσαν να διαμορφώσουν εντυπώσεις και… εύφορο κλίμα για την αποκαθήλωση του παρουσιαστή. Και φυσικά η αποκαθήλωση αυτή δεν είχε να κάνει λατρεμένη μόνο με τα διοικητικά του καθήκοντα, αλλά και με την θέση παρουσίασης που κατέχει.

Γιατί η αλήθεια είναι πως όλοι ασχολούνται με τα “Αποκαλυπτικά”, είτε το… ομολογούν, είτε… όχι! Γιατί η αλήθεια είναι πως η επιτυχημένη πορεία της συγκεκριμένης εκπομπής ενοχλεί και ενοχλεί πολύ… Γιατί δεν είναι εύκολο να έχεις καταφέρεις να κάνεις πρωταθλητισμό σε ένα μικρό κανάλι… Δεν είναι εύκολο να έχεις καταφέρει να σαρώνεις στους πίνακες τηλεθέασης και να σημειώνεις επιδόσεις που ζαλίζουν τον ανταγωνισμό… Γιατί επίσης η αλήθεια είναι πως αν αυτή η συγκεκριμένη εκπομπή έκανε 3,0% και 4,0%, προφανώς δεν θα ασχολούνταν κανείς και όλοι εμείς που είμαστε μέρος της, κομμάτι της, θα φαντάζαμε γραφικοί…

Όμως, τα “Αποκαλυπτικά”, εδώ και τέσσερα χρόνια έχουν καταφέρει να είναι ΕΔΩ, διαθέτοντας μία πολύ δυνατή ομάδα τόσο μπροστά, όσο και πίσω από τις κάμερες. Μία ομάδα που πάνω απ ΄όλα ξέρει να δουλεύει και να δουλεύει σκληρά. Μία ομάδα που δουλεύει έντιμα… Και όποιος δουλεύει σκληρά κι έντιμα ένα είναι σίγουρο… Ο κόπος του αργά ή γρήγορα αμοίβεται… Καταφέρνει και χτίζει μία πολύτιμη σχέση με τον κόσμο. Μία σχέση αγάπης κι εμπιστοσύνης…

Το Epsilon ,λοιπόν, σήμερα, αποφάσισε να βγάλει επίσημη ανακοίνωση και να βάλει τέλος σε όλη αυτή τη φημολογία που έχει να κάνει με το τέλος των “Αποκαλυπτικών” και του Μένιου Φουρθιώτη και η οποία κάνει… πάρτι στο διαδίκτυο κάθε τρεις και λίγο!

Ποιά είναι ,λοιπόν, η επόμενη μέρα της εκπομπής στο κανάλι από Γενάρη και μετά; Ποιό είναι το τηλεοπτικό της μέλλον; Δυστυχώς για κάποιους τα “Αποκαλυπτικά” είναι πολύ σκληρά για να πεθάνουν και θα είναι ΕΔΩ και πάλι από Γενάρη. Ναί, η εκπομπή συνεχίζει με… φόρα και με όρεξη να βρίσκεται κάθε Σαββατοκύριακο στο Epsilon και να φέρνει τα πάνω-κάτω με τις αποκαλύψεις και το βιτριολικό, καυστικό της σχόλιο.

Ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού:

“…ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ Χριστούγεννα και επιστροφή 6 Ιανουαρίου!

Η εκπομπή ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ συνεχίζει την «παράδοση» των ζωντανών εκπομπών της, την περίοδο των Χριστουγέννων 23 και 24 Δεκεμβρίου για να σας κρατήσει συντροφιά με ένα άκρως εορταστικό πρόγραμμα, αλλά και επίκαιρα θέματα.
Στις 30 και 31 Δεκεμβρίου η εκπομπή ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ δεν θα προβληθεί, παραδίδει τη σκυτάλη σε αγαπημένες ταινίες και επανέρχεται στις οθόνες σας με το νέο έτος, στις 6 Ιανουαρίου!…”

Read More

And More