Αποκαλυπτικό: Αυτός είναι ο παρουσιαστής του απόλυτου ριάλιτι επιβίωσης που έρχεται στον ΑΝΤ1! Ποιόoo… “Survivor”;

Ποιόοοο… “Survivor”; Έρχονται οι…”Νομάδες”! Τι είναι οι “Νομάδες”; Είναι το απόλυτο ριάλιτι επιβίωσης! Είναι ένα ριάλιτι που “κόβει την ανάσα” και που υπόσχεται στους λάτρεις του είδους να τους χαρίσει πολλές στιγμές πλημμυρισμένες ένταση, σασπένς και δράση!

Οι “Νομάδες” έρχονται του χρόνου στους δέκτες μας και το σίγουρο είναι πως και θα εντυπωσιάσουν και θα καθηλώσουν. Με άλλα λόγια; Οι Αντεννικοί κατάφεραν να βρουν το… αντι-Survivor πρόγραμμα με το οποίο θα πέσουν στη μάχη της τηλεθέασης, με στόχο να κυριαρχήσουν και γιατί όχι, τελικά να σαρώσουν στους πίνακες τηλεθέασης.

Ο δαιμόνιος Γιάννης Λάτσιος έκανε το θαύμα του! Κατάφερε να αποκτήσει τα δικαιώματα ενός τεράστιου πρότζεκτ το οποίο ήθελαν πολλοί, αλλά μόνο ο ΑΝΤ1 κατάφερε να αποκτήσει. Ένα πρότζεκτ το οποίο διεκδίκησαν μεταξύ άλλων και οι Starικοί, αλλά δεν τα κατόρθωσαν να το αποκτήσουν.

Και φυσικά από την στιγμή που “έσκασε” η είδηση πως το ριάλιτι “Nomads” είναι στα χέρια πια των Αντεννικών, όλοι άρχισαν να αναρωτιούνται για το ποιός θα είναι ο παρουσιαστής. Ο παρουσιαστής που θα του… κληρώσει να αναλάβει την σεζόν 2017-2018, την παρουσίαση του μεγαλύτερου ίσως ψυχαγωγικού προγράμματος.

Σύμφωνα ,λοιπόν, με τις αποκλειστικές πληροφορίες που έφτασαν πριν από λίγο στις κεραίες μου, ο παρουσιαστής του “Nomads”, δεν… εντοπίστηκε απλά, αλλά “έκλεισε” κιόλας!

And the winner is Γρηγόρης Αρναούτογλου! Ναι, ο Γρηγόρης θα είναι ο παρουσιαστής του συγκεκριμένου προγράμματος, την παρουσίαση του οποίου να είσαι σίγουρη λατρεμένη πως ήθελαν πολλοί, μιας και οι τηλεοπτικές μετοχές του οικοδεσπότη, θα εκτοξευθούν στα ύψη του τηλεοπτικού χρηματιστηρίου.

Σε ότι έχει να κάνει φυσικά με τον Γρηγόρη, οι δικές του μετοχές θα… ξανά εκτοξευθούν στο τηλεοπτικό χρηματιστήριο, μιας και μιλάμε για έναν άκρως πετυχημένο κι έμπειρο παρουσιαστή, ο οποίος βρίσκεται στο τηλεοπτικό προσκήνιο εδώ και δύο δεκαετίες, κρατώντας πάντα πρωταγωνιστικό ρόλο, με όποια λάθη και σωστά έχει κάνει.

Και η αλήθεια είναι πως ο Γρηγόρης είναι αυτό που λέμε ο ιδανικός παρουσιαστής για να αναλάβει την παρουσίαση τέτοιου ύφους, στυλ και λογικής τηλεοπτικά φορμά. Ο Γρηγόρης και από πρωινό ξέρει κι από βραδινό ξέρει κι από τηλεπαιχνίδι και από ριάλιτι κι από σόου, από… talk-show δεν ξέρει κι εκεί είναι που χάνει πόντους.

Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με τις αποκλειστικές πληροφορίες που έχω, οι “Νομάδες” θα βγουν στο πρώτο μισό της νέας σεζόν στον αέρα, δηλαδή, από τον Οκτώβρη και μετά, θα παίζουν από Δευτέρα μέχρι και Πέμπτη το βράδυ, ενώ την Παρασκευή θα βλέπουμε το live. Τα γυρίσματα δε, εννοείται πως θα γίνουν σε χώρα του εξωτερικού, με τους ιθύνοντες του καναλιού, ακόμα να μην έχουν καταλήξει για το που ακριβώς… Φυσικά μετά απ ΄όλα αυτά, όπως ίσως ήδη έχεις καταλάβει λατρεμένη, το πολυσυζητημένο “The 2night show” του Γρηγόρη θα ρίξει αυλαία και πολύ καλά θα κάνει!

Οι «Νομάδες» τώρα, – όπως σου είπα και στην αρχή – , είναι ένα πολύ πετυχημένο ριάλιτι επιβίωσης, που όπως καταλαβαίνεις οι διαγωνιζόμενοί του ζουν μία νομαδική ζωή. Σύμφωνα με το concept υπάρχουν τρεις ομάδες, με τη μία να ζει πιο… άνετα, την άλλη να ζει κοντά στους ιθαγενείς και την άλλη στην έρημο. Όλοι λοιπόν καλούνται να αντιμετωπίσουν διάφορες δοκιμασίες, ενώ υπάρχουν και διαγωνισμοί μεταξύ τους, όπως… αγώνες με καμήλες!

Συμπέρασμα; Ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα στην ελληνική τηλεόραση!!!!

Read More

And More