Απόψε ο ημιτελικός του “Master Chef Junior” ! Τι θα δούμε…

Αρωμα όχι γυναίκας, αλλά… δεσποινίδας θα έχει ο αποψινός ημιτελικός του “Master Chef Junior” (9.50 μ.μ.) , μιας και οι τέσσερις μικρές κυρίες του Mega, φορούν τις ποδιές τους και με όπλο τους τις… κουτάλες, πέφτουν στην μάχη που θα τις οδηγήσει στον μεγάλο τελικό της Κυριακής, όπου και θα δούμε το ποια είναι η πρώτη Ελληνίδα “Master Chef Junior” !
Μετά ,λοιπόν, την αποχώρηση του Δημήτρη και του Αγαμέμνονα από το παιχνίδι, τον λόγο έχουν πια η Ελσα, η Στεφανία, η Λίλιαν και η Μαργαρίτα, τις οποίες θα δούμε απόψε να περνούν συνολικά από δύο δοκιμασίες. Η αναμέτρησή τους θα ξεκινήσει με ένα… χάμπουργκερ – γκουρμέ !

Οι τρεις κριτές του “Master Junior” θα ζητήσουν από τις λιλιπούτειες chef να επιστρατεύσουν την φαντασία τους και να φτιάξουν ένα χάμπουργκερ – γκουρμέ, δίνοντάς τους μόνο τρια υλικά, τον κιμά, τα αυγά και το ψωμί και εκείνες στην συνέχεια θα περάσουν στην κουζίνα, όπου και θα έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν πάνω από δέκα υλικά !

Οταν το πιάτο ετοιμαστεί, η μία από τις τέσσερις διαγωνιζόμενες που θα τα έχει καταφέρει καλύτερα, θα πάρει κατευθείαν το πολυπόθητο εισιτήριο για τον τελικό, ενώ οι υπόλοιπες τρεις μικρές μας κυρίες, θα πρέπει να περάσουν και από την δεύτερη δοκιμασία, η οποία θα είναι και πιο δύσκολη.

Βλέπετε, κάθε κριτής θα έχει επιλέξει δύο συνταγές και αυτή που θα εκτελέσουν τελικά τα κορίτσια θα επιλεγεί κατόπιν κλήρωσης. Οσο για το ποιο θα είναι το αποτέλεσμα ; Η κλήρωση θα βγάλει… ζυμαρικό ! Ενα υλικό που γνωρίζουν καλά και θεωρείται εύκολο, ή μήπως τελικά όχι ;

Η συνέχεια επί της οθόνης…

Read More

And More