Αρναούτογλου – Μπεκατώρου, μαζί στο “Πρωινό ΑΝΤ1” ; Παντού υπάρχει ένας μύθος…

Φήμες, φήμες, φήμες… Ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια… Κυρίως αυτή την εποχή που το τηλεοπτικό ρεπορτάζ είναι ιδιαίτερα πτωχό, (πλην τίμιο ,όμως, θέλω να πιστεώ…) μιας και σχεδόν τα πάντα λόγω κρίσης έχουν “παγώσει” και έχουν μείνει στο συρτάρι, με αποτέλεσμα την είδηση κανείς να την περιμένει με το… τουφέκι στην γωνία.

Μοιραία ,λοιπόν, από την στιγμή που δεν υπάρχει τίποτα φρέσκο για να ασχοληθεί κανείς, να έχουν αρχίσει τα σενάρια για την επόμενη τηλεοπτική χρονιά, ήδη, να κάνουν… πάρτι ! Το τι κυκλοφορεί καθημερινά δεν λέγεται… Ετσι, ιδιαίτερος ντόρος έχει προκληθεί από χθες με την υποτιθέμενη είδηση πως ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και η Μαρία Μπεκατώρου είναι πολύ πιθανό από Οκτώβρη να αναλάβουν την παρουσίαση του πρωινού, ψυχαγωγικού προγράμματος του ΑΝΤ1.

Το συγκεκριμένο σενάριο ,όμως, είναι περισσότερο σενάριο επισημονική φαντασίας, μιας και κανείς από τώρα (όπως σας έγραψα άλλωστε και νωρίτερα για την υπόθεση του “Πρωινού Mou”…) δεν είναι σε θέση να κάνει εκτιμήσεις και προβλέψεις για του χρόνου.

Και αυτό γιατί; Γιατί απλούστατα η επόμενη χρονιά θα είναι απρόβλεπτη και κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει το πως θα διαμορφωθεί το τηλεοπτικό τοπίο και το ποιες ζώνες θα τα καταφέρουν να επιβιώσουν από αυτό που λέγεται “οικονομικο-τηλεοπτική κρίση” !

Αυτό άλλωστε δήλωσα και χθες όταν ρωτήθηκα, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star. Μάλιστα, το συγκεκριμένο σενάριο δεν έχει καμία βάση και για ακόμα έναν λόγο, η Μαρία Μπεκατώρου έχει δηλώσει πολλάκις, όταν δεν εγκαταλείπει το ΤΗΛΕΑΣΤΥ για να κάνει πρωινό σε ένα άλλο κανάλι και επίσης για εκείνη είναι προτεραιότητα το Mega.

Από την άλλη μεριά, πολύ σημαντικό εννοειται πως είναι και και το γεγονός ότι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αυτή την στιγμή είναι δεμένος με συμβόλαιο με το Mega και το κυριότερο όλων; Κανείς δεν έχει απευθύνει καμία τέτοιου είδους πρόταση συνεργασίας τόσο στον Γρηγόρη, όσο και στην Μαρία !

Καλό ε ;

Read More

And More