Αυτή είναι η είδηση που χάλασε σήμερα την διάθεση της Ελένης! Τι είναι αυτό που “καίει” αυτή την εποχή την παρουσιάστρια;

Η σημερινή μέρα δεν ξεκίνησε καλά για την Ελένη Μενεγάκη. Η σημερινή μέρα ξεκίνησε για την γαλανομάτα “μάγισσα” του Alpha με το… αριστερό!

Τι είναι αυτό σήμερα που τα κατάφερε να χαλάσει την διάθεση της Ελένης πρωί-πρωί και να την προβληματίσει ίσως ακόμα περισσότερο;

Μα φυσικά το ημερίσιο ραβασάκι της Nielsen, το οποίο πραγματικά είναι τόσο χαμηλό, όσο δεν θα μπορούσε κάποτε να φανταστεί η λαμπερή παρουσιάστρια, ούτε στο χειρότερο εφιάλτη της…

Το ραβασάκι ,λοιπόν, για το καθημερινό ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του Alpha βγήκε και έδωσε στην άλλοτε “βασίλισσα” της Nielsen, το άκρως απογοητευτικό, το… αφοπλιστικά χαμηλό και… παγερό 10,9%!

Ναι, η Ελένη πλέον όχι μόνο δεν κρατά τα σκήπτρα της τηλεθέασης, αλλά έρχεται αντιμέτωπη καθημερινά και με τον κίνδυνο των μονοψήφιων,σε ότι έχει να κάνει με το συνολικό μέσο όρο τηλεθέασης που καταφέρνει να κερδίσει η εκπομπή της.

Η γνωστή παρουσιάστρια βλέποντας το τηλεοπτικό χαλί της επιτυχίας να τραβιέται κάτω από τα πόδια της, τον τελευταίο καιρό έχει αποφασίσει να περάσει στην αντεπίθεση, προκειμένου να καταφέρει να βάλει ένα φρένο στη τηλεοπτική κατηφόρα στην οποία βρίσκεται κυρίως φέτος η εκπομπή της.

Η ελεύθερη πτώση στους πίνακες τηλεθέασης είναι τέτοια, που ο συνολικός μέσος όρος της φετινής σεζόν από τον Οκτώβρη που έκανε πρεμιέρα στους δέκτες μας μέχρι και το τέλος του 2016, είναι μόλις 13,7% στο σύνολο και μόλις 18,6% στα νεανικά κοινά. Στα κοινά αυτά όπου η Ελένη συνήθως όλα τα προηγούμενα χρόνια απογειωνόταν ακόμα και πάνω από το 25,0%!

Ετσι, λοιπόν, από εκεί που η Ελένη ήταν… αραγμένη στο τηλεοπτικό της θρόνο, βαριόταν μέχρι θανάτου τις συζητήσεις με την τηλεοπτική της παρέα, σερνόταν πάνω από τις κατσαρόλες και φυσικά είχε μετατρέψει την εκπομπή σε ένα ατελείωτο, non stop τηλε-μάρκετινγκ, τις τελευταίες δύο εβδομάδες την βλέπουμε να προσπαθεί να κάνει… εκπομπή.

Δείχνει να έχει ξυπνήσει από τον τηλεοπτικό της λήθαργο και να προσπαθεί να πάρει η ίδια την κατάσταση στα χέρια της πριν να είναι αργά.

Αυτός είναι και ο λόγος που έχει ξεκινήσει όλο αυτό το… πήγαινε-έλα με τους συνεργάτες της… Αυτός είναι και ο λόγος των αποχωρήσεων που σημειώθηκαν…Αυτός είναι και ο λόγος των αφίξεων που σημειώθηκαν… Αυτός είναι και ο λόγος που πλέον γνωστά πρόσωπα της εκπομπής έχουν πάρει τα μικρόφωνα και τρέχουν στους δρόμους… Αυτός είναι και ο λόγος που βλέπουμε αίφνης στους δέκτες μας θεματικές ενότητες και αφιερώματα… Αυτός είναι και ο λόγος που οι καλεσμένοι επέστρεψαν σε ημερίσια βάση στο πλατό της Ελένης….

Αυτός είναι και ο λόγος που επαγγελματικά η Ελένη δεν ζει και τις καλύτερες μέρες της, μιας και για πρώτη φορά στη καριέρα της, ζει αυτό που λέμε τηλεοπτική απόρριψη. Για πρώτη φορά ο κόσμος δείχνει να μην θέλει να ταξιδέψει άλλο στο πλανήτη… τσιχλόφουσκα της Ελένης. Ισως, γιατί πια η όποια ανάγκη μας για αθωότητα και ξενοιασιά, έχει καλυφθεί πλήρως από την ανάγκη μας να παλέψουμε για να επιβιώσουμε.

Ισως γιατί, ένας απλός ταπεινός τηλεθεατής που δεν έχει λεφτά να βάλει πετρέλαιο για να ζεσταθεί δεν μπορεί να ταυτιστεί ή δεν θέλει να ταυτιστεί άλλο, με την ηλιοκαμένη εξ΄ Σευχέλλες και πάντα κουκλάρα Ελένη! Ισως λέω ίσως…


Read More

And More