Αυτή είναι η εκπομπή του Alpha που δεν τα… κατάφερε και ρίχνει αυλαία!

Τι κι αν πριν το συγκεκριμένο τηλε-συνοικέσιο είχαν χυθεί τόνοι μελάνης; Τι κι αν είχε δημιουργηθεί ντόρος; Τι κι αν η συγκεκριμένη συνεργασία τελικά ανακοινώθηκε με… δόξα και τιμή από τον Alpha; Τι κι αν αυτή η πρεμιέρα έγινε με… τυμπανοκρουσίες; Τελικά, άνθρακες ο θησαυρός!

Ναι, άνθρακες ο θησαυρός! Η πολυσυζητημένη συνεργασία του Άκη Πετρετζίκη με το κανάλι της Κάντζας ούτε έτυχε, ούτε πέτυχε. Το τηλεπαιχνίδι μαγειρικής που αποφασίστηκε να μας παρουσιάσει, το “Ready, Steady Cook” ή… κάτι τέτοιο, τα κατάφερε να έρθει στους δέκτες μας και να… λάμψει διά της απουσίας του!

Πιο αδιάφορη, άγευστη, άοσμη τηλεοπτική πρόταση, πεθαίνεις. Κάπως έτσι άρχισαν να… αργοπεθαίνουν και στους πίνακες τηλεθέασης οι επιδόσεις του ‘Ακη, με τους ιθύνοντες του καναλιού να μην μπορούν να πιστέψουν την τηλε-τραγωδία που τους βρήκε!

Αποτέλεσμα; Εννοείται πως τώρα που ήρθε το καλοκαιράκι και η τηλεόραση θα κατεβάσει ρολά, ρολά θα κατεβάσει και το συγκεκριμένο φορμά, μιας και μετά την ολοκλήρωση των πενήντα πρώτων επεισοδίων που είχε αποφασίσει το κανάλι, δεν θα υπάρξει καμία συνέχεια.

Κατά τα άλλα; Συζητάνε σου λέει με τον Άκη για του χρόνου, μπας και ενώσουν τις δυνάμεις τους σε κάποιο άλλο πρότζεκτ και καταφέρουν να δημιουργήσουν την συνταγή της επιτυχίας.

Αντε, να ζήσουμε να το θυμόμαστε κι αυτό το… θανατηφόρα πρωτότυπο φορμά!

Read More

And More